Gość MasterShake Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 No i dziękuję, o to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mango0700 1 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Ktoś grał? Dużo jest różnych mobów?Czy jest fun ze strzelania? Jak sprawuje sie co-op? Cytuj Odnośnik do komentarza
AlbertK 0 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Gameplay i wywiad po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza
SierraPL 1 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 (edytowane) Mam problem z jedną misją z początku gry, trzeba w niej zebrać 4 części do snajperki, trzy znajduję a czwartej pomimo że jestem w miejscu wskazanym na mapie (obok takiego okrągłego namiotu) za cholerę nie mogę znaleźć spotkał się ktoś z czymś takim??? Edytowane 27 Października 2009 przez SierraPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 (edytowane) Wskaznik na misjach "znajdz 4 czesci" pokazuje tylko obszar na ktorym ta czesc sie znajduje a nie miejsce. Posprawdzaj dachy, zakamarki,itp Edytowane 27 Października 2009 przez Scorp1on 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SierraPL 1 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Dzięki, pomogło. Natomiast mam kolejne pytanie czy też tak macie że nie zalicza Wam achiwów za kille z poszczególnych typów broni (mówię tu o tych 25 kill .....) podobno gra trochę zglichowana i nie wiem czy to wina tego czy ja coś nie teges robie? Pzdr @ll Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ta, gliczują się dziwnie. Wystarczy jednak zrobić nową postać i na niej wpadną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
joseph 1 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 pograłem dopiero z godzinkę i niestety początkowe misje troszke mnie rozczarowały..jak na razie jest to standardowe przynieś, wynieś, pozamiataj.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Taka mini recka plusy - przejście gry (ok.25-30h) - wciąga jak cholera - klimat - design - duży i zróżnicowany świat - humor - ilość broni - levelowanie postaci - co-op - cel shading - brutalność - dobrze wyważony poziom przeciwników do twojego levelu (jak nie będziesz robił pobocznych questów to gra będzie mega hard jak będzie robił wszystkie questy to gra będzie normal/hard) - gra to mix fallout 3 w cel shading + szczypta halo, diablo, metroid prmie i kz2 minusy - schematy - sterowanie pojazdem - fabuła - brak sytemu losowań - środowisko prawie nie zniszczalne (poza beczkami) - początkowo marnie się rozkręca - momentami przynudza 8 grafika 8 dźwięk 9 grywalność 9- żywotność ocena 8+ PS.Fallout mnie nie przekonał i po 3h sobie odpuściłem za to Borderlands wciągnął mnie na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 MOże dlatego, że Fallout 3 to gra RPG a Borderlands to shooter. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Fallout to RPG :E ? dobre dobre bede musial to gdzies zapisac:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Danielu najlepiej w sygnaturce obok obecnego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Fallout to rpg przede wszystkim (umiejetnosci strzeleckie mozna o kant tylka sobie otrzec skoro system losuje marny damage, albo czy w ogole trafimy). Borderlands to jednak bardziej FPS, albo raczej FPS hack&Slash - system nie dokonuje tu Bog wie jakich obliczen, mamy proste statystyki broni, prosty rozwoj postaci - a skill z Halo czy tam innego na pewno nie pojdzie na marne . Cytuj Odnośnik do komentarza
skypawel 2 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Zastanawiam się nad tą grą ale nie wiem czego oczekiwac. Do czego byście tę grę przyrównali mając do wyboru - Fallout 3, Sacred 2, Too Human? Szczególnie pod kątem fabularnym i gameplayowym. Jest tu jakaś fabuła sensowna, czy taki bełkot jak w Sacred 2? Fallout był zarąbistą gierką IMO; Sacred przeszedłem w bólach i drugiej takiej gry, tak szybko, nie zdzierże Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Nie porównuj Borderlands do RPGów - to mimo wszystko strzelanka z elementami RPG. Jak znudziły Ci się standardowe shootery trwające po 6h, to łykaj śmiało. Świetna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
skypawel 2 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 No dobra, a fabuła jakaś jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 zrobilem prawie 30 level i zadnej fabuly tam nie uswiadczylem Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 To chyba dialogi masz wyłączone... Jest historyjka o poszukiwaniu tajemniczej krypty na Pandorze. Głównym celem jest zbieranie kolejnych kawałków klucza. Taka lekka opowiastka, która ma spajać to jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Gameplay to zdecydowanie do Fallouta podobny z tych trzech (choć na razie widziałem tylko filmiki), a fabuła to nie wiem, ale jakaś wyszukana nie jest raczej. Coś o poszukiwaniu obcych technologii czy cóś, jakiś skarbiec (vault - o, jakieś podobieństwo do Fallouta jest;) ). Cytuj Odnośnik do komentarza
okoolarnik 20 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 no niby podobny gameplay ale jak traktowałeś fallouta jak sptrzelanine to trochę współczuje, w falloucie strzelanie bez vatsa to była mordęga tu strzela sie rewelacyjnie, praca kamery działa bardo przyjemnie, broni jest dużo i czuć między nimi różnicę. Oczywiście mamy bardzo fajny, miejscami bardziej miejscami mniej falloutowo-westernowy klimat: pustynie, brud, baraki, fikuśne formacje skalne i miejscami szkielety gigantycznych zwierząt[i obozy zbudowane na tych szkieletach] do tego potwory i masa niezłych świrów za przeciwników. Z materiałów filmowych jakie widziałem jak dotąd najlepiej specyfikę tej gry oddaje recenzja na gametrailers[żadne tam trailery], przynajmniej ja sie po tej recenzji nakręciłem i nie zawiodłem się. A, bo i w przeciwieństwie do F3 tu swiat podzielony jest na strefy, więc nie ma tego specyficznego poczucia wolności, tu do każdego miejsca prowadzi z grubsza jedna droga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 (edytowane) Wiadomo cos o usunieciu blokady na max 50lvl grze? Bo troche to malo, powinno byc przynajmniej 99 lub nie skonczonosc . Znajac zycie pojawi sie pierwsze DLC i dojdzie tam 60lvl Pogralbym sobie dalej by sie levelapowac (nawet bez achievementa) a tak to nuda po prawie 2 krotnym przejsciu gry i zrobieniem 1000 Edytowane 8 Listopada 2009 przez Scorp1on Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Gearbox zamiast wracać do tego nędznego Brothers In Arms powinien skupić się na eksploatowaniu tego majstertyxa właśnie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 "The Zombie Island of Dr. Ned" ten DLC zobaczymy w tym roku, cena jakieś 800msp btw ta gra śmierdzi Tromą w najlepszym tego słowa znaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Gra to cudo. Gram na PC, ale na pewno się skusze kiedyś na wersje na Xboxa Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Rozumiem, że maksymalny level wynosi 50? Czy za każdy poziom dostaje się 1 skill point? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi