Skocz do zawartości

Gry za darmo na PC

Featured Replies

Opublikowano

NFS HP Remaster:

Spoiler

5DTT-D34J-2UM9-FB8D-TL3P

Byłby też FM, ale Amazon od razu dodaje na Epica i mam teraz gierkę, której w życiu nie ruszę :gayos:

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 332,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jaka narracja - gta v weszło do xgp na ograniczony czas to spustom nie było końca, na pc za darmo przypisanie na stałe do biblioteki? meh XD

• Dark Souls:Prepare to Die Edition za darmo na Steam: http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls

• Darmowe gry na Steam Deiland – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 24 marca) Drawful 2 – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 11 kwietnia) Goat of Duty – za darmo (grę m

Opublikowano

Ode mnie też parę gierek z prime:
Journey to the Savage Planet (GOG)

Spoiler

6UK70DA76A9B2D53E5

Frostpunk (GOG)

Spoiler

Z6LR19358A510A18A3

NFS: Hot Pursuit Remastered (Origin)

Spoiler

FDKK-JYT4-RJBV-G2LZ-CXQ2

Opublikowano

przygarnalem nfsa, użytkowniku karmaster

dzięki bardzo!

Opublikowano

Na Epicu za darmo jest do przygarniecia Dead By Daylight. Szkoda ze nikt nie pisal wczesniej o tym co bylo tam za darmo przez jakis czas bo byly fajne gry xD

Opublikowano

Od dzisiaj dostępne Anno 1404 za free od ubisoftu

Opublikowano

A to nie jest ta część która co chwilę się wysypuje przez wyciek pamięci? 

Opublikowano

Plotki głoszą, że od 16.12 Epic Store rozda 15 gier za darmo, a pierwsze ma być Shenmue 3. Jeszcze nic oficjalnego, ale rok temu też zrobili taką akcję.

Opublikowano
56 minut temu, Figaro napisał:

Polecam, choć prawilnie powinno się w to grać na padzie.

A to z jakiego powodu?

Opublikowano

subiektywna opinia, ale grałem w to na pc i na konsoli i wg mnie sterowanie na konsoli bardziej pasuje 

Opublikowano

Śmiem się nie zgodzić, jak w każdą grę z rzutem izometrycznym gra się w to lepiej na M&K (chociaż na padzie w porównaniu do innych tego typu gier rzeczywiście nie jest najgorzej). Ale to również subiektywna opinia ;)

Opublikowano

szanuję Twoją subiektywną opinię, towarzyszu :) dla mnie w grze ST trzeba dużo manualnie się skradać, chować, iść trochę w prawo, trochę do góry, liczą się sekundy czasem zanim ktoś Cię zobaczy i takie manewry łatwiej mi się robi gałką.

Opublikowano

Epicowi chyba serwer padł, bo tak się rzucili wszyscy na tą drewnianą grę :) Sam nie mogę dodać do biblioteki.