Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Tez jadlem w Five Guys niedawno i dobre guwno nie ma co. W normalnej poracji laduja tam od razu dwa miesa :cool: A w automacie z dolewka jest chyba z 150 roznych wersji napojow. Od coli po gazowane powerady, malinowe fanty itd. Czy u nas nie moga wrzucic do tych automatow troche wiecej koncentratow niz tylko coli, fanty, sprite i ice tea?

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 571,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Niet, bo tylko tyle napojów w Polsce jest. No i kwestia koncernów: Coca-cola vs. Pepsi.

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

Niet, bo tylko tyle napojów w Polsce jest. No i kwestia koncernów: Coca-cola vs. Pepsi.

Ale w tych ich automatach jest jedynie Cola a koncentraty są o smakach, których w normalnej sprzedaży nie ma. (cola lime, ginger, cherry-vanilla, herbaty o 12 smakach, głupi sprite miał chyba z 6 smaków, dodatkowo wszystko w wersji zero/light). 

Opublikowano

U nas jest problem wprowadzić do sprzedaży Colę waniliową, a co dopiero jakieś inne napoje.

Opublikowano

Właśnie nie wiem, czym to jest spowodowane. Małym popytem? Zawsze wydawało mi się, że w Polsce kupuje się dużo napojów.

Opublikowano

Five Guys tez bardzo lubię, mięso zawsze jest dobre i fajnie ze nie są to strasznie duże burgery, jedynie cena wysoka ale raz na czas można tam zjeść. Z amerykańskich sieciówek całkiem niezłe jest Shake Shack tylko burgery trochę małe. 

Btw jakby ktoś był w Londynie to sprawdźcie Patty & Bun oraz MeatLiqour 

Opublikowano
13 godzin temu, Ukukuki napisał:

Amerykanie u nas mówią, że nasz mac to zupełnie inny niż u nich. Zarówno w smaku, jakości jak i ludzi odwiedzających. 

Bo produkty sa regionalne. Czyli pyry i mieso. I jest to prawda, mac w usa  i uk to go.wno najgorsze.

A paluszki co ragus wrzucil to dzis jadlem w bk. I whopera. Brakowalo mi tego.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jadłem wczoraj rozjemcę tasiemca w Barnie i o gurwa :banderas: ten bekon, to wszystko. Co najważniejsze mimo ze Burger był potężny to zjadłem to normalnie jak biały człowiek nie upier/dalajac się do łokci.

wczesniej tez jadłem burgera z chorizo i guacamole i tez pyszny.

Opublikowano

byłem raz, aż muszę znowu sobie przypomnieć bo było zaje.biście. Dwa razy się od drzwi odbiłem, tyle ludzi. 

Opublikowano

Oglądanie tego na ograniczeniu kcal było złym pomysłem :beksa:

Opublikowano

Mcdonald w Kanadzie to samo co w Polsce imo, największe scierwo to a&w, wendys, taco bell, kfc i pizza hut, gwarantowana srakieta z doopy i ogólnie jakościowo ser/mięso/pieczywo dno dna. Lokalnie bardzo dobre sieciówki kuchni azjatyckiej i wloskie żarcie goty, a odkrycie poutine to wygryw życiowy.

Opublikowano

Jadlem ostatnio w tym maxie, zdecydowanie lepiej niz mcd/bk

Opublikowano

comment_KnxLIxkNCKJxPFbnbI6h3RiuVbyK3KKB

No nie wiem co tak słabo.

Opublikowano

Podwojny wiesmac bardzo spoko.

Opublikowano

Ale on jest cały czas w ofercie. Oczywiście to najlepsza kanapka, jaką Mac może zaoferować. Z dodatkowym bekonem :banderas: 

Opublikowano

Fajnie by było jakby ludzie wyszli z jaskiń, przekonali się do BK, MaxBurgers. Może wtedy ten Makdonald by upadł, rozwalił sobie ryj i w końcu poszerzył ofertę o coś ciekawszego, a nie na przemian Drwsl, podwójny Wieśmac, kręcone frytki i Big Mac za 10 zł.

Opublikowano
17 minut temu, Rozi napisał:

Ale on jest cały czas w ofercie.

A no tak.

6 minut temu, krupek napisał:

Fajnie by było jakby ludzie wyszli z jaskiń, przekonali się do BK, MaxBurgers. Może wtedy ten Makdonald by upadł, rozwalił sobie ryj i w końcu poszerzył ofertę o coś ciekawszego, a nie na przemian Drwsl, podwójny Wieśmac, kręcone frytki i Big Mac za 10 zł.

Tez ubolewam. Ale to trzeba bylo sie rozpychac w latach 90 a nie jakies podchody jak we wro, ze postawil BK jedna knajpe, zwinal sie a potem powrocil po dekadzie. Do maxa sie jeszcze nie przekonalem. Raz jadlem i pamietam tylko, ze wrazenie bylo ze lepiej niz mac ale gorzej od bk.

Opublikowano

Jadłem raz w BK i czułem się jakbym żarł oponę, meh xD Tylko te krążki cebulowe były ok.

Opublikowano

Wlasnie sie ostatnio zastanawialem skad sie bierze ten smak "grilowanego" miesa w bk. Z drewna czy posypki o smaku grila?

Opublikowano

Tez tak mysle. Niemniej smaczne bardzo. C0r dej bk jeszcze szanse.

Opublikowano

Pod względem smaku BK >>> McD, ale Wiesiek z bekonem albo z jajkiem? I'm impressed, najlepsza ich kanapka ma szansę stać się jeszcze lepsza :notbad:

Opublikowano

Ale to sa prawdziwe jajka, tylko z foremki zeby pasowaly do bulki? Bo mam jakies dziwne wrazenie, ze to wyrob jajkopodobny.

Opublikowano

Mejm, chyba szukałeś zapiekanek niczym ze sklepiku szkolnego?
To w luxie takie znajdziesz:
d7edb50469c8260fcf54115d63b25c43.jpg
Co prawda 4 złote, a nie 1.60 jak w sklepiku, no ale wyglądają równie nieapetycznie jak tamte. Tylko smarować ketchupem - najlepiej Tortexem.
Ps. A propo Tortexu, wieki temu słyszałem bzdurę, jakby te czarne kulki w ketchupie, to nie był pieprz, a muszki owocowki. Bzdura totalna :)