ATG 1 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Szukam kogoś kto pomoże mi zrobić Deal breakera pod trofeum. Cytuj Odnośnik do komentarza
c2h5oh 1 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 szukamy chetnych do ukonczenia Deal breaker, hangsman noose i bomb da base II zeby zdobyc trofeum. Kontakt gg - 4334370 lub psn id c2h5oh. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 (edytowane) Chetnie sie przylacze , nie jestem jakims tam asem ale cos tam mozna porpobowac razem. psn id:darkknight6633 Ps.Trofeum Co-opa mozna robic na easy czy musi byc hard? Edytowane 21 Lutego 2009 przez darkknight Cytuj Odnośnik do komentarza
gandi77 23 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Witam Przechodzę właśnie grę poniżej 30-stu godzin,chcąc zdobyć trofeum Liberty City Minute.Gdy dzwoni ktoś z kumpli chcąc umówić się na jakiś wypad,odmawiam,gdyż zależy mi na czasie.Te wypady zaliczają się jednak do 100% gry.Czy można te procenty jakoś nadrobić po skończeniu wątku głównego,czy tylko w czasie gry ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
ATG 1 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) Oczywiście że można nadrobić procenty po przejściu fabuły, za każdym razem gdy dzwoni do ciebie przyjaciel odbierz i powiedz że chcesz się z nim gdzieś wybrać, pozniej zadzwoń do niego i wybierz w telefonie opcję że jednak nie możesz dzięki temu nie stracisz respektu u przyjaciela - po skończeniu fabuły mniej czasu poświęcisz na wypady z przyjaciółmi. Edytowane 1 Marca 2009 przez ATG Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Chce zdobyć trofea za ukończenie gry poniżej 30 godzin. I mam takie pytanie czy muszę robić wszystkie misje dla wszystkich postaci?? czy mogę niektórych pominąć. Bo nie stety nigdzie nie znalazłem wzmiankę o tym. Mam już 20 godzin na liczniku przed chwilą dostałem dostęp do 3 wyspy i spotkałem znajomego gejka:D. Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 wszystkie główne. czyli możesz ominąć wyścigi i zamówienia od Bruciego, czy też misje przez telefon ( zabójstwa ) ale Bernie i cała reszta musi byc zrobiona. Zresztą fabuła nie pójdzie Ci do przodu w pewnym momencie i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Ja w 17 godzin przeszedłem wystarczy przechodzić te podstawowe misje nie musisz tych pobocznych . Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Bzdura z tym nietraceniem respektu - tak czy siak pojawia się łapka z kciukiem w dół. Olewaj, potem zajmij się nimi, że będzie ponad 90 %, wpadnie trofeum i znowu olewaj. Szkoda że nie da ich się wyłączyć/zabić or sth. Cytuj Odnośnik do komentarza
c2h5oh 1 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Czy do trofeum Auf vidersain peovic ( nie wiem czy to sie tak pisze ) potrzeba zaliczyc wszystkie mozliwe rodzaje wyscigow ?? Np wyscigi lodzią i helikoptere?? I dodatkowo. Czy nalezy ukonzyc freemode ? Dzieki pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
ATG 1 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 (edytowane) Tak, trzeba zaliczyć wszystko. Co do wyścigów to trzeba zrobić każdy w trybie Race i GTA Race. Cała lista: http://imgboot.com/images/007craft/gta4awpchecklistv2.png Edytowane 6 Marca 2009 przez ATG Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 W trofeum, co trzeba mieć 90% u 5 znajomych, zaliczyłem 4, bez Dwayna. I jestem z nim naprawdę w głębokiej du.pie, bo czarnuch nie odbiera telefonów. Nie widzi mi się przechodzenie gry po raz kolejny. I tak, dzwonił do mnie i odpowiedziałem mu na jego maila. Co mam zrobić? :c Cytuj Odnośnik do komentarza
gandi77 23 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Nie trzeba mieć 90% u wszystkich pięciu znajomych.W moim przypadku były to cztery osoby(Brucie,Jacob,Packie,Roman).Nabiłem ich statystyki na 100%,choć chyba już nawet wcześniej wpadło to trofeum.Dwayne u mnie nie żył,a jego statystyka widnieje mi na około 60%.Co do nabijania ich statystyk,to nabiłem obie:Respect i Like Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 omg, skoro dwayne nie żyje, to jak możesz pasek u niego nabić? u mnie żyje, ale nie odbiera, w tym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 U wszystkich żywych musisz mieć powyżej 90 %, nie liczą się do niczego postacie, które ewentualnie mogą zginąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 no i zostało mi 5, RAZEM Z ŻYJĄCYM DWAYNEM, ALE ON NIE ODBIERA TELEFONÓW, także nie mogę się z nim umówić i nabić do tych 90%, rozumiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Dzwoń, próbuj, męcz o różnych porach dnia, najlepiej popołudniu. Jak jest mocno obrażony to nie będzie odbierać, ale w końcu się odfocha. Aaaaa, pytanko: czy już do Ciebie dzwonił? To ważne, bo kontakt z nim zaczyna się w momencie, kiedy oddzwania po telefonach do niego mówiąc, że brał prysznic or sth i zaczyna się Wasza znajomosć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kazuma Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 (edytowane) Po wysłaniu pozytywnej odpowiedzi na maila, Dwayne sam do ciebie zadzwoni i się z tobą gdzieś umówi. EDIT: nie odświeżyłem strony i 2xkruczek mnie wyprzedził Edytowane 16 Marca 2009 przez Kazuma Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 I tak, dzwonił do mnie i odpowiedziałem mu na jego maila. Mogę to zaliczyć na cudzym sejwie? Szukałem w necie już, ale znalazłem same sprzed patcha dodającego trophies. Dysponuje ktoś aktualnym, bez zaliczonego tego trofeum? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kazuma Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 I tak, dzwonił do mnie i odpowiedziałem mu na jego maila. No ale Dwayne dzwoni, następnie wysyła ci maila i gdy mu odpiszesz to dzwoni jeszcze raz, ze chce gdzieś wyjść (np. na kregle) i po udanym wyjściu mozesz go zapraszać. Jeżeli już wychodziłeś z nim gdzieś i nagle przestał odbierać to nie wiem, może spróbuj w innej porze zadzwonić. A co do sejwa to nie mam pojęcia, mógłbym ci podesłać swój ale to raczej nie zadziała ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Ktos podawal wczesniej ze Aufwiersehen mozna zrobic w wiecej niz jednej sesji, to info to chyba jakas pomylka. Mam wszystko zaliczone , sprawdzalem pare razy przez NET i trofeum nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Każdy jeden wyścig? Razem 108 + pozostałe gry, w tym Cops & Crooks po obu stronach? Pewnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Kazdy jeden , mam wszystkie trofeam poza AUF i Coop , z tym ze Coop-a napewno mam zaliczone misje z tym ze nie w czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Nie mogę Ci pomóc. Wiem jednak że można dostać trofeum bez jednej sesji, bo byłem tego świadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Wracając do Dwayne'a - nie wiem, co zrobić. Jego telefon odebrałem, maila też (a przynajmniej tak kojarzę), a on nadal nie odbiera. Ale nie spotkałem się z nim jeszcze, więc może jednak maila nie dostałem? Czas najwyższy na to, grę dawno temu skończyłem :c Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi