Opublikowano 19 lutego19 lut Wyciągnięta po 2.5 miesiąca z garażu z okazji odstawiania na wymianę kolektora wydechowego i strojenie + obniżenie gwintu i ustawienie geometrii po montażu 25mm dystansów na obu osiach. Tęskniłem Przy okazji lampy zostały wypolerowane i zabezpieczone PPFem o minimalnym stopniu przyciemnienia.
Opublikowano 19 lutego19 lut Ja pierdole xD jednak to prawda, że nie jeździ się poza sezonem, pan na parkingu ze zdjęcia powyżej cofał swoim nowoczesnym autem, ale ponieważ miał brudna kamere cofania to nue zauważył i przyjebal. Szkody na szczęście małe, ale może uda się wyciagnac nowy zderzak z ubezpieczenia. Byłoby nawet spoko mimo calej sytuacji bo nie byl w najlepszym stanie, a teraz jest w gorszym
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. W sumie ta stłuczka wyszła spoko - w ciągu 3 dni dostałem od Warty 2000zł na konto, zamówiłem cały nowy oryginalny grill za 720
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 7 godzin temu, Bartg napisał(a):W sumie ta stłuczka wyszła spoko - w ciągu 3 dni dostałem od Warty 2000zł na konto, zamówiłem cały nowy oryginalny grill za 720 Na tej pierwszej fotce ze stłuczki auto wygląda na szczęśliwe. Przewidziało finał sprawy?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 2 minutes ago, Agent_Man said:Na tej pierwszej fotce ze stłuczki auto wygląda na szczęśliwe. Przewidziało finał sprawy? Ono zawsze wygląda na uśmiechniete