Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

- W co gracie na NDS'ie? -

Featured Replies

Opublikowano

Phantom Hourglass tez mi sie nie spodobalo, az rzucilem w kat po jakims czasie normalnie. Spirit Tracks juz lepsze.

• Odpowiedzi 449
  • Wyświetleń 115,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Po 3 latach wyciągnąłem NDSa z szuflady i odpaliłem Chrono Triggera. Grałem do 02:00 W dobie crapów na obence konsole i posuchy z gatunku RPG był to strzał w 10! Wciągnał mnie strasznie - zdażyłem ju

• Gram w Chrono Trigger. Jak skoncze to zagram w DQ9. To bedzie moja ostatnia nie ograna gierka z DSa.

• Gram już 3 tydzień z przerwami w Ninjatown. Gierka z marszu trafiła do mojego TOP 5, mój znajomy napisał fajną reckę tej gierki na swoim blogu.

Opublikowano

Właśnie dziś przyszedł mi Dragon Quest IX więc powoli będę się w to bawił :) Liczę na kilkaset godzin zabawy. Uwielbiam DQ8 a 9 z tego co widziałem na filmikach i co przeczytałem również jest bardzo udaną grą :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Drugi raz przechodzę Sigma Hamonics, naprawdę świetna gra, square-enix zwaliło sprawę nie tłumacząc tego. No i ta muzyka, ahhhh...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

70h nabiłem w Pokemon White/Black, zrobiłem wszystko co można było zrobić (no, prawie wszystko ;)) i myślałem, żeby się wziąć za Pokemon SoulSilver, które niedawno do mnie przyleciały. Mam jednak mały problem, bo B/W są tak dobre, że ciężko mi się teraz gra w gry z IV generacji :P.

Opublikowano

Raven - szczerze polecam właśnie te Pokemony. Sam ograłem HeartGold i naprawdę nie żałuję żadnej godziny spędzonej z tym tytułem. Wracając do tematu - Pokemon Black :D

Opublikowano
  • Autor

OK, to teraz gram w Pokemon Soul Silver. Jest sympatycznie, remake jest naprawdę dobry. Gramy przede wszystkim Pokemonami pierwszej i drugiej generacji, więc włącza się nostalgia do starych części. Po zaliczeniu piątej generacji jest jednak mały problem. Graficznie walki są bardzo, bardzo wolne i statyczne. Sprite'y zawsze były ładne, ale teraz nic się nie giba, nie rusza itd. :(. Mapa świata OK - dobrze nawet oddaje styl GameBoyowej grafiki. Muzyka to za to tragedia. Wolałbym słuchać oryginalnych melodii z GBC niż tego... czegoś. Zepsuto chyba każdy możliwy dźwięk i w tak słabo przygotowaną muzycznie wersję nie grałem. Platinum jest OK, B/W jest ŚWIETNE, a SS/HG jest po prostu słabe.

Opublikowano

Mozna wlaczyc oryginalny soundtrack chyba? W radyjku poszperaj.

Opublikowano

Radiant historia oraz 4 raz pod rząd shin megami... 2

Opublikowano

Cała serię Ace Attorney chce przejść, już przeszedłem jedynkę. Tym razem nie będe musiał czekać na kolejne częśći.

Opublikowano

Tylko nie zraź się drugą, średnią częścią, choć pewnie o tym już słyszałeś. Polecam za to

sprawdzenie różnych endingów w ostatniej sprawie Justice for All

:).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Postanowiłem w końcu zaliczyć Ace Attorney i dzisiaj zabieram się za ostatnią sprawę części pierwszej.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ghost Trick - właśnie za takie gry kocham NDS-a :D

Tak kapitalnej animacji nie zobaczymy w żadnej innej grze na tę platformę - poezja.

Opublikowano

Po raz n-ty siedzę sobie w wolnych chwilach od książek (kogo po.(pipi)ało aby mieć 5 egzaminów z całego semestru w niecały tydzień =_=) przy Another Code: Two Memories / Trace Memory. Aktualnie właśnie posiadam wersje US i myślałem że tylko sam tytuł gry nosi inną nazwę a tu okazuje się że w całej grze są nieznaczne zmiany (zamiast DAS mamy DTS no i of course mamy więcej zwrotów typowo amerykańskich a nie angielskich).

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nadal w drugiego Laytona, gdy dwa kolejne już czekają.

Opublikowano

Ja w czwartego. Trojka jak na razie najlepsza.

Opublikowano

Gejmplejowo jest coraz lepiej z kazda czescia, ale fabularnie Unwound Future zdecydowanie przoduje.

końcówka ;_;7

Opublikowano

No wlasnie mi chodzilo glownie o fabule. Koncowka byla naprawde swietna. Gameplay niby odgrzewany, ale w kazdej kolejnej czesci znajda sie jakies nowosci i usprawnienia. W Last Specter na razie bawie sie w London Life - bardzo przyjemne urozmaicenie. Dobrze, ze DS nie ma blokady regionalnej.

• 1 miesiąc temu...