Opublikowano 19 czerwca 200915 l Ja właśnie popełniłem straszny błąd i ustawiłem poziom bronze który jest śmiesznie niski Da radę to jakoś w czasie gry zmienić ? Nie chce pozbywać się postaci - nawet, że ma dopiero 11 lev Poszukaj gry na poziomie silver lub sam postaw i zrob save. Bedziesz juz na poziomie silver
Opublikowano 20 czerwca 200915 l Nie polecam tego sposobu hehe Postać niby masz - ale wszystkie questy się anulowały i grasz od nowa Ale nic się nie stało, zacznę od nowa i chyba jakąś inną postacią
Opublikowano 22 czerwca 200915 l Mam pytania do weteranów Sacred2: Czy opłaca się dawać dużo runów w jakąś umiejętność? Niby jest wtedy potężniejsza, ale maleje szybkość jej regeneracji. No i czy bardziej opłaca się mieć większy pancerz czy szybkość regenerowania? Wczoraj walczyłem z szefem koboldów serafinką na 14 levelu i ubicie go mi trochę zajęło no i kilkanaście flaszek zeszło (poziom silver) - pierwszy przeciwnik z prawdziwego zdarzenia. Ja nie wiem co się tak recenzenci czepiają Sacred 2 - gra na razie bardzo mi się podoba: świat, nawalanka i zero bugów. Jeden zarzut to mogli ją zrobić bardziej klimatyczną i oszczędzić sobie dennych napisów na nagrobkach Edytowane 22 czerwca 200915 l przez chelcho
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Ja tam gram Dryadka...troche jej powera brakuje, ale za to ma fajowe umiejetnosci. Dodajcie mnie kto ma giere ,to mozemy zagrac kiedys...macie HS'y ?
Opublikowano 24 czerwca 200915 l mam pytanko kiedy wyjdzie sacred2 po polsku bo jakoś już trochę temu miało wyjść a teraz kij wie kiedy wyjdzie
Opublikowano 24 czerwca 200915 l W PSXE 8- od Zaxa, 8 od Torby (3gr) zalety: ogromny świat, ilość oręża, rozmach, liczba side questów, tryb multi, mega miodny offline co-op wady: słaba fabuła, sporo nudnych questów, przeciętna lokalizacja Negatywnie nastawiony recenzją IGN z miejsca skreśliłem tę grę. Przyznaję, że mógł to być błąd, dlatego gierkę sprawdzę ale dopiero we wrześniu
Opublikowano 24 czerwca 200915 l Tak, pamiętam. Na razie ugrałeś tyle, że grę sprawdzę, a to czy mi podejdzie czy nie to inna sprawa. Wrócimy do tematu we wrześniu
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Ja tak z innej beczki - czy na online jest czat pisany? Nie mam HS i szybko sie to nie zmieni, a online sobie bez tego nie wyobrazam
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Już Ci na to nie odpowiem, bo grę sprzedałem w cholere !! Ocena z PSX mnie samego bardzo zaskoczyła. Wielka szkoda, ale gra zasługuje na max 5+/10. Ze złości na sacred 2 czekam na Demon's Soul. Chociaż tu liczę, że się nie zawiodę ...
Opublikowano 28 czerwca 200915 l a ja tez z innej beczki, gram 20 godz i powiem tyle , dawno sie tak nie wkrecilem , gra jest za(pipi)ista, ocena 8 jak najbardziej wskazana, pomimo kilku bugow na ktore przymykam oko w tak ogromnym tytule, jak ktos lubi haknslaszyn rpg brac w ciemno , SUUUUUPEEERRRR, nareszcie co nowego bo juz mnie znudzily fpp tpp non stop, dawac mi rpgi , platformowy i przygodowki
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Cenega znowu sobie robi jaja z premierą! Gra miała się ukazać w Polskiej wersji językowej w tym tygodniu, ale premierę znowu przełożyli. Gra ma wyjść za 20 dni ;-/ Ktoś jeszcze tu czeka na zlokalizowaną wersje ?
Opublikowano 28 czerwca 200915 l kupowac Polska wersja zamiast Angielskiej to tak jak bys mial dymac panienke w condomie.
Opublikowano 29 czerwca 200915 l Jak odróżnić set items or reszty przedmiotów na liście? Co znaczą gwiazdki przy przedmiocie? Stopień umagicznienia przedmiotu?
Opublikowano 16 sierpnia 200915 l Podobno polska wersja na PS3 ma być około września. Również czekam na wersję polską, oby cena nie była skandaliczna;)
Opublikowano 16 sierpnia 200915 l Cena raczej na pewno nie bedzie nizsza, co do daty to wielki znak zapytania a patrzac na cenege wstecz to i moga cos niedopracowac.Zobaczymy. Edytowane 16 sierpnia 200915 l przez rah
Opublikowano 5 października 200915 l Ciekaw jestem na ile godziny przewidziana jest rozgrywka w Sacred2 i czy po pewnym czasie gra najzwyklej w świecie nie nudzi (w recenzjach spotykam się ze skrajnymi ocenami)? Ma ktoś komplet pucharków w ogóle? P.S. Występują w tej grze śnieżne scenerie? ^_^ Edytowane 5 października 200915 l przez stoodio
Opublikowano 5 października 200915 l Śnieżnych lokacji nie uświadczysz, jedynie dżunglę, bagna, pustynię i tam inne tego typu + dungeony. Grałem w Sacreda na Piecu z kumplem i nie dotrwałem do końca gry, ba chyba to było ledwo ponad połowę. Gra jest nudna jak cholera i nie oferuje żadnych atrakcji, wprawdzie w miarę swobodnie można sobie chodzić, robić poboczne questy które są w miarę różnorodne, ale i tak większość polega na młóceniu wszystkiego. Granie jako czarodziejka to w ogóle porażka, bo jest trochę przepowerowana. Jak odpowiednio dobierzesz umiejętności i je rozwiniesz to będziesz spamował "falami ognia" biegnąć bez zatrzymywania się i tak przez całą grę, wyższe poziomy też nie wiele większe wyzwanie. Lepiej pograć w stare nieśmiertelne Diablo 2 ; )
Opublikowano 5 października 200915 l Dzięki za przestrogę Lepiej pograć w stare nieśmiertelne Diablo 2 ; ) Gram, nieprzerwanie od ponad 9 lat 4 słowa Panowie - Gra jest do dupy! Tak też wygląda i się zapowiada, ale co jakiś czas spotykam się z pozytywną opinią - olewam i kropka