Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uncharted 2: Among Thieves

Featured Replies

Opublikowano

Mam dwa pytania odnośnie tej gry.

1. Są do pobrania 3 dodatki, one oferują tylko mapy multiplayer? Który z nich jest najbardziej interesujący?

2. Do którego poziomu można rozwijać swoją postać korzystając z podstawowej wersji gry oraz z dodatkami?

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 431,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zaraz po ukończeniu jedynki, wczoraj wziąłem się za U2. Gra wymiotła, tyle mogę powiedzieć. Widoki (szczękopad), zróżnicowane tekstury (czasem mam wrażenie, że konsola ma dodatkowy ukryty RAM gdzieś.

• 300 tysięcy preorderów złożono już w USA. Jak myślicie dużo czy mało?

• Nie moge sie nie zgodzic z Orionem. Sam niedawno zaczalem grac w U2 (rowniez bez uprzedniej znajomosci pierwszej czesci). Poki co doszedlem do misji w pociagu ale wiem jedno. Ta gra to jedna z najlep

Opublikowano

ad1. dwa z nich oferują nowe mapy i trofea do każdego dodatku po dwie mapy a jeden to same skórki do postaci

ad2. rozwijanie postaci jest do 80 lvl i tu nie ma znaczenia czy masz dodatki czynie

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź.

Nie wiem czy to dobre miejsce, ale dziś podczas próby łączenia w grze z multiplyerem pojawia się ciągle komunikat

"Błąd inicjalizacji menadżera sesji". W czym tkwi problem ? Chwilowy błąd serwerów ?

Opublikowano

czasami tez tak miałem jeszcze wyskakiwał mi błąd synchronizacji poziomów ale za 2próbą zawsze mnie łączyło

Edytowane przez TWISTER1981PL

Opublikowano

Dziwna sprawa, wczoraj po 20:00 już było wszystko OK...

Opublikowano

Ja też tak mam "Synchronizacja danych LiveData ".

Opublikowano

Aby zdobyć platynę muszę zebrać wszystkie skarby na poziomie miażdżącym ?

Opublikowano

Skarby nie mają nic wspólnego z poziomem trudności. Nie zbiera się ich oddzielnie dla każdego z osobna.

Edytowane przez Berion

Opublikowano

Czemu nie odblokowują mi się żadne trofea z + ???

Opublikowano

Od wersji 3.0 systemu Trophy, Sony wprowadziło rozgraniczanie trophy z wersji podstawowej od trophy z DLC poprzez osobne kategorie (group content bodajże, przy sortowaniu w danej grze, ustawi to globalnie) i ikonki z plusem.

Opublikowano

We wtorek 17 sierpnia dostępne będzie nowe DLC zawierające 8 skórek.Poniżej lista oraz screeny:

• Heist Chloe
  • Borneo Chloe
  • Borneo Sullivan
  • UDF Sullivan
  • Winter Sullivan
  • Wetsuit Elena
  • Dillon
  • Mac

4880440882_30fd1135fa_z.jpg

4879831805_ebcf2495e6_z.jpg

4879832799_cdd485fe23_z.jpg

4879833255_6f124245b2_z.jpg

4879833073_a31eaf9741_z.jpg

W ten sam dzień dostępny do ściągnięcia będzie dynamiczny motyw:

4876635753_c3e1ef446a_z.jpg

4877241472_b90753ce99_z.jpg

Cena obydwu $2.99 ;)

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Jeden z najlepszych tyłków w grach ;]

Opublikowano

Themsik moglby byc darmowy dla tych co maja platynke :) <marzyciel>...szkoda ze nie mam resztek na koncie bo bym zakupil :)a i tak sackoya nic nie pobije

Opublikowano

Ikonki w tym temacie są fajne,ale tło już niekoniecznie...mogli być dać to samo tło które jest w menu głównym samej gry i wtedy byłoby świetnie ;)

Opublikowano

A czy ten theme pojawi się również na naszym store?

Bo z miejsca bym wziął, przydałby się dynamiczny theme z Chloe kręcącą swoją pupą ;p.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Fajnie że jeszcze wypuszczają dodatki do ej genialnej gry, może niebawem doczekamy się nowych map ? (Przydała by się mapa w dżungli:) )

A jakie są inne skiny? Znalazł ktoś wszystkie prezentacje ?

Opublikowano

A czy ten theme pojawi się również na naszym store?

Bo z miejsca bym wziął, przydałby się dynamiczny theme z Chloe kręcącą swoją pupą ;p.

noooo...ale na tym themie Nathan brodzi przez śnieg 8)

Opublikowano

Oj, tak. Na Chloe chętnie rzuciłbym okiem przy odpalaniu konsoli.

Przydałby się kolejny map pack i ewentualnie jakieś bundle dodatków w niższej cenie, tak jak Guerilla zrobiło to z mapkami do Killzone 2.

Gra ktoś dzisiaj około 20?

Opublikowano

Jest już na PS Store ten Dynamic Theme z Drake'em idącym w zaspie śniegu :) W sumie fajnie to wygląda, warto dać te 7zł choć moim zdaniem ten theme powinien być dodawany do limitki w zeszłym roku...

Opublikowano

Jest już na PS Store ten Dynamic Theme z Drake'em idącym w zaspie śniegu :) W sumie fajnie to wygląda, warto dać te 7zł choć moim zdaniem ten theme powinien być dodawany do limitki w zeszłym roku...

Dzięki za info ;].

Również kupiłem i wygląda to fajnie choć po lewej stronie trochę pusto jest.

Ale i tak najlepszym dynamicznym themem pozostaje ten z HR (deszcz).

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

boszze widze ze ta gra jak ssala w multi tak dalej ssie. Po 4 mc przerwy chcialem sobie zagrac jakas partyjke w multi...jak narazie od 45 min jestem na etapie Synchronizacji danych wtf :|