Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Niespodzianki w jedzeniu

Featured Replies

Opublikowano

Mucha w pizzy Ristorante doktora Oetkera :sick:

• Odpowiedzi 101
  • Wyświetleń 12,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• no spinke dostales za darmo

• smierdzi to zlodziejstwem

• no popatrz, jaka hipokryzja, tyle ze roznica jest taka ze ja tak jeszcze nie zrobilem, a w towarzystwie mlodych ludzi ktorzy musza zapierdalac godzinami zeby sobie oplacic miekszanie i WSZYSTKIE zwiaz

Opublikowano

Paszteciki z miesem z dodatkiem jakiejs folii

Piwo goolman gdzie w butelce plywal sobie jakis osad, wygladalo to prawie jak w tych kulach z woda i sztucznym sniegiem.

Ziomek kupil kiedys carlsberg i w butelce mial cos co wygladalo jak paznokiec

Opublikowano

O, temat się odkopał.

Znalazłem w chrupkach serowych grudkę samej przyprawy, która wyglądała jak chrupek. Zjadłem i się mało nie orzygałem, takie słone :/

Opublikowano

hmmm w sumie to ten temat mnie do czegos zainspirowal

dzwoniliscie kiedys po pizze i 10 minut po dostawie sciemnialiscie pacjentowi w sluchawce ze znalezliscie cos w niej? np. kawalek grubej chrzastki kurczaka albo cos? ciekawe czy by sie dali zrobic w bambuko i zaoferowali darmowe zamowienie?

albo przyniesc sobie muche w jakims pojemniczku i wrzucic do potrawy po zjedzeniu jej polowy, tak ja wgniesc w srodek jakiegos sosu czy czygos- w szanujacej sie restauracji na bank by sie dostalo nowa porcje i piwo na koszt fimy.

hmmm.... trzeba przetestowac : ), poza tym sprobowac zawsze warto, nikt ci w telefonie nie powie, zebys zatrzymal pizze z tym czyms jako dowod, wystarczy sciemnic ze jcie pizze od nich czesto (no bo jak to sprawdza) i powiedziec ze jestescie rozczarowani i bedziecie szerzyc propagande na dzielnicy hehe, ale to juz tak w ramach ostatecznosci.

Opublikowano

Ja pare razy zamawialem najdrozsze pizze a potem sciemnialem ze margherite chcialem, zawsze pare zlotych do przodu, raz nawet jakies kupony znizkowe jeszcze dostalem.,

Opublikowano

smierdzi to zlodziejstwem :(

Opublikowano

hmmm w sumie to ten temat mnie do czegos zainspirowal

dzwoniliscie kiedys po pizze i 10 minut po dostawie sciemnialiscie pacjentowi w sluchawce ze znalezliscie cos w niej? np. kawalek grubej chrzastki kurczaka albo cos? ciekawe czy by sie dali zrobic w bambuko i zaoferowali darmowe zamowienie?

albo przyniesc sobie muche w jakims pojemniczku i wrzucic do potrawy po zjedzeniu jej polowy, tak ja wgniesc w srodek jakiegos sosu czy czygos- w szanujacej sie restauracji na bank by sie dostalo nowa porcje i piwo na koszt fimy.

hmmm.... trzeba przetestowac : ), poza tym sprobowac zawsze warto, nikt ci w telefonie nie powie, zebys zatrzymal pizze z tym czyms jako dowod, wystarczy sciemnic ze jcie pizze od nich czesto (no bo jak to sprawdza) i powiedziec ze jestescie rozczarowani i bedziecie szerzyc propagande na dzielnicy hehe, ale to juz tak w ramach ostatecznosci.

dobrze cie wyszkolili, rasowy z ciebie polaczek

Opublikowano

no popatrz, jaka hipokryzja, tyle ze roznica jest taka ze ja tak jeszcze nie zrobilem, a w towarzystwie mlodych ludzi ktorzy musza zapierdalac godzinami zeby sobie oplacic miekszanie i WSZYSTKIE zwiazane z nim wydatki takie male przekreciki to srubki w machinerii polskich nawykow

idz sie napier.dol metylem (...).

smierdzi to zlodziejstwem :(

Edytowane przez Najtmer

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Kiedyś zamówiłem średnią pizze , która nie dość że smakowała jak odgrzana to miała spinkę od włosów w środku.Oczywiście w łapę telefon i powiadomienie o tym incydencie o dziwo nic za darmo nie dostałem tylko przeprosili...

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Najgorsza niespodzianka jaka mnie spotkała to spalone pióra w kebabie... niedobrze mi się robi na samą myśl....

Opublikowano

Ja kiedyś miałem włosa w zupie.

Matka dostała opi.erdol.

Opublikowano

Opi.erdol kablem od video czy metalowym prętem?

Opublikowano

Kablem od pilota

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja miałem kiedyś (nascie lat temu) gluta w jogurcie marki MAGDA. Mam nadzieję, że to był glut.

Opublikowano

ostatnio zamówiłem sobie szame z chińczyka, był tak długi czarny włos w żarciu(raczej nie łonowy) włos wyrzuciłem i dokończyłem jedzenie, byłem bardzo głodny

Opublikowano

Raz w pizzy miałem chyba gile przyklejone do spodu, zauważyłem przy ostatnim kawałku :/ I raz miałem kilka związanych kłaków w kebabie. Oddałem im kebabik, w zamian dostałem kasę i straciłem apetyt ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kawałek prawdopodobnie paznokcia, bo tak to wygladalo w butelce carlsberga.

Opublikowano

Wczoraj w hamburgerze znalazłem 2,70

• 1 rok później...
Opublikowano

mama kiedyś zrobiłą frytki, jem sobie a tu pająk w nich lazi. prawie zawalu nie dostalem

• 1 rok później...
Opublikowano

Kiedyś znalazłem w schaboszczaku z jadłodajni kawałek druciaka do mycia naczyń. W puszce z robakami z Tajlandii którą przywiozła moja mama znalazłem robaki i byłem bardzo zawiedziony. Straciłem przez to apetyt i żadnego nie zjadłem.

Opublikowano

Dzisiaj na poprawinach moja kobieta znalazła kawałek ceramicznej wazy w klusce śląskiej.