Mustang 1 734 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 Ale co? Mini Twister za 3 zł jest do końca roku w każdym KFC. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 Pisałem do Masorza :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 Oi, co dać do grzanek zamiast żółtego sera (bo po nim dupsko rośnie)..? I żeby to coś wytrzymało te kilka minut zapiekania bez zmiany w ciecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 Mozarella? Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 Też się tak fajnie stopi..? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 Pisałem do Masorza :-) Pisałem do Masorza :-) Ja kupiłem w Leviathanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 serek wiejski (ten gruboziarnisty), ale same ziarna, trzeba odlać 'wodę' i przepłukać na sitku najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 Mozarella się najfajniej topi. Jest dobra, delikatna i soczysta. Nawet przypalona jest dobra. do tego pomidorek i jazda! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 Wypróbuję w piątek, bo teraz trzy dni 12 godzinnych zmian podczas których będe się odżywiał firmowymi kanapkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 (edytowane) zjadłem ciastko, piję herbatę. polecam. Edytowane 3 grudnia 2012 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 4 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2012 Kanapka z KFC o nazwie Kebab- wielka sucha buła wypełniona zwykłą surówką z białej kapusty a na górze trochę kawałeczków kurczaka wielkości paznokcia, polanych sosem ziołowym? i kebabowym. Nie polecam. Przerost formy nad treścią. Lepiej kupić pocketa albo twistera i się rozkoszować mięsem. Też próbowałem ostatnio i również nie byłem zachwycony. Na górze może bez przesady, jest trochę mięsa, ale później kapusta, kapusta, kapusta i znowu nieco mięsa na dole. Buła bardziej przypomina brzegi Pan pizza z Pizza Hut niż turecki chlebek. Je się niewygodnie, jak to kebaba, ale w smaku jest gorszy od porządnego kebaba u Turka, tak samo jak od normalnych propozycji z menu KFC. No i za 11.90, a wcale się tym nie idzie najeść do końca. Dużo lepiej kupić teraz 3x mini Twister po 3 zł - skuteczna odpowiedź KFC na hamburgery z Maka za 2. Tez nie polecam, w tym tygodniu się skusiłem, niedobre to że hej. Jak to jadłem to cały czas myślałem, szkoda, że nie wziąłem twistera. Na obrazku prezentuje się to bardzo dobrze, po otwarciu pudełka jest jedno wielkie rozczarowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 4 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2012 dobrze, ze tego nie probowalem. slyszalem tylko zle opinie na temat tego kebaba, strata kasy. w kfc praktycznie zawsze biore grandera, najlepszy jest! Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 4 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2012 Najgorsze w tym kebabie jest to, że siedzisz w tym KFC, jesz tą suchą surówę w bułce i patrząc na obrazki z pysznym poketem albo twisterem myślisz sobie "krwa, co ja zrobiłem. Kupiłbym sobie jeszcze twistera, ale przecież wydałem już 11,90!! na jakieś (pipi) i tera głupio by było wydawać kolejną dychę na jakiegoś fast fooda" Swoją drogą muszę spróbować tego Grandera bo już dużo osób poleca. Możecie zrobić ranking którą kanapką (Twister, Pocket, Grander, Brazer) można się najbardziej najeść? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2012 Najlepsze co było w KFC to Qurrito. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 5 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2012 Najgorsze w tym kebabie jest to, że siedzisz w tym KFC, jesz tą suchą surówę w bułce i patrząc na obrazki z pysznym poketem albo twisterem myślisz sobie "krwa, co ja zrobiłem. Kupiłbym sobie jeszcze twistera, ale przecież wydałem już 11,90!! na jakieś (pipi) i tera głupio by było wydawać kolejną dychę na jakiegoś fast fooda" Swoją drogą muszę spróbować tego Grandera bo już dużo osób poleca. Możecie zrobić ranking którą kanapką (Twister, Pocket, Grander, Brazer) można się najbardziej najeść? Nom, też miałem takie rozkminy. IMO Grander albo Pocket. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 9 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2012 Bratkartoffeln i kieliszek Jägermeistera na śniadanie. Yes, sir! Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 20 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2012 Właśnie jem. Wg mnie szału nie ma a na pewno nie za tą cenę. W smaku w ogóle nie podobne do batona. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 20 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2012 pije kawę zaraz opie,rdole kielbache z dzika wlasnej roboty albo jakis bigos, o polecam na ruchanko Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 20 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2012 Mnie zawsze po ruchaniu bierze głodomór. Kiedyś złapałem kiszone ogórki i zjadłem ze cztery. ...jestem chory..? To były fchu.j dobre ogórki... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 21 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2012 Moze jestes w ciazy? Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 8 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2013 Najlepsza czekolada evah. Wiem, że można ją dostać w Żabce i FreshMarkecie, w większych sieciach dawno nie byłem, ale podejrzewam że też będzie. Cena to 1,79 zł Gdyby produkowali to pod szyldem Wedla albo innej Milki to ludzie by masowo kupowali i to pewnie za 5 zł 11/10, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 8 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2013 Białe Lindory znowu miałem, uwielbiam je. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 9 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2013 Trzy piwa i kanapkę drwala z McDonalds, zawalista, ale 11,90zł za nią mówi mi, że drugi raz już raczej nie pojem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 9 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2013 29 placków ziemniaczanych ze śmietano i prawie pół litra mleka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 9 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2013 29 placków ziemniaczanych ze śmietano i prawie pół litra mleka. Daj fotki w spartakusie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi