Opublikowano 25 sierpnia 20177 l 3 litrowy diesel z dwoma turbinami. No mimo wszystko większość zdecydowaną czasu spędza w mieście (dpf będzie płakał) i spalanie wychodzi tak ze 12 litrów, dużo ;/
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l No wrażenia z jazdy miazga. Co prawda ciągle się uczę/przyzwyczajam bo jednak trochę nowość dla mnie taka moc, tył napęd plus automatyczna skrzynia.
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Te BMKi mają zaporową cene dla osiedlowych Sebixów więc nie są zwieśniaczone... Piękne jest te Coupe... pojeździłbym sam chętnie :)
Opublikowano 26 sierpnia 20177 l Nie lepiej było wziąć benzynę od disla, który i tak wciąga 12 litrów i nie martwić się wtryskami, dpf i innymi przypadłościami disla, a dorzucić trochę do tankowania?
Opublikowano 26 sierpnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Z tym spalaniem dla większej turbo benzyny(w 335i E9x siedziały 3.0 turbo) nie byłbym taki hurraoptymistyczny :P Nawet jeżdżąc spokojnie ciężko zejść do tych 12 litrów w mieście(no chyba że ktoś jeździ do 2k rpm i turbo nawet się nie rozkręci). Ale mimo wszystko i tak brałbym benzynę. Skoro już w temacie BMW, to wrzucam zdjęcia swojego gokarta, mam nadzieję że nie dostanie plakietki zdresionego ;p
Opublikowano 26 sierpnia 20177 l Dla mnie kolor trochę za "odważny", nie chciałbym aż tak świecić na ulicy, ale autko za(pipi)iste.
Opublikowano 26 sierpnia 20177 l Miałem przez pewien czas dylemat czy nie wybrać bardziej "cywilizowanego" koloru - Mineral Gray(szary metalik). Widziałem wcześniej M2 w takim kolorze i też robi robotę, ale jednak ten niebieski LBB to była miłość od pierwszego spojrzenia
Opublikowano 26 sierpnia 20177 l Mnie osobiście siwy bardziej przypadłby do gustu, bo to mój ulubiony kolor lakieru w autach, ale ten też jest bardzo w porządku.
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Konsolomaniaki to chyba patrze ostatnio ze jakimis narkotykami albo dopalaczami handluja ze kupuja takie kozak kur.wa bmwice czy hondy. Nie jakies tatusiowe
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l na zywo kolor gniecie jaja, swietny wybor te małe s(pipi),ysynki robią mi bardziej niz obecne m3/m4 <3
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Dla mnie kolor trochę za "odważny", nie chciałbym aż tak świecić na ulicy, ale autko za(pipi)iste. co ty gadasz, yebać te wszystkie srebrne/szare/białe autka, więcej koloru na ulicach!
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Skąd wy na to pieniądze bierzecie. Mi na serwis E36 brak a co dopiero na takie cuda... E91 335d śni mi się po nocach.
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l @D.B. Cooper - no może i rozsądniej by było wziąć benzyniak, ale kluczem jest część w której pisałem, że przypadkiem dość to wyszło. No i dokładnie jak mówię, nie było tutaj rozkmin, wyborów, nie szukałem tego auta. Spadło z nieba, wziąłem, jeżdżę ;) A m2 propsuje ;) kolor genialny, tru.
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Bez przesady, to nie jakieś wypasione Lambo albo Prosiak. Ludzie wożą się rodzinnymi sedanami za więcej siana niż M2 :P Co do niebieskiego, to w E46 jest też taki który robi dobrze, udało mi się na zlocie takie złapać (nie moje sztuki więc nie chce mi się już tablic zakrywać):
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Nie no, ale ten niebieski w E46 to już jak mydelniczka u babci na umywalce.
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Kozackie te BMW mmmm ale widzę jeden minus. Mając takie auto pod domem, nie chce się grać w Nfsa na Playstation:(