Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jeden finalista na pewno będzie takim, co nigdy nie wygrał, Arsenal wiadomo 2006, Atletico 2014, 2016 i 1974, zawsze w plecy, no i teraz też nie będą faworytem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Real powalczył, ku mojemu zaskoczeniu, ale jednak to Bayern zasłużenie przechodzi dalej. Szykują się ciekawe półfinały no i fajnie, że każda ekipa jest z innego kraju, przez co unikamy lokalnych potyczek. Bayern - PSG: przedwczesny finał.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 35 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Real i Barca odjebani z gilotyny przez sędziów xDD. Sport.Real wiecznie boostowany przez sędziów został odjebany PRZEZ sędziów, ponieważ od drugiej połowy zaczęli gwizdać zgodnie ze sztuką xDŚmieszy to zesranie małp do sędziów na koniec, "bo my real i nam się awans należy"
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, Arik_19 napisał(a):Real wiecznie boostowany przez sędziów został odjebany PRZEZ sędziów, ponieważ od drugiej połowy zaczęli gwizdać zgodnie ze sztuką xDŚmieszy to zesranie małp do sędziów na koniec, "bo my real i nam się awans należy" Pamiętam jeszcze te półfinały z Bayernem z Lewym, jak Marcelo 2x ze spalonego podawał, Kryśka ze swoją glupią miną latał po boisku, to było przed Varem, karma wróciła xD.Ale co do Varu to im więcej oglądam tych meczów na najwyższym levelu tym bardziej wydaje mi się, że po prostu nikt tego nie ogarnia w tym sporcie.Jak dla mnie to tak jak ze skokami narciarskimi (może w nieco mniejszym wymiarze) ale jednak VAR, a tam przeliczniki za wiatr trochę zepsuły pacing widowiska. Wolałem bez.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Al Khelaifi pewnie codziennie składa w ofierze kozę dziękując Allahowi, że nie udało im się zatrzymać Mbappe.