Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 174
  • Wyświetleń 41,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Koleżanka mnie poinformowała, żebym jej kupował wszystkie gazetki Avanti, bo tam jakieś kupony są do H&M.   Więcej info: http://avanti24.pl/moda/1,103631,10707015,Avanti_z_karta_podarunkowa_H_M

• W quwerte fajne koszulki po 2 euro min. Cyberpunk, Last of us.  Jak weźmiemy 6 dostawa za free, warto jednak wybrac za 1 euro ubezpieczenie.  https://www.qwertee.com/shop/all/xxl?sort=price

• www.vans-shop.pl - wchodzicie gracie we flashową grę i dostajecie rabat 50% na wszystko co jest w sklepie. Warto na maxa, zwłaszcza, że rabat działa na przecenionych rzeczach, tym samym kupiłem sobi

Opublikowano

Niczym, oprócz koloru, nie różnią się od tych za 150.

Opublikowano

teraz gimbaza szanuje NB, także warto być na czasie!

młode ruchanie = dobre ruchanie

• 1 rok później...
  • 3 lata później...
Opublikowano

W Nike z kodem SUMMER30 dodatkowe -30% na rzeczy przecenione. 

Opublikowano

Teraz pełno tych zniżek wszędzie, zalando summer sale do 60%, levis 50% tak samo TNF. Tylko worek kasy by się przydał. 

Opublikowano

Z czego 3/4 tych promek to jak na polski blek frajdej maters :nosacz:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
6 godzin temu, sosnaa napisał:

jak z jakością? warto dać te pare euro?

Pierwszy raz zamawiałem, z tego co piszą lepsza jakość niż w cropie. 

Zweryfikujemy ;)

Opublikowano

Jak lepsza jak w croppie to chyba te koszulki muszą być niezniszczalne, bo mam chyba jeszcze ze 2 koszulki z croppa sprzed jakis 12-13 lat i poza siarowatymi nadrukami to trzymają się idealnie xd

Opublikowano
W dniu 2.12.2020 o 15:29, Soban napisał:

Jak lepsza jak w croppie to chyba te koszulki muszą być niezniszczalne, bo mam chyba jeszcze ze 2 koszulki z croppa sprzed jakis 12-13 lat i poza siarowatymi nadrukami to trzymają się idealnie xd

Nie wiem, w cropie się nie stołuje natomiast przytoczylem opinie innych ludzi, którzy porównywali wyżej wymienioną jakość. 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Na modivo.pl macie fajną promocję, za 3 szmaty jest upust minus 30%, tak samo macie za 4 szmaty i jest to minus 40%, ja sobie zamówiłem 2 bluzy i 2 tiszerty tommiego hilfigera za pięć stów tylko, opłaca się, a jest duży wybór marek. Wpisujecie hasło Extra w koszyku i będziecie mieli obniżkę. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

adidas.pl letnia wyprzedaż i -20% z dodatkowym kodem 

@Rozi brałeś coś? jak tu wrzuciłem info był baner na górze strony z info o extra -20% teraz na spokojnie lukam to już brak tego paska 

Opublikowano

Wziąłem koszulinę rugbową, w appce jest kod APPONLY20 na dodakowe -20%.

• 11 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kupowałem w zeszłym tygodniu smoking na wesele w sklepie Bytom i za zakup nieprzecenionego garnituru jest promka +1000zł, które można wydać na co się chce w sklepie. Więc wyszedłem ze sklepu nie tylko z smokingiem, ale z jeszcze z koszulą, parą butów, poszetką i skarpetkami ;) Co ciekawe na stronie nie ma nic o tej promocji, dowiedziałem się o niej na miejscu w sklepie

Opublikowano

Robicie zakupu poprzez Zalando lounge? Bardzo fajne ceny i spory wybór. Brak tylko dokładnej rozmiarowki.

Opublikowano

Smoking? Był w przecenie pewnie dlatego, że stał na wystawie z 70 lat.