Opublikowano 24 stycznia 20187 l Kuzwa same grubasy na tym foto. Ci Panowie w ubrankach w paski to niedługo swojego huja nie beda widzieć. Jak można tak sie zapuscic. Zawał i choroby serca murowane. Fit power Czekaj nie !!! Kebs ważniejszy. Edytowane 24 stycznia 20187 l przez sajmon34
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Yano włosy przyciął i brodę zafarbował? W dniu 22.01.2018 o 14:28, grzybiarz napisał:
Opublikowano 25 stycznia 20187 l A Lucek to teraz siwiejacy brunet? PS. Te plastikowe widelce xD Zezwierzecenie.
Opublikowano 25 stycznia 20187 l 2 godziny temu, Shen napisał: myslalem, ze to bonus bgc z lewej I pawcio w lewym dolnym rogu.
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Samo jedzenie musi byc najlepsze z tego wszystkiego. Pochylaja sie nad jednym korytem i wpyerdalaja xd
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Podczas jedzenia na bank leci Sandu Ciorba i popijają to piwkiem podanym w idealnej temperaturze 14-16 stopni.
Opublikowano 25 stycznia 20187 l 2 minuty temu, krupek napisał: Zapomniałeś dodać, że ich Milan Dacią przywiózł. Za duża ekipa na Dustera, ewidentnie ktoś tu musiał z nich mieć Logana z dodatkową kanapą.
Opublikowano 25 stycznia 20187 l 5 minut temu, Dave Czezky napisał: I te cytryny xdddd Co to kurfa, kebab z ryby? Xd Czasami skrapia się mięso cytryną, u Berlińczyków chyba tak podają.
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Ja prdl czemu oni nie dadzą jakiś choćby plastikowych talerzy, co za oblecha.
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Ta z prawej na pierwszym foto fajna. Ten z lewej na drugim foto fajny. W sumie zenujaca sytuacja, zabierasz rodzine na kebsa a tu wlasciciel będzie jeszcze foto na fejsa znad koryta robił. Edytowane 25 stycznia 20187 l przez _Red_
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Dobrze, że robi przed, a nie w trakcie, bo wtedy wyszłoby coś pokroju tego Spoiler
Opublikowano 25 stycznia 20187 l nienawidzę dzielić się tak żarciem. Na tym foto kebaba z cytryną to widać, że Lucek sam by to o(pipi)ył a tam 8 typa siedzi. Nigdy nie zamawiam żarcia z kimś na jednym talerzu.
Opublikowano 27 stycznia 20187 l Może mi ktoś wytłumaczyć politykę Maca? Na stronie na głównej jest info o sprzedaży Drwala tymczasem w dwóch lokalach które obleciałem w Wawie nie prowadzą a promują Maestro o których już nawet nie ma informacji na stronie mc.pl. O zbójnickim który wrócił tez brak info i ponownie jedni go mają, drudzy nie. Totalny chaos jak na sieciówę. PS: Maestro Grilled Cheese nijaki i za drogi. Edytowane 27 stycznia 20187 l przez Arm9_Team
Opublikowano 3 lutego 20187 l Ostatnio zaliczyłem 2 wizyty w burdel kingu. Na pierwszy ogień poszły testy tych skurwysynów Obecnie krzyczą sobie 16 szekli za sztukę. Na szczęście na żywo bjurgery nie prezentują się tak żałośnie jak na tej focie ale jakieś duże też nie są. Dwoma do(pipi)ałem się konkretnie, ale jeden raczej ciężko uznać za pełnoprawny ekwiwalent posiłku. Nad long czili mili vanili nie ma się co rozwodzić, bo to jest dostępny w normalnej ofercie burger zapakowany w inną bułkę. Zjeść można, ale kompletny brak polotu. Co ciekawe tutejsze halapeniosy wydają się jakieś mniej pikantne niż te marynowane w starych skarpetach z maka, bo moje damskie kubki smakowe nie wszczynały alarmu. Za to wersja bacon bbq o wiele ciekawsza. Idealne proporcje krowy i świni + genialne krążki cebulowe i zalanie tego zacnym, nie przesadnie wędzonym bbq robią robotę. Jest tylko jeden problem. Jaki jest sens wsypywania całej paczki prażonej cebuli do takiej kanapki? Pomijając jaki to syf, to w tej konfiguracji i tak 84% zawartości wylatuje na zewnątrz po pierwszym gryzie. Zamiast tego gówna daliby ze 2-3 krążki cebulowe więcej i byłby ideał. Za drugim razem zaatakowałem flagowego whoopera w wersji triple. No niebo w gębie. Prostota tej konstrukcji jest urzekająca. Zabójcza, potrójna dawka wołowiny jest cudownie soczysta i pięknie kontrastuje z moimi ostatnimi doświadczeniami z maka, w którym produkuje się kotlety z krów, które zdechły na suchoty. Jedyne zastrzeżenie, to że takiego bydlaka mogliby ładować w jakąś grubszą bułkę, bo przy takiej płastudze, to dojedzenie do końca bez ujebania się po łokcie graniczy z cudem.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.