Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?


Rekomendowane odpowiedzi

Miła pani w kefcu dała mi do stripsów nowy sosik - chill z miętą.

 

BORZE JAKI ZAYEBISTY

 

ktoś ma namiary gdzie coś podobnego można kupić? bo googluje i nie ma :(

co jak co, ale sosy z mietą rzondzom. Jadłem jakis czas temu samosy z sosem smietanowo-miętowym, ale wypi'erdol.

Odnośnik do komentarza
  • 2 tygodnie później...
Gość _Milan_

pizza dziuzzeppe od doktora edgera

 

musze przyznać że edger robi najlepsze pizze mrożone, ristorante a teraz ten pogrom, ludzie, co za ciasto, co za chrupiące rozkosze, polecam, tylko dobrze przyrzadzic, najlepiej w piecu samsunga z dwoma komorami xDDD

  • Minusik 2
Odnośnik do komentarza
  • 4 tygodnie później...

Robisz farsz wedle uznania, wbijasz surowe jajco bądź dwa, w bułeczce maczasz i dajesz na patelnioche = violla

 

2012-08-17205216.jpg

Grunt to dobrze dobrać ilość wbitych surowych jajek do ilości farszu. U mnie na 12 jajek wbiłem tylko jedno i były problemy z "klejeniem" i rozpadały się na patelni, dwa byłyby już optymalną.

Odnośnik do komentarza
  • 4 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...