Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Kuzwa same grubasy na tym foto. 

Ci Panowie w ubrankach w paski to niedługo swojego huja nie beda widzieć.

 

Jak można tak sie zapuscic. Zawał i choroby serca murowane.

 

Fit power :)

Czekaj nie !!!

Kebs ważniejszy.

Edytowane przez sajmon34

  • Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 524 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

  • Gość osiol
    Gość osiol

    @Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

  • No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

  • Gość _Milan_
    Gość _Milan_

    Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Yano włosy przyciął i brodę zafarbował?

 

 

W dniu 22.01.2018 o 14:28, grzybiarz napisał:

26685901_2043256502575352_68238464519882

 

 

Opublikowano

A Lucek to teraz siwiejacy brunet?

PS. Te plastikowe widelce xD

Zezwierzecenie.

Opublikowano

Tyle szczęścia w jednym miejscu, wzruszyłem się. 

Opublikowano
2 godziny temu, Shen napisał:

myslalem, ze to bonus bgc z lewej

I pawcio w lewym dolnym rogu.

Opublikowano

Samo jedzenie musi byc najlepsze z tego wszystkiego. 

Pochylaja sie nad jednym korytem i wpyerdalaja xd

Opublikowano

Podczas jedzenia na bank leci Sandu Ciorba i popijają to piwkiem podanym w idealnej temperaturze 14-16 stopni.

Opublikowano

Zapomniałeś dodać, że ich Milan Dacią przywiózł.

Opublikowano

I te cytryny xdddd

Co to kurfa, kebab z ryby? Xd

Opublikowano
2 minuty temu, krupek napisał:

Zapomniałeś dodać, że ich Milan Dacią przywiózł.

 

Za duża ekipa na Dustera, ewidentnie ktoś tu musiał z nich mieć Logana z dodatkową kanapą.

Opublikowano
5 minut temu, Dave Czezky napisał:

I te cytryny xdddd

Co to kurfa, kebab z ryby? Xd

Czasami skrapia się mięso cytryną, u Berlińczyków chyba tak podają.

Opublikowano

ten z spoilera to pewnie w zawierciu do fryzjera chodzi

Opublikowano

Ja prdl czemu oni nie dadzą jakiś choćby plastikowych talerzy, co za oblecha.

Opublikowano

Ta z prawej na pierwszym foto fajna.

Ten z lewej na drugim foto fajny.

 

W sumie zenujaca sytuacja, zabierasz rodzine na kebsa a tu wlasciciel będzie jeszcze foto na fejsa znad koryta robił. 

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

nienawidzę dzielić się tak żarciem. Na tym foto kebaba z cytryną to widać, że Lucek sam by to o(pipi)ył a tam 8 typa siedzi. 

 

Nigdy nie zamawiam żarcia z kimś na jednym talerzu. 

Opublikowano

Dla większej swojskości powinno być bez sztućcy

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć politykę Maca? Na stronie na głównej jest info o sprzedaży Drwala tymczasem w dwóch lokalach które obleciałem w Wawie nie prowadzą a promują Maestro o których już nawet nie ma informacji na stronie mc.pl. O zbójnickim który wrócił tez brak info i ponownie jedni go mają, drudzy nie. Totalny chaos jak na sieciówę.

 

PS: Maestro Grilled Cheese nijaki i za drogi.

Edytowane przez Arm9_Team

Opublikowano

Ostatnio zaliczyłem 2 wizyty w burdel kingu. Na pierwszy ogień poszły testy tych skurwysynów 

 

bk_kv_long_w1_1920x713.jpg

 

Obecnie krzyczą sobie 16 szekli za sztukę. Na szczęście na żywo bjurgery nie prezentują się tak żałośnie jak na tej focie

 

NE2.jpeg

 

ale jakieś duże też nie są. Dwoma do(pipi)ałem się konkretnie, ale jeden raczej ciężko uznać za pełnoprawny ekwiwalent posiłku.

 

Nad long czili mili vanili nie ma się co rozwodzić, bo to jest dostępny w normalnej ofercie burger zapakowany w inną bułkę. Zjeść można, ale kompletny brak polotu. Co ciekawe tutejsze halapeniosy wydają się jakieś mniej pikantne niż te marynowane w starych skarpetach z maka, bo moje damskie kubki smakowe nie wszczynały alarmu. Za to wersja bacon bbq o wiele ciekawsza. Idealne proporcje krowy i świni + genialne krążki cebulowe i zalanie tego zacnym, nie przesadnie wędzonym bbq robią robotę. Jest tylko jeden problem. Jaki jest sens wsypywania całej paczki prażonej cebuli do takiej kanapki? Pomijając jaki to syf, to w tej konfiguracji i tak 84% zawartości wylatuje na zewnątrz po pierwszym gryzie. Zamiast tego gówna daliby ze 2-3 krążki cebulowe więcej i byłby ideał.

 

Za drugim razem zaatakowałem flagowego whoopera w wersji triple. No niebo w gębie. Prostota tej konstrukcji jest urzekająca. Zabójcza, potrójna dawka wołowiny jest cudownie soczysta i pięknie kontrastuje z moimi ostatnimi doświadczeniami z maka, w którym produkuje się kotlety z krów, które zdechły na suchoty. Jedyne zastrzeżenie, to że takiego bydlaka mogliby ładować w jakąś grubszą bułkę, bo przy takiej płastudze, to dojedzenie do końca bez ujebania się po łokcie graniczy z cudem.

Opublikowano

Wspanialy post Seba, przechwalki ze statusow nie byly przesadzone.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.