Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 771,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Promo było to się długo nie opierałem

buty-meskie-jordan-courtside-23-we-hsv6H

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

buty-nike-air-force-1-high-07-lv8-flax-882096-200-5a8ab488397aa.jpg

Wziąłem je na sezon wiosenno-jesienny, za 250 zł, przecenione o połowę. Bardzo mi się podobają, to moje pierwsze najki, oprócz takich do grania w gałę. Nie sądziłem, że kiedykolwiek wezmę coś innego, niż adidasy originals, ale chodziły za mną air force'y 1, no i są. Co prawda nie białe, ale te wydają mi się ciekawsze. Do ramoneski albo bomberki i t-shirta powinny super wyglądać.

Opublikowano

w Twoim rozmiarze to muszą być (pipi)ane kolosy, będziesz sadził piękne kopniaki

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

LOrP4Xc.jpg

A 180 inspirowane berlińskimi klubami techno :wub: premiera 23 marca w Berlinie, reszta tydzień później 

Opublikowano
14 godzin temu, Lucek napisał:

LOrP4Xc.jpg

A 180 inspirowane berlińskimi klubami techno :wub: premiera 23 marca w Berlinie, reszta tydzień później 

gosling.gif 

Opublikowano

w (pipi)u mam czy się podobają czy nie bo już sobie wyobrażam jak za(pipi)iście będą świeciły w uv w tresorze :banderas: 

Opublikowano

I tak trzymaj Lucek, nie daj się herterom.

Opublikowano

kurła przedszkolu byłbym królem w takich butach 

Opublikowano

jako ze nie poje,balo mnie do reszty, zeby dawac ponad 3 paki za oldskoole, ktore rozleca sie po jednym sezonie, to kupilem klasyczne buty od adidasa, ktore ma chyba kazdy z foruma:

buty-adidas-gazelle-bb5476-57752bc4d8e0e

Opublikowano

Miałem granatowe w zeszłym sezonie. Teraz chyba sobie skórzane sprawię.

Opublikowano
14 godzin temu, -Q- napisał:

jako ze nie poje,balo mnie do reszty, zeby dawac ponad 3 paki za oldskoole, ktore rozleca sie po jednym sezonie, to kupilem klasyczne buty od adidasa, ktore ma chyba kazdy z foruma:

buty-adidas-gazelle-bb5476-57752bc4d8e0e

Mam takie właśnie czarno białe i całe czarne. Wku,rwia mnie skrzypiący język w nich. Jak idę w robocie to całe biuro słyszy. 

Opublikowano
19 godzin temu, Lucek napisał:

w (pipi)u mam czy się podobają czy nie bo już sobie wyobrażam jak za(pipi)iście będą świeciły w uv w tresorze

daj znać jaka rozmiarówka, w ubiegłorocznych 180 coś s(pipi)ili i podejrzewam że nawet rozmiar w dół byłby dobry 

Opublikowano
19 godzin temu, Butt napisał:

I tak trzymaj Lucek, nie daj się hetero.

fixd

Opublikowano

Czy Lucek jest półpedałem?

Opublikowano

Poszukiwany lisek lucek w świecących butach

Opublikowano
W dniu 12.03.2019 o 00:24, Lucek napisał:

LOrP4Xc.jpg

bedziesz sie w nich prezentowal jak gosc, ktory przespal zlota ere rejwu i myslal ze dzieki butom przywroci wszystkim atmosfere sprzed 20 lat.

jak techno to tylko na smutno. all black.

3 minuty temu, Butt napisał:

Czy Lucek jest półpedałem?

zalezy na ktorej polowie danceflooru tanczy w tresorze. zeby byl, to powinien tanczyc idealnie na srodku.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano
17 godzin temu, -Q- napisał:

jako ze nie poje,balo mnie do reszty, zeby dawac ponad 3 paki za oldskoole

Ja ostatnio kupiłem z zniżką na supersklepie więc nawet tanio mnie wyszły, ale przed kupnem radzę ci dobrze żebyś je wypróbował w sklepie stacjonarnym bo jak dla mnie to chyba najbardziej niewygodne buty jakie w życiu nosiłem. 

Tylko Vans Authentic Ultracush. 

Opublikowano

Gazelle idealne do biura, jak i na wyjazd ukochanej drużyny, by kopać po mordach frajerów z innego miasta.

Opublikowano

W rozmiarze 49 i 1/3 nadają się też do trzepania dywanów, albo deska snowboardowa dla typów poniżej 180 cm.