Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

World of Warcraft !

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 239,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sama gra stała się po prostu zbyt casualowa, niby zawsze była, ale teraz ułatwienia są wszędzie.   Kiedyś wszystko miało klimat, co ciekawe, gracze chcieli tych ułatwień, a jak weszły, to wszyscy na

• Nikomu nie polecam, gra słaba i żałosna. Zdecydowanie gra dla osób o ograniczonych możliwościach umysłowych, którzy wolą spędzać godziny dziennie przed komputem i marnować swoje życie.

• Kiedyś grałem w Wow jak miałem problemy żołądkowe i sidziałem na desce, miałem ochotę wrzucić Wow-a do sedesu z lapkiem, tam gdzie jego miejsce.

Opublikowano

sluchajcie, potrzebuje dobrego macro na smelting - generalnie chodzi o to - powiedzmy, ze mam w bagu troche ore - fel iron, khorium i andamantine, mam tez np iron. i chcialbym zrobic sobie macro, ktore pozwoliloby mi na przetopienie calosci ore, ktore mam w bagu, ale tylko wybranych przeze mnie - naciskam buttona od macro i wychodze, wracam to mam przetopione wszystkie khorium i fel iron ore, ale andamantine i iron ore nienaruszone - da sie cos takiego?

Opublikowano

Nie, nie da sie.

Musisz recznie zaznaczyc sobie jedna grupie (np. Fel Iron i dac "Create All" - czy jak ta opcja sie tam nazywala), lub wybrac dowolna ilosc i dac "create". Kazda grupa jest przerabiana osobno.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wszyscy tylko rogal, DK i drut. :)

Co możecie mi powiedzieć o magu fire? Jestem raczej początkującym graczem, także połowy skrótów, których tu używacie nawet nie rozumiem. Chodzi mi o opinie kogoś znającego się na tej grze. Przede wszystkim - bardziej opłaca się zbierać ekwipunek dodający intelect/crit rate, czy też + spell dmg? Słyszałem sporo dobrego na temat tej postaci. Zacząłem nim właśnie grać i jak na razie jest dosyć przyjemnie. Latam sobie krwawym elfem po Ghostland i coraz bardziej się wciągam w tą grę...

Opublikowano

najlepsza rada :D skoncz grac :D zaoszczedzisz sobie czasu :P

na koncie mialem maga huntera rogala warlocka priesta shamana na 70 :D za czasow TBC ofc ,i bylem w top 10 guildi na swiecie :D

po dluszym zastanowieniu NIE WARTO BYLO :D

Opublikowano

Nie kłam, warto ;)

Osobiście raczej spotykam się z opiniami na mówiącymi o wyższości arcan/frost , a szczególnie tego drugiego, nad fire. Ale osobiście maga jeszcze nie levelowałe, ba do 80 nie dobiłem.

Ale to już tylko 2 levele ;]

Opublikowano

Objection! Deep fire build jest w stanie przy dobrym gearze z naxx25 wygenerowac okolo 3k dps na heroicach i over 4k na raidach. Arcane frost to typowy build pvp, 3vs3 arena (mage-rouge-priest).

Opublikowano

Lucek jak ty robisz 4k magiem w naxx25 (i zakladam, ze juz full t7.5) to... zacznij cos wiecej klikac chlopie! :D.

RMP dostalo nerfa :P Jeden z najbardziej lamerskich setupow :P.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra ktoś na globcu?

Ja dopiero zaczynam Gram Undead Warlock 18lvl. nick w grze: Wizzombie Serwer: Burning Blade

Edytowane przez zwierzakX360

Opublikowano

Jesli bys poczytal ten temat troche, to bys wiedzial, ze wiekszosc gra na serwerach blizzarda ;).

Na chwile obecna niszcze greckich alluchow na Genjuros :).

Opublikowano

Mam pytanko: czy Decki (te które składa się z kart) można wymieniać na Trinkety tylko jak trwa Darkmoon Faire, czy da się je wymieniać także poza DF ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja wreszcie skończyłem z tym diabelstwem. Potrzeba mi było aż dwóch lat żeby zrozumieć, że niewarto było:P

Chce ktoś kupić konto z 80 DK (t7/t7.5) 80 ret palkie, 70 hunterem, 70 warriorem, 68 rogalem i paru innych altach? :}

Opublikowano

Jesli ktos chce Scroll of Resurection lub Recruit A Friend, zgłaszać się pod numerem gg - 3573147, pisać kiedykolwiek, nawet jak jestem niedostepny

Opublikowano

Wiecie jak mogę sprawdzić wyposarzenie swojej postaci ? Grałem z 4 miechy temu na globalu ;D zamierzam grać od nowa i chciałbym sprawdzić poziom bo pamiętam około 66

Opublikowano

http://eu.wowarmory.com/

coś takiego np?

Opublikowano

Tutaj też jak wpiszesz nick to się pojawia equip, lvl , skille i inne gówna.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wie ktoś gdzie dostanę dodatek wratch of the lich king w edycji kolekcjonerskiej kurde w ultimie zabrakło ;/