Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

a co ma nie działać, przecież nikt przy kasie nie sprawdza tych kodów, wystarczy tylko obrazek pokazać

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 522,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Działa :cebula:

Czyli w dzisiejszej promocji plus powyższy kupon idzie wyrwać 3 kanapki z frytkami i napojem za 8 zł :kaz:

Opublikowano
32 minuty temu, Rudiok napisał:

Działa :cebula:

Czyli w dzisiejszej promocji plus powyższy kupon idzie wyrwać 3 kanapki z frytkami i napojem za 8 zł :kaz:

ładnie zacząłeś dzień :)

Opublikowano

Jutro Big Mac + małe frytki za 6zl :obama:

Opublikowano

Łojezu ale będzie naje.bane gimbazy w Makach 

Opublikowano

W sumie, tyle to powinno kosztować żarcie w Maku.

Opublikowano

Byłem w burger kingu na tortilli z kurczakiem i nigdy więcej. Kurczak mocno taki sobie, paskudna twarda panierka, sałata,  pomidor, cebula i mdły sos. Nie najadłem się a tylko zdenerwowałem. ;/

Opublikowano

A był ktoś dziś w Maku na Big Macu? Jak przejeżdżałem obok jednego to kolejka pod wejście była, a Mak całkiem spory.

Opublikowano

Byłem, 2x big mac i frytki plus darmowy burger z tej ankiety. Pozdrawiam.

Opublikowano

I tak można żyć :kaz:

Ale zgodnie z przewidywaniami, kolejki jak za PRL. 

Opublikowano

Do kiedy ma trwac to swieto bezrobotnych i zarbiajacych 6zl netto za godzine? Bo chce w piatek isc do maka a nie wiem czy nie natkne sie na kolejki.

Opublikowano

tylko dzisiaj, w piątek jest 2x two for you za 8zł co już raczej nie wzbudzi takiej sensacji

Opublikowano

Krystian, ale u nas jest to samo xD BigMac po 1,50€ dzisiaj

Na razie w niemiaszkowej appce wyświetlają się takie

7L8Wlco.jpg

ypZ23qm.jpg

1KXb5qQ.jpg

0M3fIB8.jpg

Opublikowano
22 godziny temu, Mejm napisał:

Do kiedy ma trwac to swieto bezrobotnych i zarbiajacych 6zl netto za godzine? Bo chce w piatek isc do maka a nie wiem czy nie natkne sie na kolejki.

107786.jpg

Opublikowano

Nie poszedłem na Big Maca, bo myślałem sobie, że aaa jeszcze będzie coś ciekawego. Niby człowiek wiedzioł, ale się łudził.

Opublikowano

Wg. tej informacji mają być jeszcze 4 tygodnie promocyjne więc może jeszcze będzie.

Opublikowano

Szczerze mowiac to wole zestaw maca za 10-12zl ktory dostane od reki i zjem w ludzkich warunkach niz koczowanie przed mackiem za "zestaw" za 6zl.

Opublikowano

Tyle, że jak zachce Ci się akurat w dzień akcji, to i tak stoisz. Raz w życiu korzystałem z tego typu promocji (Big Mac za 5 zł bodajże) i ok 21:00 czekałem z 15-20 minut na odbiór zamówienia, więc w sumie nie było jakiejś strasznej tragedii. Jak wczoraj były takie kolejki, to ciekawe, ile trzeba było czekać. Z tego 2 for U może nawet skorzystam. Orientujecie się, czy można więcej, niż raz zamówić taki zestaw na jednym fonie ?

Nawiasem mówiąc, praktycznie nie jadam w Macu, ale wtedy kanapka wydawała mi się jakaś gorsza niż zazwyczaj, co w sumie nie byłoby dziwne.

Opublikowano

To samo co zawsze ale w zielonej bulce zamiast zoltej? Ci marketingowcy to maja leb <avatarpupcia>

Opublikowano

Bułka wygląda jak pośladki Hulka.