Opublikowano 12 czerwca 20195 l 10 lat temu nawet przy aucie za 4500 wybrzydzalem xD O panie, tu troche rdzy, tu miala byc klima, a jest nawiew (no akurat to mnie wku.rwilo przy ogledzinach accenta xd). Dzis bym sie wstydzil, ale typiarze tez przez telefon bez żenady robili mi wywiad o każdą śrubkę, jak te pare lat temu go wystawialem za 1500 zl. Brrr, uzywane auta.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l No nie obieca, dlatego wolę leasing i nowy samochód. Też miałem audi-a3 8l za 6500, to był najlepszy mój uzywaniec, kochałem go.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l I tez paradoksalnie najwieksza wartosc wniosl ten akcencik pod kątem dzialania vs cena. Lancia Ypsilon? Shieet, to zaczelo dymic przy wciskaniu sprzegla po tygodniu. I30 spoko, ale 3 razy klima robiona w ciagu roku. Octavka nowa i nie ma co sie zepsuć, najlepszy komfort psychiczny ever, a za 3 lata dealer ja z pocalowaniem weźmie i moze z 35k odzyskam.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l a nie robisz jak podpowiadali mi leasodawcy z ing? xD GAP i kasacja miesiac przed koncem leasingu, albo zostawic otwarty na parkingu.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Nie bralem GAPa, ups. Więc raczej nie. Takie to proste? xD Palec sobie zlamiesz to z ubezpieczalnia 5 lat w sądach stracisz, a tu taki oczywisty scam.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l No patrzałem na nich jak na debili, a oni twierdzili że tak się robi. Tylko zebym nie kasował z kaskiem na głowie xD Edytowane 12 czerwca 20195 l przez milan
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Po leasingu za 800 zl kupujemy na wlasnosc prywatnie, pol roku jezdzic na wlasny uzytek (najwyzej kilometrowke sie policzy jako uzycie prywatnego auta na cele firmowe, byle nie wsadzac go w srodki trwale bo to bez sensu przy takiej cenie wykupu) i sprzedac bez koniecznosci podatku dochodowego. Edytowane 12 czerwca 20195 l przez _Red_
Opublikowano 12 czerwca 20195 l 35 minut temu, _Red_ napisał: Nie bralem GAPa, ups. Więc raczej nie. Takie to proste? xD Palec sobie zlamiesz to z ubezpieczalnia 5 lat w sądach stracisz, a tu taki oczywisty scam. Z tym gapem to są jaja dlatego też nikt z duzych ubezpieczycieli tego nie oferuje. Znajomemu za(pipi)ali x5 sprzed domu to pół roku zabawy straszonko sądami i dopiero jakoś się dogadali.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Ale co straszonko? to jakaś przenośnia czy co? Zayebali ci auto i ubezpieczyciel oficjalnie straszył sądem? Takie pier,dololo
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Nie po prostu nie chcieli wypłacić kasy xd i co nam zrobisz? Straszonko musiał kumpel zrobic. Zobacz sobie jak się nazywają firmy które tego GAPa oferują. Ja z nazwy nie kojarzę żadnej. Mimo że też GAPa mam xd
Opublikowano 12 czerwca 20195 l To widać się zmieniło bo jak brałem leasing 2 lata temu to była lipa. Kurła już 2 lata Fordem latam za rok koniec. Kiedy zleciało?
Opublikowano 13 czerwca 20195 l 7 godzin temu, mozi napisał: Z tym gapem to są jaja dlatego też nikt z duzych ubezpieczycieli tego nie oferuje. Znajomemu za(pipi)ali x5 sprzed domu to pół roku zabawy straszonko sądami i dopiero jakoś się dogadali. Myslalem, ze zaj.ebano mu 5 razy auto sprzed domu xD to wtedy faktycznie firma zaczela węszyc podstęp.
