Opublikowano 3 listopada 20213 l Najlepszy z tych kanapek jest sam kurczak, skurwysyn tak chrupie, że te mokre kapcie z KFC patrzą z zazdrością.
Opublikowano 3 listopada 20213 l ja się zawiodłem na tym crispy, burgerownie może i ciut droższe, ale kurła... W Macu to jednak tylko drwal rządzi, a tak poprzeczka podniesiona przez "craftowe" burgery,
Opublikowano 3 listopada 20213 l Godzinę temu, schabek napisał: Wiadomo juz kiedy drwal? Najprawdopodobniej 22 listopada.
Opublikowano 3 listopada 20213 l 3 minuty temu, Rozi napisał: Najprawdopodobniej 22 listopada. You make my day
Opublikowano 3 listopada 20213 l Od 22.11 jak co roku zacznę wyzywać drwala który jest mega słabą kanapką
Opublikowano 3 listopada 20213 l Z tym drwalem to jesy chyba jakis trolling. Przeciez to jest mega slaba tlusta zamulajaca bula
Opublikowano 3 listopada 20213 l Dobry trolling z tym drwalem. Wersja z żurawiną była całkiem niezła, ale klasyk to suchy kapeć.
Opublikowano 3 listopada 20213 l 2 godziny temu, Ma_niek napisał: Z tym drwalem to jesy chyba jakis trolling. Przeciez to jest mega slaba tlusta zamulajaca bula Tradycja to tradycja. Karpia też raz w roku jesz.
Opublikowano 3 listopada 20213 l Nigdy nie przepadałem za drwalem, ale w tamtym roku spróbowałem wersję z żalapinio i nie powiem trochę tęsknię.
Opublikowano 4 listopada 20213 l Ostatnio tego jadłem pierwszy raz i bardzo spoko. Frytki karbowane. Bardzo dobre. Edytowane 4 listopada 20213 l przez Sqtr78
Opublikowano 4 listopada 20213 l 4 minutes ago, Metoda said: Coś poza zdjęciami pudełek? Ładnie zapakowali to zrobiłem fotke. Zamówię na dniach to dodam. Ale ogólnie ok. Frytki chrupiące. Jedynie bułka była moim zdaniem zbyt sucha. Five Guys lub Beer&Burger jeśli ktoś próbował dużo lepsze
Opublikowano 12 listopada 20213 l w Macu jak coś na ostro to max jalapeno. Poszliby dalej w jakieś piripiri czy coś.
Opublikowano 12 listopada 20213 l 44 minuty temu, Mejm napisał: No zurawina moze uratowac tego wiora. ratuje, dzalapino tez, powtarzam sie, ale klasyczny jest suchy w chuj, nie wiem skad jego popularnosc