Opublikowano 2 listopada 201014 l Na śniadanie bułki z takim pasztetem z puszki ... jak on miał ...? E: Pasztet Podlaski Edytowane 2 listopada 201014 l przez schab0795
Opublikowano 2 listopada 201014 l Na śniadanie bułki z takim pasztetem z puszki ... jak on miał ...? E: Pasztet Spod Laski Fixed!
Opublikowano 2 listopada 201014 l Przed chwilą zjadłem kurczaka z ryżem w sosie chińskim. Taki obiad to ja rozumiem
Opublikowano 3 listopada 201014 l Milka Raisin & Nut, najlepsze połączenie rodzynek orzechów i czekolady mlecznej
Opublikowano 9 listopada 201014 l Właśnie piję sobie Dr. Peppera, nigdy wcześniej nie miałem okazji. Całkiem smaczne toto.
Opublikowano 12 listopada 201014 l Pół godziny temu wróciłem z nocki, zjadłem sobie bułkę z parówką (za(pipi)ista sprawa), bułkę pizzę i zapiłem Tyskim 0,66l. A teraz biorę gazetkę i idę na klopa, Dobranoc.
Opublikowano 18 listopada 201014 l - Gorąca chwila od Culineo. Ich barszcz czerwony bije wszystkie Knorry i Winiary razem wzięte
Opublikowano 26 listopada 201014 l gdzie nie zajrze ktos ma bana. paczka w czekoladzie z bita smietana popijajac mocna czarna kawa.
Opublikowano 26 listopada 201014 l widocznie ktoś na górze woli vifon *ostatnio jadłem obiad i piłem herbatę, ale to wcześniej. do śniadania piłem.
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Cztery bułki - takie prosto z piekarni niedaleko szkoły. O parę klas wyżej niż zwykłe ze sklepu... :potter:
Opublikowano 14 grudnia 201014 l Arbuzowy Smart - uzależniłem się od tego napoju. Cholernie dobre i świetnie pasuje do mieszania z chińskimi %.
Opublikowano 25 lutego 201114 l Pizza z włoskiej pizzerii (z szynką i cebulą). Zaj.ebista jednym słowem...
Opublikowano 6 maja 201113 l kobieta zrobiła mi grochówkę wg przepisu jej ojca (były wojskowy, hehe) łycha stoi w tym sztywno, a pyszne że szok. jedyna wada to to że zamieniło mnie w chodzącą bombę biologiczną ;]
Opublikowano 6 maja 201113 l Wściekłego Psa piłem...ostry skur.wiel,ale wymiata . Przecież to soczek - ja ostatnie z drinów walę Long Islandy, choć dużo częściej czystą na lodzie.