YETI 10 944 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Uncharted 2 zjada graficznie GoWIII. Gra która wyjdzie pewnie pod koniec roku, lepiej wygląda od gry, która pojawi się w 2010 roku. Jedziecie dalej z tym tematem... A już w ogóle super realistycznie i naturalnie wygląda przyklejanie się głównego bohatera do osłony z ponad metra. Takie posty są najlepsze Kto powiedział, że to symulacja? W jedynce cover system działał dobrze, tu pewnie będzie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 ? Chyba oczywistym jest, ze U2 bedzie wygladal lepiej niz GoW3 (przede wszystkim 30vs60fps), ale to nieco inne gry i ogladane z innej prespektywy wiec efekt praktyce moze byc taki, ze GoW moze robic wieksze wrazenie (ale obecnie tego na pewno nie robi ) Co do samego filmiku z gameplay'u U2 to wszystko jest super poza 1 rzecza. Woda.... nic sie w niej nie odbija. Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Nie zapomnijmy jednak o fakcie, iz GoW3 smigac bedzie w full HD Co do Uncharted 2 - cholera, czuje ze bedzie to podrasowana jedynka, jesli idzie o grafike oczywicie. Drake's Fortune masakrowalo graficznie i problem w tym, ze malo rzeczy da sie poprawic wzgledem tamtej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Nic nie jest oczywiste, że Uncharted 2 będzie w całości lepiej wyglądał od God of War III, gdyż obu gier w akcji widzieliśmy tyle co kot napłakał... Cytuj Odnośnik do komentarza
MrC-ek 1 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 (edytowane) Sądze ze nie ma co sie narazie sugerowac filmikami obu gier. GoW jest jeszcze w przedwczesnej fazie tworzenia, z resztą wszyscy wiemy że to właśnie on wyciskał wszystkie soki z maszynek Sony. Ktoś złośliwy powie że przedtem nie mógł tego robic Uncharted bo takowej gry nie bylo ale mimo wszystko uwżam że prawdziwym masakratorem graficznym pozostanie GoW a wszystkim którzy w to wątpili zrobi się głupio w marcu przyszłego roku Apropo gdzie jest filmik GoW w lepszej jakości do pobrania ? Bo takowego nie uświadczyłem Edytowane 29 Marca 2009 przez MrC-ek Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Lepiej poczekać z takimi osądami to czegoś więcej niż 1-minutowego w beznadziejnej jakości filmiku na YouTubie (God of War III). Dlatego napisałem przynajmniej narazie, czyli z tego co dotychczas widziałem. Aha, to nic ze gow na PS2 wymiatał, PS3 to całkiem inna architektura, dlatego więc ta część nie musi kosic grafcznie, bo tak robiły poprzednie części na PS2 - bez sensu takie tego tłumaczenie. Jak narazie i tak się na to nie zapowiada, żeby GoW3 miał jakąś super grafę i wątpie żeby było inaczej po premierze gry, no ale jeszcze zobaczymy kto bedzie miał rację. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
MrC-ek 1 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Tak ale nie zapominaj że GoW-a robi praktycznie Sony a kto zna lepiej ps3 i jej możliwosci jak nie oni ? Także nie zdziw sie jak to właśnie Bóg Wojny pozamiata wszelką konkurencje Nie mówie tu o wyciskaniu 101% z konsoli bo na to myśle że jeszcze za wcześnie ale o naprawde dobrej grafice przy której będziemy podziwiac każdy fragment gry. Także nie jest to do końca jak to nazwałeś "bez sensu" . Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 (edytowane) Niektorzy tutaj to spokojnie moga czesac juz jakies recenzje obu tytulow... na podstawie tych nedznych skrawkow krotkich materialow. Edytowane 30 Marca 2009 przez komar737 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Tak ale nie zapominaj że GoW-a robi praktycznie Sony a kto zna lepiej ps3 i jej możliwosci jak nie oni ? Także nie zdziw sie jak to właśnie Bóg Wojny pozamiata wszelką konkurencje Nie mówie tu o wyciskaniu 101% z konsoli bo na to myśle że jeszcze za wcześnie ale o naprawde dobrej grafice przy której będziemy podziwiac każdy fragment gry. Także nie jest to do końca jak to nazwałeś "bez sensu" . Czy skoro NVIDIA i AMD produkują karty graficzne, to są wstanie napisać najładniejsze gry? No właśnie. To, że grę robi Sony, ma guzik do tego. Liczy się engine, toolsy i talent ludzi. Co do 101% - każda gra wyciska 100%. Możliwości nie da się dzielić na procenty. Kiedyś tą kwestię bardzo ładnie opisał kiedyś Seb Downie ze studia Guerilla Games. