__bercik07 202 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 z czerwona, z reszta na etykiecie masz napisane Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Miła pani w kefcu dała mi do stripsów nowy sosik - chill z miętą. BORZE JAKI ZAYEBISTY ktoś ma namiary gdzie coś podobnego można kupić? bo googluje i nie ma co jak co, ale sosy z mietą rzondzom. Jadłem jakis czas temu samosy z sosem smietanowo-miętowym, ale wypi'erdol. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Na obiad miałem ( i jeszcze zostało na jutro) gołąbki domowej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 ZA JE BIS TE GO kebaba w tortilli "u szwagra" 11zł za pół kilo mięcha, posiłek na cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 770 Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 (edytowane) Obiad na mieście w barze mlecznym. Za 10zł kartofle, zraz wołowy i buraczki. Tanio i bardzo smacznie. Edytowane 20 Lipca 2012 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 ile? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Chleb z cukrem i wodom, śniadanie miszczów. Wczoraj w Żabie kupiłem sobie te całe lody Frugo, na które leci taki hype. BORZE JAKIE NIEDOBRE. Wole litr czystej chemii śmietankowej za dwa zeta z jakiegoś tam marketa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 pizza dziuzzeppe od doktora edgera musze przyznać że edger robi najlepsze pizze mrożone, ristorante a teraz ten pogrom, ludzie, co za ciasto, co za chrupiące rozkosze, polecam, tylko dobrze przyrzadzic, najlepiej w piecu samsunga z dwoma komorami xDDD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 spaghetti Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 428 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zrobiłem sobie jajka faszerowane, ale w formie "kotletów" smażonych na patelni. No ku.rwa, tak się najadłem, i to ze smakiem, że od pory obiadowej mnie trzyma. Mistrz, porcja na jutro zostawiona i ponownie się nawpieprzam. Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zrobiłem sobie jajka faszerowane, ale w formie "kotletów" smażonych na patelni. No ku.rwa, tak się najadłem, i to ze smakiem, że od pory obiadowej mnie trzyma. Mistrz, porcja na jutro zostawiona i ponownie się nawpieprzam. Mógłbyś napisać jak to się robi? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 428 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Robisz farsz wedle uznania, wbijasz surowe jajco bądź dwa, w bułeczce maczasz i dajesz na patelnioche = violla Grunt to dobrze dobrać ilość wbitych surowych jajek do ilości farszu. U mnie na 12 jajek wbiłem tylko jedno i były problemy z "klejeniem" i rozpadały się na patelni, dwa byłyby już optymalną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Płatki owsiane z mlekiem i rozpuszczoną łyżką Nutelli. Mniam, że hej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel_S5 13 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 omlet z płatkami owsianymi i szpinakiem -> śniadanie mistrzów Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Pizze jem o nazwie "dawaj forse i w nogi". Nie chce wiedziec co jest w tej pizzy jako bonus od kucharza. Ale dobra. Tylko znowu na cienkim ciescie, tesknie za formatem pan pizza. Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 559 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 mintaj z ryżem i papryką do tego mineralka gazowana z limetką Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Walkers Salt & Vinegar + Biere De Luxe 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Dzisiaj w Biedrze zauważyłem jakieś nowe smaki Coli: wiśniowa i cytrynowa, więc wziąłem wisienkę na spróbowanie, bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jeśli piszesz o Coca Coli to Cherry Cola jest w sprzedaży jakieś 20 lat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 978 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Hamburgery domowej roboty, te z McDonalds nie dorastają nawet do pięt. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 805 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zrobiłem sobie makaron z łososiem, koperkiem, śmietanką i pomidorami. Pycha. I tanio, bo łosoś z terminem ważności do jutra w markecie kosztuje 4 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jeśli piszesz o Coca Coli to Cherry Cola jest w sprzedaży jakieś 20 lat. Mówię o tej biedronkowej, dopiero teraz wszedł taki smak jej Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jeśli piszesz o Coca Coli to Cherry Cola jest w sprzedaży jakieś 20 lat. Chodzi mu o nowe smaki biedronkowej coli original (ktorej normalna wersja to hoop cola, nie wiem jak z innymi) - ostatnio pojawily sie 2 nowe smaki. Ja sobie zrobilem dzis makaron z kurkami, pycha ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 805 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja jutro dzień z kurkami. Dorwałem też w markecie na jakiejś promocji. Na śniadanie jajecznica, a później makaron Z czym konkretnie go robiłeś? Jakiś przepis z neta? Nie pogardziłbym linkiem, bo nie robiłem nigdy niczego z kurkami Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 O tak, zawsze w ten sposob robie i wg mnie wychodzi super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.