Opublikowano 6 stycznia6 sty Miałem nie oglądać, ale złamałem się i dzisiaj oblookałem zakończenie turnieju 4 skoczni. Tym razem SOLENNIE obiecuję, że zawody pucharu świata obejrzałem po raz ostatni w tym sezonie. No moooże obejrzę turnieje olimpijskie. Może...Po prostu nie mogę już patrzeć, jak tandem Demon&Jojuś plus cała banda austriackich koksów (ciekawe co wymyślili, żeby mieć aż taką przewagę) robi naszym z dupy jesień średniowiecza. Żałośnie się to ogląda. Branzlerka Tomasiakiem moim zdaniem przedwczesna i przesadzona. A reszta? Jest lepiej, ale nie mówić...
Opublikowano 6 stycznia6 sty Widać niektórzy zapomnieli onanistę Babiarza. Jego to się dopiero słuchać nie dało.
Opublikowano 7 stycznia7 sty Uuuuuu, you touch my tralalalaSzkoda, że naszym się jąderka do jamy brzusznej cofnęły. Super sezon, kurwo.
Opublikowano 10 stycznia10 sty Na pożegnanie Zakopanego Stoch wylatuje z dwuosobowej drużynówki, a Matusiak z kulą u nogi Kubackim jakimś cudem wykręca podium
Opublikowano 10 stycznia10 sty Zobaczycie, że w przyszłym sezonie Kacper będzie się bił o podium w generalce.
Opublikowano 11 stycznia11 sty 21 godzin temu, Tokar napisał(a):Na pożegnanie Zakopanego Stoch wylatuje z dwuosobowej drużynówki, a Matusiak z kulą u nogi Kubackim jakimś cudem wykręca podium Gdyby Helmuty oraz chińczyki z Japonii nie wystawili drużyny C to podiuma by nie było na kwadrylion procent
Opublikowano 11 stycznia11 sty Gęsto dzisiaj było, cyborg poza podium, za to jego kolega zgarnął pierwsze miejsce. Kacperek w miarę stabilnie, za dwa, może trzy sezony będzie godnym reprezentantem.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Aleksander Zniszczoł skoczył 138 metrów!Wszystko super, ale to MŚ w Lotach, a punkt k jest na 200 metrze...Dawno skoków nie sledze, ale nie sądziłem, że wróciliśmy do czasów Roberta Mateji.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Przypomnę tylko nieśmiało, że Zniszczoł to jest ten sam typ, który najgłośniej domagał się wyebania na zbity pysk Biśli