Opublikowano wtorek o 17:343 dni Miałem nie oglądać, ale złamałem się i dzisiaj oblookałem zakończenie turnieju 4 skoczni. Tym razem SOLENNIE obiecuję, że zawody pucharu świata obejrzałem po raz ostatni w tym sezonie. No moooże obejrzę turnieje olimpijskie. Może...Po prostu nie mogę już patrzeć, jak tandem Demon&Jojuś plus cała banda austriackich koksów (ciekawe co wymyślili, żeby mieć aż taką przewagę) robi naszym z dupy jesień średniowiecza. Żałośnie się to ogląda. Branzlerka Tomasiakiem moim zdaniem przedwczesna i przesadzona. A reszta? Jest lepiej, ale nie mówić...
Opublikowano wtorek o 17:373 dni Widać niektórzy zapomnieli onanistę Babiarza. Jego to się dopiero słuchać nie dało.
Opublikowano środa o 17:002 dni Uuuuuu, you touch my tralalalaSzkoda, że naszym się jąderka do jamy brzusznej cofnęły. Super sezon, kurwo.