Opublikowano 13 czerwca 20195 l Idzcie stad z tymi waszymi obrzydliwymi gapami i leasingami fu Nie no badzmy powazni. Przy aucie za 5k nie ma co wybrzydzac ale tez to nie jest tak zeby brac pierwsze lepsze z gazetami w progach. Mozna kupic auto za 5k i bedzie skarbonka bez dna a po 3 latach oddamy je jedynie na szrot a rownie dobrze mozemy kupic za 5k sprawne auto ktorym pojezdzimy 3 lata i sprzedamy za 4k. Ja wiem ze tutaj wiekszosc zarabia 10k dolarow na miesiac ale szanujmy pieniadz. Edytowane 13 czerwca 20195 l przez kanabis
Opublikowano 13 czerwca 20195 l Kanabis chyba z zawiscie nie doczytales ze to napisalismy, ze mielismy tez fajne wozki za ok. 5k.
Opublikowano 13 czerwca 20195 l Pierwsze auto - Fiat 126P. Kolor biały. Kochałem to auto. Zamykało licznik. Edytowane 13 czerwca 20195 l przez mozi
Opublikowano 13 czerwca 20195 l 11 minut temu, milan napisał: Kanabis chyba z zawiscie nie doczytales ze to napisalismy, ze mielismy tez fajne wozki za ok. 5k. Byc zawistnym auta w leasingu? No chyba ze jakies fajne bmw/audik/merc bo inaczej to Nie no bardziej moj post odnosil sie do meanthroda dla ktorego auto za 5k jest kazde takie samo i wazne zeby odpalalo. Edytowane 13 czerwca 20195 l przez kanabis
Opublikowano 13 czerwca 20195 l Godzinę temu, kanabis napisał: Byc zawistnym auta w leasingu? No chyba ze jakies fajne bmw/audik/merc bo inaczej to Taka nową octavką reda byś polatał nie gadaj.
Opublikowano 13 czerwca 20195 l Premium albo nic. Chyba ze to bylaby moja octavia nie w leasingu. To bym sprzedal i kupil jak nalezy 5 letniego merca , smierdzacego dupą oczywiscie Poza tym to ze nie zazdroszcze takich aut w leasingu to nie znaczy ze nimi gardze albo jestem zawistny, ciesze sie szczesciem reda i milana. Zamiast dobrej marki wybrali komfort nowego auta, braku zmartwien o naprawy itd to jest zrozumiale jak najbardziej. Zreszta kto powiedzial ze spoczeli na laurach moze za 10 lat bedzie e klasa w leasingu. A wtedy juz bede zawistnym skur.wysynem i bede mowil ze to nie ich auto ze banku i inne pier.doleto zaciskajac zeby ze mnie na takie auto nie stac
Opublikowano 13 czerwca 20195 l No juz juz, nie wchodzmy za mocno kabi w tematy zawistnosci, ja tylko napisałem to kontynuując twój żart o obrzydliwych gapach.
Opublikowano 13 czerwca 20195 l No jo, ale czy taka Octavia z aktualnego rocznika to niej est lepiej wyposażone, bardziej komfortowe i bezpieczniejsze auto, niż premium z przed 15 lat?
Opublikowano 13 czerwca 20195 l 1 minutę temu, krupek napisał: No jo, ale czy taka Octavia z aktualnego rocznika to niej est lepiej wyposażone, bardziej komfortowe i bezpieczniejsze auto, niż premium z przed 15 lat? Jest ale prestiż już nie ten.
Opublikowano 13 czerwca 20195 l Jak oglądałem recke tego mercedesa starego od Zacharego, to łapałem się za głowe ile tam jest skomplikowanych elektronicznych bzdur których w zyciu bym nie potrzebował ;] np. elektorniczna regulacja kierownicy. A gdzies widziałem pierwsza nawigacje tez, w formie komend na zasadzie skrec w lewo, na wyswteitlaczu od kalkulatora, makabra. Edytowane 13 czerwca 20195 l przez milan