Lucek 4 417 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 tak, z lidla. nie pamietam z jakiej firmy i w jakie opakowanie byla zapakowana, ale byla o wiele bardziej soczysta i smaczniejsza od tej z tesco. Nieprawda kurfa, nie kłam, w sensie nie pisz nueprawdy kurfa, bo nie ma lepszej wołowiny niż ta z tesco kurfa, czyli ta co sprzdają w tesco, a nie w lidlu kurfa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Oryginał miałby 3000 znaków, próbuj dalej:( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Lucek slabe prowo 4/10 popraw sie ja nie jestem fanbojem miesa z tesco jesli trafie na lepsze to bez problemu porzuce to z tesco btw w tesco sa tez dwa rodzaje ja kupuje to "100% miesa w mięsie" ale jest tez garmazeryjna wersja ale jej wygląd jest odstreczajacy. Jakas papka w kolorze kartonu Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Nie wiem o co wam chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Yano, to porpostu chodzi o to, ze piszesz zdania jak jakis retard, nie czytajac nawet co napiales przed kliknieciem wyslij. Niektorzy zastanawiaja sie, czy aby nie ominales podstawowki i liceum bo tam uczyli jak pisac typowe, normalne zdania, poskladane odpowiednio gramatycznie a nie jakies kosmosy po kwasie LSD jakie nam tu czesto serwujesz. Co najgorsze, na trzezwo wiec z edukacja raczej cienko. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 W liceum yana najwyrazniej poziom gramatyki nie był zbyt wyśrubowany. #insidejoke Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 tak, z lidla. nie pamietam z jakiej firmy i w jakie opakowanie byla zapakowana, ale byla o wiele bardziej soczysta i smaczniejsza od tej z tesco. bede po nia jechal pojutrze to zrobie zdjecie opakowania. a wlasnie - jaki bekon do burgerow mozecie polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 On pytał o bekon, a nie boczek! Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 wedliny z biedry to niestety fail ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 jogurt naturalny z syropem klonowym. bardzo fajny deser Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Losos marynowany w ajwarze, miodzie, oliwie, sosie sojowym i ostrygowym, z sokiem z limona, z odrobina cayeene + pure rozmarynowo-tymiankowe + salsa z pieczonej papryki, pieczonego czosnku, pomidorow suszonych, z miodem i odrobina soku z limona + jogurt grecki z pieczonym czosnkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 fryty z kiełbasą i herbata z cytryną Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ostatecznie zamiast hamburgerów zrobiłem sobie tosty z plastrami łososia i masłem czosnkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 A ja właśnie se usmażyłem ziemnioki z obiadu. Dodałem czosnku i popijam kefirem. Fajne jedzonko, proste, tanie i dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Na śniadanie jajecznica(swojskie jajka od sąsiada) na boczku(ojciec wędził) i cebuli, feels good man 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Lidlowy łosoś z patelni grillowej i warzywa na patelnię (hiszpańskie). Mrożonka z Lidla 450g, smakuje dokładnie jak Hortex - może to i jest Hortex, ale za 2,99 zł to jest coś zajebistego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Zaleje mnie sadło ale znowu jadłem monte z granolami. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Polecam sprawdzać skład warzyw mrożonych, bo często syf na tłuszczu palmowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Te hiszpany akurat mają, bo w składzie są podsmażane kawałki pyrków. Ale wszystkie inne typy bezziemniaczane są beztłuszczowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Te ze sklepu dla elit (Biedronka) się nadają? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Nie wiem jakie bjedra obecnie sprzedaje. Kiedyś brałem u nich mix warzyw typu standard, waga ok 750g. Średnio mi pasiły, bo było dużo łykowatej fasolki, którą wypluwałem z między zębów co chwila. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 No dokładnie, zazwyczaj te z ziemniokami są syfiaste. Z Biedry najlepsze jest Trio warzywne, czyli marchewka, kalafior i brokuły. Moje ulubione to Hortexa z suszonymi pomidorami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Dziś na kolację mam mieszankę warzyw chińską. Zobaczymy co to warte. Cytuj Odnośnik do komentarza
konsolopececiarz 7 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 No stary jak dla mnie burger z frytami za 20zł to musi być niezła ch.ujnia A ile wg. Ciebie powinna kosztować bułka z kawałkiem mielonego mięsa, serem i warzywami oraz dwa ziemniaki? Albo jesteś jakimś snobem nuworyszem z kompleksami albo ja nie wiem. No offence ale ja jakiś biedny nie jestem ale jak tu czasem kogoś czytam to zastanawiam się jakich korporacji jesteście prezesami. Robię w gastronomii i muszę przyznać że na żarciu są takie przebitki jakich nie ma chyba na narkotykach. 40zł za kotleta w bułce z frytkami i szklaneczkę soku...kotlet za 20zł to ch.ujnia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 No ale człowieku chodzi o fakt w jakim miescie znajduje się dana miejscówka, w jakim konkretnie spocie itp ja nie mówie, że ten burger za 20zł musi być słaby, ale bałbym się tam jeść tak samo jak nigdy nie jadłem hot doga za złotówkę czy kebaba za 8zł po prostu takie kwoty sugerują, że coś jest nie tak. Zestaw burger, fryty, picie za 20zł to chyba jakiś kosmos i nigdzie takiej opcji nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi