Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kurwa to w ogóle możliwe co tu się odjebało?xd PANIE TOMASIAK CO PAN ROBISZ?!Zaraz trzeba będzie na nowo powołać forumowy FIS
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Fajnie, nikt się nie spodziewal.Jak to nikt? Ja się spodziewałem: https://www.skijumping.pl/wiadomosci/amp/38204/zio-w-mediolanie-cortinie-raimund-embacher-i-lindvik-najlepsi-na-treningu-tomasiak-w-czolowce/Wyśmiewane treningi się potwierdzają, ale nie w 100%. Deschwanded wyskoczył na dzisiejszym, zaś lider Sundal dostał tragiczne noty (bez tego miałby medal na styk, ale jego przewaga nad 4-tym Tomasiakiem była tak mała - 2 pkt - że tu nie było miejsca na duże błędy). Oczywiście przed przyjazdem nie liczyłem na medal, bo nie wiadomo było ile formy zostanie po miesiącu przerwy na treningi, ale to zawodnik TOP 10 na styk więc mógł się zakręcić, po treningach to było pewne.Stoch "gratulacje", warto było wydać te 2 mln zł na emeryta. Tu spodziewałem się ok. 30 miejsca, bo przyjechało kupę bardzo słabych (kosztem mocnych ekip). Miejsce 38 to jak ok. 50 w Pucharze Świata, choć skok nie był tak tragiczny i oszukańcze przeliczniki które mu kiedyś dały złoto to teraz odebrały kilka miejsc. BTW. Bez przeliczników za wiatr Tomasiak miałby złoto.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Miejsce Krafta na IO indywidualne 13, 18, 10, 13, 27 (dzisiaj) no gorzej to tylko Ahonen to robił (był 3x 4rty xD).
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Klątwa TVNu. Konkurs transmitowany przez TVP i na dzień dobry pierwsze podium z medalem IO.