Opublikowano 23 sierpnia 20168 l https://www.humblebundle.com/capcom-playstation-bundle jak doyebali do pieca Min $1: Wolf of the Battlefield: Commando 3 (PS3) STRIDER (PS3 lub PS4) Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix (PS3) Final Fight Double Impact (PS3) Powyżej średniej (aktualnie $8 i leci w górę): LOST PLANET 3 (PS3) Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix (PS3) Resident Evil HD (PS3 lub PS4) Okami HD (PS3) Remember Me (PS3) Mega Man 9 & 10 (PS4) Za $15: Resident Evil 0 Remastered (PS3 lub PS4) Devil May Cry HD Collection (PS3) gierki to osobne klucze jakby co
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Jedyny minus to konieczność posiadania konta w którymś z wymienionych państw: United States (CA) Canada (MX) Mexico (BR) Brazil (CL) Chile (AR) Argentina (PE) Peru (CO) Colombia (PA) Panama (CR) Costa Rica (EC) Ecuador (GT) Guatemala (SV) El Salvador (PY) Paraguay (HN) Honduras (BO) Bolivia (UY) Uruguay (NI) Nicaragua Tak więc trzeba będzie zrobić nowe konto bo to co mam od lat to tak na szybko zrobiłem i nawet hasła i maila nie pamiętam. Edytowane 23 sierpnia 20168 l przez Paliodor
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l To fakt, trzeba np. na konto US. Ja takowe mam od dawna, bo często na US PSN fajne promki były które u nas się nie trafiały, ale to nie jest oczywista oczywistość.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Jedyny minus to fakt,że zamiast Lost Planet 1/2 dali te góvniane LP3 no ale to tylko mała skaza na tym mega bundlu.
Opublikowano 8 września 20168 l A co polecacie z exów dostępnych tylko w sklepie psn? Oprócz Dragon's Crown, Dead Nation i Trine.
Opublikowano 8 września 20168 l Alienation A sorki, to temat PS3 [emoji14] Edytowane 8 września 20168 l przez Wooyek
Opublikowano 8 września 20168 l https://store.playstation.com/#!/pl-pl/szukaj/f=^max%2Bpayne|bucket~games%3Agame_content_type~games| Jest "jedynka" i "trójka".
Opublikowano 20 września 20168 l Oddam kod na Okami HD i Remember Me z bundla (do wklepania tylko tylko kontach US). Zainteresowanych zapraszam na PW Edytowane 20 września 20168 l przez kes
Opublikowano 12 października 20168 l sposób na cebulowe Worms Crazy Golf. Na koncie angielskim (na innych nie próbowałem) trzeba dodać i zakupic demo Wormsów. Potem przy odświeżeniu strony z grą jest dostępna opcja ściągnięcia pełnej wersji. Chciałem sprawdzić demo a dostałem pełną wersje
Opublikowano 20 października 20186 l Yakuza 5 na PSN przecena ze 125 na 37,50 zł :O Biorę w ciemno tylko jeszcze konsolę skądś trzeba pożyczyć
Opublikowano 3 kwietnia 20196 l Promocja na chyba wszystkie Ratchety (i inne gry też) do 02/05. Chyba czas na nadrobienie dwóch ostatnich tytułów z Futrzakiem i Robocikiem.