Opublikowano wtorek o 17:341 dzień Miałem nie oglądać, ale złamałem się i dzisiaj oblookałem zakończenie turnieju 4 skoczni. Tym razem SOLENNIE obiecuję, że zawody pucharu świata obejrzałem po raz ostatni w tym sezonie. No moooże obejrzę turnieje olimpijskie. Może...Po prostu nie mogę już patrzeć, jak tandem Demon&Jojuś plus cała banda austriackich koksów (ciekawe co wymyślili, żeby mieć aż taką przewagę) robi naszym z dupy jesień średniowiecza. Żałośnie się to ogląda. Branzlerka Tomasiakiem moim zdaniem przedwczesna i przesadzona. A reszta? Jest lepiej, ale nie mówić...
Opublikowano wtorek o 17:371 dzień Widać niektórzy zapomnieli onanistę Babiarza. Jego to się dopiero słuchać nie dało.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Uuuuuu, you touch my tralalalaSzkoda, że naszym się jąderka do jamy brzusznej cofnęły. Super sezon, kurwo.