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Drogi Yeti- 1. mój post był nawiązaniem do postu mojego poprzednika 2. zdaję sobie sprawę, że Drake to arkejdówka 3. zgadzam się, że cover system w '1' działał bardzo dobrze 4. jak również z tego, że to co widzieliśmy to zapewne jakaś alpha i dużo może zostać zmienione Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 A już w ogóle super realistycznie i naturalnie wygląda przyklejanie się głównego bohatera do osłony z ponad metra. heh, też to chciałem napisać ale ja się boję krytykowac jakąkolwiek grę w tym dziale bo można zostać "zalanym odpowiedziami" właścicieli PS3. Jesli wiesz co mam na myśli mówiąc "zalanym odpowiedziami" i o jaki rodzaj ripost chodzi. Tu nawet zdegradowanie grafiki MGS4 jako tej brzydkiej w porównaniu z U2 kończy się ripostą, z której jasno wynika, że jednak się mylę. Cóż, bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Ja tam czekam na E3, kiedy pewnie pokażą jakiś trailer albo gameplay ze śniegiem. Miasto to tylko początek, dopiero kiedy Nathan będzie zwiedzał ośnieżone szczyty docenimy pracę ND. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Niesamowity ten gameplay, widowiskowość i spektakularność to synonimy tej serii Animacja Nate'a po raz kolejny zachwyca, owszem nie wszystko jest w 100% naturalne ale w porównaniu do innych produkcji widać po prostu klasę Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Więcej mocy w Uncharted http://www.ps3info.pl/story-685-Wicej-mocy-w-Uncharted.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 No ciekaw jestem jak będzie z tym śniegiem, i czy będzie to robić większe wrażenie niż w Lost Planet, tam to właśnie świetnie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 http://www.kikoo.pl/news/2123-1/Demo-Uncha...2-coraz-blizej/ czyzby juz niebawem mialo pojawic sie demko U2 na PS Store? Cytuj Odnośnik do komentarza
krak2610 0 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Kozacko by było bo nie ma w co grać Cytuj Odnośnik do komentarza
collins 111 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Evan wells sprostował swój wpis odnośnie dema. Szkoda. Piszą, że może będzie pokazany jakiś nowy trailer. http://www.kikoo.pl/news/2127-1/Mialo-byc-tak-pieknie/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Uncharted 2: Among Thieves in September? http://translate.google.com/translate?js=n...history_state0= Będzie multiplayer? http://www.screwattack.com/HardNews/042209 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 W jednym newsie mówią że nie będzie multiplayera... w innym mówią żę będzie... ehh ... ja bym chcial multi... coś pieknego... czajana za winklem i strzelanina... hehe jak GoW. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Uncharted 2: Among Thieves in September? http://translate.google.com/translate?js=n...history_state0= Wątpię aby tak szybko wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 27th April: Sony's Electrifying Infamous and Uncharted 2 announcements http://www.us.playstation.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
collins 111 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 A jest to związane z tym: http://www.kikoo.pl/news/2127-1/Mialo-byc-tak-pieknie/ szczególnie zwróciłbym uwagę na słowa " we're working on stabilizing a *build* for an upcoming "demo"nstration of Uncharted 2" Podobno nieźle zasuwali po godzinach żeby to dopiąć więc zapewne chodzi o ową demonstrację. Cytuj Odnośnik do komentarza
froniu 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Tylko ze nie pojawi sie na PSN A przynajmniej tak na twitterze napisal pozniej Evan.. Mysle ze to chodzi jednak o cos innego, a jesli juz demo to moze dadza na plycie z inFamous ? Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Tez tak myślę. Albo kod do pobrania z net'a, tak jak to było z Crackdown i Halo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi