haloogen 5 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 A ja obecnie męczę SILENT HILL SHATTERED MEMORIES ARMY OF TWO:THE 40th DAY FINAL FANTASY ANNIVERSARY (1) TETRIS Z MINISÓW Cytuj Odnośnik do komentarza
maltan 3 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 (edytowane) MotorStorm przez sieć i w MediEvil zacznę przycinać jak się ściągnie z PSS. Edytowane 5 Lutego 2010 przez maltan Cytuj Odnośnik do komentarza
kami30004 2 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Ostatnio grałem w Segę Rally (lubię wyścigi, ale te na dłuższą metę są nużące - tylko w autobusie) i GOWa (nastawiony byłem raczej sceptycznie, gra okazała sie mega grywalna), a teraz mam chwilową rozłąkę, bo PSP pojechało do serwisu... Pomimo tego, że kupiłem PSP w zestawie z Resistance i dedykowanym etui, w którym to kieszonsolka przez cały czas jest przechowywana na LCD zaczęło się pojawiać coraz więcej kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Ultimate Ghosts 'N Goblins ale chyba nie podołam Cytuj Odnośnik do komentarza
Blizzard* 9 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Lecą właśnie na mym ekranie Prinny: Can I really Be The Hero? I muszę przyznać, że od czasów crasha z psx'a to takiego dobrego platformera nie widziałem. Ciekaw jestem czy podołam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark_Slide 2 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 W końcu mam trochę czasu na pogrania na swoim PSP i zacząłem grać w Silent Hill Origins, który leżał od 2 tygodni czekając aż go odpalę :> poza tym Tales of the World: Radiant Mythology - muszę w końcu przejść do końca chyba nie chce mi się już robić wszystkich questów bo są za nudne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Syphon Filter: DR, świetna gierka! ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Final Fantasy 4 i 9, na karcie na swoja kolej czekaja czesci 5,6,7 i 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
dżony 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Aktualnie cisne Resistance i Castelvanie a w między czasie GT i FIFE 10 ale żadna z tych gier nie jest rewelacyjna - no może Castelvania Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Harvest Moon Hero of Leaf Valley - jak każdy harvest wciąga, ta gra ma jakąś nieprawdopodobną magie która każe spędzać z nią kolejne dni w skórze farmera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 motorstorm, half minute hero i pewnie za harvesta bez dzwieku sie wezme Cytuj Odnośnik do komentarza
Siwyy 0 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Monster Hunter Freedom Unite Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofeck Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Football manager 2010, ale juz mam dosyc Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Monsters (Probably) Stole My Princess Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Gurumin, stara gra, ale zebrala niezle noty, niby troche dziecinna ale to swietny action rpg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 PO naprawie PSP na początek zabrałem się za Assasina jednak zamieniłem go tymczasowo na Naruto Shippuden. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Heroes 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 MGS Peace Walker Kojima przypatentował xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 MGS Peace Walker Wpis, dobra gierka. Jedna z lepszych na kieszokonsolce sony Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 ja tez w mgs pw, ale mnie sie nie podoba... jakos szczególnie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
are91 0 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 ja tez w mgs pw, ale mnie sie nie podoba... jakos szczególnie ;] Ja też, ale ciężko się gra w MGSa, który ma durną fabułę i kiepskich bossów Właściwie to nie chce mi sięwto grać, pocieszy ktoś i powie, że fabuła nie jest tak naiwna jakby się początkowo wydawało? Także silent hill: sm ale do tego muszę mieć nastrój. Najlepsze i tak jest odkryte preze mnie dzisiaj LittleBigPlanet A, i postaci są żałosne w tym pożal się boże Peace Walkerze. Ogólnie czy szykuję się coś ciekawego na to PSP, bo chcę przejść powyższe (może bez MGSa) i może jeszcze patapony, echochrome, czy crusha skończyć i sprzedać chyba PSP, bo mając znośnego laptopa nie chce mi się grać w jakieś popłuczyny po prawdziwych grach, vide Asassin, Splinter Cell i inne. Reasumując, czy zapowiada się cościekawego i niebanalnego na psp? Albo czy coś już wyszło, a nie wymieniłem. Sorry za lekki offtop. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 nowy gow, jakies rpg.. poczekaj moze do konferencji sony ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Jakieś RPG to Parasite Eve 3(tu przynależność gatunkowa nie jest taka oczywista) i FF Agito(gratka dla fanów) no i nowy Ace Combat.Też zacząłem grać w Mgs pw ale w trakcie loadingu do drugiej misji wyłącza mi się konsola i wywala mnie do xmb (gra jest iso .Ktoś wie o co może chodzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 za pytania o iso to tylko warna mozesz dostac... przeczytaj sobie w komentach pod torrentami :F Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Nie raz już widziałem na tym forum rozmowy o piraceniu(pytania w stylu "kiedy gra będzie na torrentach") również z twoim udziałem CoAti, więc nie wiem za co ten warn miałby być. Zresztą, równie dobrze mogłem zrzucić grę z umd i przerobić obraz na iso... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi