Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano
19 minut temu, Jotrazydwa napisał:

Może dlatego, że ludzie popijają to colą? Mistrzowie dedukcji. :szopenhauer:

Cytuje bo ku.rwa jeszcze nie slyszalem wytlumaczenia, ze burger jest popularny bo popija sie go cola.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 522,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

No to zajebiste żarcie, że trzeba je popijać odrdzewiaczem :pawel:

Opublikowano

A cola jest popularna bo pije się ją z whisky :philosoraptor:

Opublikowano

Cola jest popularna bo mozesz placic karta.

Opublikowano

Oj wujaszek jj nieźle zabalował w piąteczek  :pawel: A ten dżalalpino bardzo ostry czy taki w sam raz? Zwykły niestety dla burgerkowych desperatów

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

Oj wujaszek jj nieźle zabalował w piąteczek  :pawel: A ten dżalalpino bardzo ostry czy taki w sam raz? Zwykły niestety dla burgerkowych desperatów

To samo co dżalapino burger, dla mnie zero ostrości, ale moze niech jakis normik sie wypowie.

Opublikowano

A to chyba jadłem kiedyś, idealny był dla normika ostrości mojego pokroju

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

A to chyba jadłem kiedyś, idealny był dla normika ostrości mojego pokroju

tam jest jeszcze ser, a nabiał niweluje ostrość papryczek, wiec powinno być git

Opublikowano

Ależ będzie uczta 24 listopada, podwójny Król Burgerów, zakręcone frytasy i colka zero :banderas:Ambrozja :obama:

Opublikowano

Uuu colka zero, chyba forma na lato już w przygotowaniu.

Opublikowano

Ja tylko przypomnę, że przychodzenie do fastfoodu bez własnego pićka jest jak przychodzenie na strzelaninę z nożem.

Opublikowano

No do Maka tak, ale do KFC, czy Burger Kinga to przychodzi się z pustą butelką i napełnia dolewką.

Opublikowano

Tylko ja tak mam, że nic nie pije do posiłków? Nie tylko o fastfoodach mowie.

Opublikowano

Fast food bez coli? To jak po tym beknąć zdrowo?

Opublikowano

O żurawinka wróciła. Też ide i zrobie zdjęcie na forumek jak to dobrze czasem zjeść przetworzone żarcie.

Kierwa raz można chyba :we_need_to_go_deeper:

A i dodam, ze też nie popijam żarcia, a zwaszcza tego z labolatorium Mcdolana. 

Opublikowano
17 minut temu, Shen napisał:

Tylko ja tak mam, że nic nie pije do posiłków? Nie tylko o fastfoodach mowie.

Ktos mi mowil, ze to bardzo zdrowe i tak powinno sie robic. No ale raz ze nie potrafie a dwa, ze picie dodaje smaku samej potrawie.

Opublikowano

Nie popijać jedzenia? To tak się da?

Opublikowano

Ja lubię popijać, ale mało i herbatą, albo colą. Najgorzej to wodą, rozwadnia się treść w żołądku i gorzej się trawi. Zmuła po jedzeniu wtedy.

Opublikowano

Ja lubie piwo pszeniczne do potraw w knajpie (te zlote krolewskie, wiem ze ch.uj a nie pszeniczne ale smakuje). A w chacie to w sumie jak sie drugi raz zastanowilem to czesto bywa, ze zjem obiad bez popicia. Ale sniadanie czy kolacje to bardzo rzadko.

Opublikowano
11 godzin temu, krupek napisał:

Ja lubię popijać, ale mało i herbatą, albo colą. Najgorzej to wodą, rozwadnia się treść w żołądku i gorzej się trawi. Zmuła po jedzeniu wtedy.

Jak na tę skalę, to wielkiej różnicy między szklanką wody i herbaty bym się specjalnie nie doszukiwał. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jezuchryste, komitety kolejkowe chyba będą :obama:

1981131970_Screenshot_20211122-154335_McDonalds.thumb.jpg.5b55fac75623880813a1eef96247bbcb.jpg

Opublikowano

a moze by tak zrobic osobny temat o srakdonaldzie, np. w WKP, co by nie mylic tego z jedzeniem.

czlowiek wpada na forum raz na rok, z przekonaniem ze ktos poleci jakies prawdziwe jedzenie, a powraca na stary, dobrze znany temat makdonalda. 

podjara tym gownem w wieku >20 ... o wacie cukrowej tez se pogadajcie tutaj XD