Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano
A z bułeczką jadłeś?

Tak ,ze świeżą z piekarni. hmm może czerstwa powinna być ?

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 445,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Nie wiem, w reklamie mówili, żeby z bułeczką jeść :P

Opublikowano

2:00 a ja ide do lodowki po udko ;o

Opublikowano
Muszę o tym napisać, no muszę! Jadłem...znaczy spróbowałem ostatnio tego Danio z warzywami. TRAGEDIA! smakuje jak jakieś gł.ówno, w dodatku nie świeże(heh jak to zabrzmiało), nikt z domowników nie chciał tego ruszać. Po 2 dniach leżenia w lodówce, chciałem się tego czegoś pozbyć i gdy powąchałem intruza to myślałem, że bełta puszczę :sick: Data była nadal dobra. Mleczna kupa poleciała więc w usta mojego wszystkożernego psa. Zawiodłem się, myślałem że Danone to jednak porządna firma :(

Miałam okazję ostatnio spróbować na degustacji w Makro, z czterech smaków wybrałam sobie pomidora z papryką. Co prawda z chlebkiem a nie z bułeczką ale nie było tak źle:) Co prawda tak jak normalnego serka tego bym nie zjadła ale do smarowania pieczywa tak jak almette się nadaje.

Właśnie sobie pałaszuję pomidorka z mozarellą (z zotta, bo inne mi coś nie smakują) :wub:

Opublikowano

niedawno koleta schabowego obtoczonego w bulce tartej wraz kukurydzianymi platkami oraz pile herbe z mojego kubka

Opublikowano

jakis sok z kofeina z kerfura, kosztuje 1.60 i o dziwo dobre, cos jak tymbark life

Opublikowano

placki ziemniaczane (imć Grzechoo twierdzi, że to plendze ale ja nie rozumie tego słwoa :|)

wielkie, z patelni grillowej, z dodatkami papryka głównie, wypas

a teraz LECH z butelki i fistaszki

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

gyros z frytami i surowka

Opublikowano
dsc00145uv7.th.jpgthpix.gif ^u^
Opublikowano

kotlety ze strusiego miesa - wypas. imo to jakby polaczenie kurczaka z wolowina. w smaku podobne do wolowiny a delikatne jak kurczak wlasnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kanapka z kurczakiem z zabki, nawet dobre

Opublikowano

Chleb z dżemem z dzikiej róży + ciepłe mleko - śniadaniowo-kolacyjne odkrycie roku dla mnie :) ;p

Opublikowano

czipsy, ice tea, pozniej cola i solone orzeskzi

wszystko to ,co musze ograniczyć :PP

Opublikowano
Chleb z dżemem z dzikiej róży + ciepłe mleko - śniadaniowo-kolacyjne odkrycie roku dla mnie :) ;p

A wszystko to uwienczone cieplym buziakiem w policzek od mamy poezja tak trzymaj Mendrku :1pl:

Opublikowano

:co_jest:

Mendrek, to jakaś mikstura ? Wiesz, że coś odrasta or sth. ?

- gołąbki ze słoika z biedronki. pycha.

Opublikowano

Vifon - złoty kurczak :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dziś w robocie na stołówce:

jakaś dziwna kulka z miętowego ciasta, zalana gulaszem z jagnięciny...rozwaliło mnie, jutro pędzę do kucharki po przepis :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spróbowałem z czerstwego chleba zrobić francuskie tosty. Wyszły całkiem niezłe, zjadłem z dżemem jabłkowym babcinej roboty.

Opublikowano

pomarańcze. Dostałem w paczce z roboty, tyle ich jest że musze masowo zjadac żeby sie nie zepsuły