Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

nie żrę fastfudów, może kilka razy w roku kawałek pizzy, ale to maks.

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 522,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Ok, zdarzylo się wam ze was o(pipi)ili na zarciu? Tzn zamawiacie cos na wynos i w domu sie okazuje ze (pipi)iszcze "zapomnialo" dodac frytek czy salatki? Juz kilka razy w maku tak mialem, ostatnio w kfc koleslawa nie dostalem. (pipi).

Odczuwalem potrzebe podzielenia sie tym z wami.

Opublikowano

Tam pracują tylko ludzie. Trochę wyrozumiałości, przecież zawsze jakiemuś debilowi przecież może się coś pomylić.

Opublikowano

ale bym się w(pipi)ił jakby mi kolesława nie dali ;p

ostatnio dostałem 2 ;]

Opublikowano

Ok, zdarzylo się wam ze was o(pipi)ili na zarciu? Tzn zamawiacie cos na wynos i w domu sie okazuje ze (pipi)iszcze "zapomnialo" dodac frytek czy salatki? Juz kilka razy w maku tak mialem, ostatnio w kfc koleslawa nie dostalem. (pipi).

systematycznie w kfc licze kurczaki bo ku.rwa zawsze sie nie zgadzaja.

Opublikowano

systematycznie w kfc licze kurczaki bo ku.rwa zawsze sie nie zgadzaja.

w kfc nigdy, w maku nagminnie sie to zdarza :/

Opublikowano

ale bym się w(pipi)ił jakby mi kolesława nie dali ;p

ostatnio dostałem 2 ;]

To dali Ci mojego !!!!!!!!!!!! Przynajmniej w Burger Kingu pracują uczciwi i sumienni ludzie !

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja w szkole miałem sklepik. Pani miała nienajgorsze zapiekanki (nawet z prażoną cebulą jak poprosiłem) i świetne frytburgery (BTW jakiś czas temu byłem na salonie maturzystów na wydziale humanistycznym US-u. Tamtejsze frytburgery to nie to samo...).

Niestety, w tym roku sklepiku już nie ma. Są jakieś automaty. :confused:

Wie ktoś ze Szczecina, gdzie można dobrego frytburgera zjeść? Bo na mieście bardzo rzadko jem, a jeśli już, to w tych dużych sieciach.

A tak poza tym, to z fast foodów lubię McNuggetsy i frytki z sosem słodko-kwaśnym z McDonalda (frytki z sosem to jedyne rzeczy, które właśnie w Maku są lepsze) i żarcie z KFC (Raczej ogólnie, ale Twister rządzi. Longer też nie jest od rzeczy). Jak się liczy, to sushi-box w Sterze też jest fajny.

Ale jak już mówiłem, rzadko się stołuję w takich miejscach...

Opublikowano

Wczoraj moim razem ze znajomymi z roku poszliśmy do McDonalda. Po wieczornej męce na klopie i uczuciu wypicia szklanki tłuszczu, wiem już dlaczego tam nie jadam. To ciekawe, że po KFC nigdy nie mam rewolucji gastrycznej, a po Mc tak.

Opublikowano

o właśnie, gdzieś jeszcze w Polandzie serwują frytki w bułce czy Szczecin jest odosobniony?

Bo się ponoć dużo ludzi dziwi spoza regionu, że takie coś serwują.

Opublikowano

no właśnie xD

wpierdalają wuchte frytek do bułki od kebsa i zalewają sosami, ponoć dobrze schodzi w tym dziwnym mieście.

Opublikowano

Ja słyszałem kiedyś, że gdzieś w Tychach serwuje się kebaba w cieście z frytkami zamiast sałatek. Podobno dobre.

Opublikowano

o kur.wa frytki w bułce, pierwszy raz slysze.

Ciekawe jak smakują, pewnie jak frytki w

bułce

.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no przeciez to sie nazywa frytkebab lub frytburger i jest wszędzie

Opublikowano

Jak byłem w bulgarii to notorycznie dawali frytki miedzy mieso i salate z kebaba i to bylo nawet OK ;)

A tak to Jedynie KFC. I tylko Stripsy.

Tylko trzeba pilnowac bo czasami daja takie male ze szkoda gadac

Opublikowano

w Malborgu takie cuś jest? chyba muszę jechac do Malborga, bo bym zjadł takie coś jak w Malborgu robią, ale takie rarytasy to chyba tylko w Malborgu. trudno, trzeba jechac do tego Malborga.

Opublikowano

Nie skumałeś. No ale nie mój problem.

no to teraz się kowboju wykręcaj, że nazwa malborg miała być takim przaśnym żarcikiem.

Opublikowano

W takim KFC jadłem zaledwie kilka razy, ale teraz kiedy patrzę na te wszystkie Twistery, Grandery i inne kurczakowe wynalazki to mi się już niedobrze robi. Radioaktywne żarło z Maka jednak bardziej mi podchodzi.

Pizza Hut>McDonalds>KFC

muszę się kiedyś wybrać do Burgera...

Opublikowano

Szkoda, ze żarcie w Pizza Hut kosztuje miliart złotyh.

Opublikowano

Szkoda, ze żarcie w Pizza Hut kosztuje miliart złotyh.

Nieprawda.

To ja wolę z kimś na spółę dużą pizzę z np. Da Grasso wziąć, taniej, więcej i smaczniej.

Nieprawda.

choc to akurat juz kwestia gustu i smaku

Opublikowano

Ale czy Pizza Hut to jedyna alternatywa? W mojej - niezbyt wielkiej warto dodać - miejscowości znajdują się przynajmniej 3 inne pizzernie, które jakościowo spokojnie dorównują PH, a cenowo nawet biją ją na głowe.

Dzisiaj właśnie w jednej z nich kupiłem zarąbistą pizzuche. Tego żarcia nie przebije żaden cheeseburger z Maka ani kubełek kurczaków z KFC ;]