Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Najlepszy z tych kanapek jest sam kurczak, skurwysyn tak chrupie, że te mokre kapcie z KFC patrzą z zazdrością. 

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 522,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

ja się zawiodłem na tym crispy, burgerownie może i ciut droższe, ale kurła... 

W Macu to jednak tylko drwal rządzi, a tak poprzeczka podniesiona przez "craftowe" burgery,

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał:

Wiadomo juz kiedy drwal?

Najprawdopodobniej 22 listopada.

Opublikowano

Od 22.11 jak co roku zacznę wyzywać drwala który jest mega słabą kanapką :wub:

Opublikowano

Z tym drwalem to jesy chyba jakis trolling. Przeciez to jest mega slaba tlusta zamulajaca bula

Opublikowano

Podwójny z frytami zakręconymi :banderas:

A lamusy dupa cicho :banderas:

Opublikowano

MacWior a nie MacDrwal.

Opublikowano

Dobry trolling z tym drwalem. Wersja z żurawiną była całkiem niezła, ale klasyk to suchy kapeć.

Opublikowano
2 godziny temu, Ma_niek napisał:

Z tym drwalem to jesy chyba jakis trolling. Przeciez to jest mega slaba tlusta zamulajaca bula

Tradycja to tradycja. Karpia też raz w roku jesz.

Opublikowano

No smakoszom karpia rzeczywiście drwal może smakować  :/

Opublikowano

Nigdy nie przepadałem za drwalem, ale w tamtym roku spróbowałem wersję z żalapinio i nie powiem trochę tęsknię.

Opublikowano

spacer.png

Ostatnio tego jadłem pierwszy raz i bardzo spoko. Frytki karbowane. Bardzo dobre.

spacer.png

Edytowane przez Sqtr78

Opublikowano
4 minutes ago, Metoda said:

Coś poza zdjęciami pudełek?

Ładnie zapakowali to zrobiłem fotke. Zamówię na dniach to dodam. Ale ogólnie ok. Frytki chrupiące. Jedynie bułka była moim zdaniem zbyt sucha. Five Guys lub Beer&Burger jeśli ktoś próbował dużo lepsze

Opublikowano

Opublikowano

niby dieta, ale chociaz jednego z żurawiną i na ostro musze ojebac

Przechwytywanie.JPG.87464ed2d1d8c5f62ccf186d02727221.JPG

Opublikowano

No zurawina moze uratowac tego wiora.

Opublikowano

w Macu jak coś na ostro to max jalapeno.

Poszliby dalej w jakieś piripiri czy coś.

Opublikowano
44 minuty temu, Mejm napisał:

No zurawina moze uratowac tego wiora.

ratuje, dzalapino tez, powtarzam sie, ale klasyczny jest suchy w chuj, nie wiem skad jego popularnosc