Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wasze kolekcje gier na wszystkie platformy

Featured Replies

Opublikowano
Suavek to chyba jedyny fan SRT w kraju :).
Fix'd ;)
  • Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 327,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wow ile plusików, dziękuję! I to od kogo, kurcze, sama forumkowa elita   @raven_raven > hehe, uwielbiam ten suchar, nigdy mi się nie znudzi. @Rayos > licytacja skończyła się na 200zł. @MYSZ

• Przedstawiam Wam moją graciarnię NTSC-J. Jest też oczywiście trochę gier w PAL/NTSC-U, znajdzie się trochę tytułów z przypadku, ale większość rzeczy z jakiegoś powodu znalazła swoje miejsce na półkach

• Montuję sobie melinę na granie i jakiś czas temu podczas przenoszenia sprzętu obcykałem co tam leżało w szafkach   Na pierwszy strzał wrzucę PSX i PS2    

Opublikowano

Mega kolekcja, ciekawe jaka kolekcje sobie zostawil bo nie wydaje mi sie zeby sprzedal zupelnie wszystko.

Pisali o tym nawet na TVN 24:

http://www.tvn24.pl/...uro,263851.html

sprzedawca jest właścicielem lub pracownikiem wypożyczalni gier konsolowych w Paryżu. Jak zostało zaznaczone w opisie, "collectors_king" zajmował się tym od 20 lat i z każdej partii gier do firmy zachowywał dla siebie po jednym "najlepszym" egzemplarzu.

Zastanawia mnie tylko to, ze mial bardzo duzo japonskich wersji gier, a przeciez do sklepow w Europie raczej takie nie trafiaja, wiec musial je specjalnie sprowadzac.

Pewnie juz od jakiegos czasu zbiera gry na obecne konsole i za pare lat znowu sprzeda za milion euro. ;)

Edytowane przez saptis

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Plakaty zamierzam nie długo ściągnąć . Far Cry 3 to pre oder ;) .

Opublikowano

To jest moja skromna kolekcja gier na PS3. Jest jeszcze trochę na PC - kiedyś zrobię zdjęcie.

174d844aa663d25dm.jpg

Edytowane przez art100

Opublikowano

Prawie nie ma crapów - propsy!

Opublikowano

art100 - fajna kolekcja - widze, ze jestes fanem serii Ratchet & Clank. ;)

Po co ci 2x GTA IV ?

Opublikowano

Od Racheta zacząłem przygodę z PS3 (dostałem grę z konsolą w zestawie), a teraz to syn bardziej ogrywa Ratchety. Drugie GTAIV to tylko puste pudełko, kiedyś potrzebowałem opakowanie BD i dostałem od kuzyna pudełko po GTA ale bez płytki :) i do teraz jest w moich zbiorach bo nie mam co z tym zrobić.

Opublikowano

Bardzo ładna i schludna kolekcja. Jakbyś jeszcze ustawił gry pod względem stare/nowe logo PS3 to byłoby w ogóle cycuś. Jedyne na co można ponarzekać to jakość zdjęcia.

Opublikowano

Ja np też nie ustawiam nowe / stare logo PS3, tylko tytułami serii i np w Ratchecie, Resistance czy Uncharted mam pomieszane.

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Ja z kolei preferuje ustawianie w kolejności alfabetycznej , to czy jest to logo nowe czy stare gra to premierowa czy reedycja nie ma znaczenia.

Opublikowano

Ja również gier nie ustawiam stare/nowe logo tylko seriami, to dlatego, że serie mają również stare i nowe logo. Gry są podzielone na "pół" część w którą może grać syn i część przeznaczona wyłącznie dla dorosłych.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moja skromna, acz treściwa kolekcja ^_^ Niedawno sprzedałem gry w które już nie zamierzam grać, zostało samo mięsko

wp000030b.jpg

Opublikowano

Początek powrotu do przeszłości. Jeszcze wielu tytułów brakuje, ale pracuję nad tym.

gryk.th.jpg

Opublikowano

W Integralu voice acting jest z wersji angielskiej. Polecam tę wersję. Kosztuje mniej (z przesyłką!) niż MGS + Special Missions w PAL, a można grać bez znajomości krzaków.

Edytowane przez Mr Hyde

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Może nie jest to gra, ale do mojej skromniutkiej kolekcji doszła zacna maszynka. W pełni sprawna rzecz jasna:

NnzlH.jpg

Przez chwilę zastanawiałem się, czy nie sprzedać dalej, ale raczej zostanie na honorowym miejscu. 9 lat czekałem na ten moment.

Opublikowano

Gratulacje, bialy kruk, doslownie i w przenosni ;)

Opublikowano

To jest ten PSX, który nie jest konsolą?