Skocz do zawartości

TRANSFERY

Featured Replies

Opublikowano

Asenjo tez byłby dobrym zastępcą Valdesa(niech już się goni),jednakże wolałbym doświadczonego Freya.

• Odpowiedzi 8,7 tys.
  • Wyświetleń 786,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak jak nie dyma się cudzych żon, tak nie zamienia się ŁKSu na Widzew, Legii na Polonie, Wisły na Cracovie, United na City, Atletico na Real. Chłopak był bożyszczem kibiców przez kilka lat, miał u ni

• A kogo to interesuje.

Opublikowano
Barca nie przystaje też na propozycję Valencii 40mln€i Bojan, oferuje w wymianie Hleba, Caceresa lub Pedro.

Ale z tej trójki to rozumiem, że transfer definitywny, a nie roczne wypożyczenie? Jeżeli wypożyczenie to bym podziękował takiej ofercie ;]

Opublikowano
Barca nie przystaje też na propozycję Valencii 40mln€i Bojan, oferuje w wymianie Hleba, Caceresa lub Pedro.

Ale z tej trójki to rozumiem, że transfer definitywny, a nie roczne wypożyczenie? Jeżeli wypożyczenie to bym podziękował takiej ofercie ;]

Transfer definitywny.

Opublikowano

Jak podają media, Milan może anulować transfer Aly'ego Cissokho. U pozyskanego z Porto obrońcy został wykryty fizyczny problem. Konkretnie, to chodzi o problem dentystyczny - z zębami mądrości, które mają wpływ na posturę.

eloel, murzyn nie myje mordy xf

Opublikowano

prawda jest taka, ze jest za mlody :closedeyes:

Edytowane przez Ölschmitz

Opublikowano

Z powodu krzywych zebow koles ma problemy z kregoslupem no co za mutant jakisxD

Opublikowano

może mu korzenie z zębów zrosły się z kręgosłupem :P:stupid:

A tak na poważnie ciekawy przypadek :D sam mam zęby mądrości i trochę krzywy kręgosłup więc może teraz wiem czego to wina :P

Opublikowano
prawda jest taka, ze jest za mlody :closedeyes:

Dokładnie. Bajkę z zębami można schować w kąt.

Opublikowano

Błażej Augustyn będzie od nowego sezonu piłkarzem Catanii.

Nice, kolejny Polak w Serie A.

Opublikowano
Błażej Augustyn będzie od nowego sezonu piłkarzem Catanii.

Nice, kolejny Polak w Serie A.

Który znowu kariery nie zrobi :P Nie no życzę mu wszystkiego najlepszego,tylko żeby nie wziął tych włoskich piłkarskich nawyków :)

Opublikowano

Juninho za 2,5 mln ojro powędrował z Lyonu do Katarskiego Al Gharafa

Edytowane przez Ludwa07

Opublikowano

2,5mln ojro za Juninho?lol w Polsce tyle żądają za grajków pokroju Rogera czy Garguły...

Opublikowano
2,5mln ojro za Juninho?lol w Polsce tyle żądają za grajków pokroju Rogera czy Garguły...

Myślisz, że Juninho zgodziłby się grać w Polsce? Oczywiście, że nie. Cena 2,5 mln może być smieszna (tymbardziej za zawodnika tej klasy), ale pewnie Juninho dostał lukratywną ofertę kontraktową z Kataru i z niej skorzystał :)

Opublikowano

[Juninho]

lol, szkoda troche takiego dobrego gracza, ale fakt, stary juz, to niech odejdzie :]

Mam andzieje, ze Toulalan chociaz zostanie i nie przejdzie do Arsenalu ;]

Edytowane przez banny

Opublikowano
[Juninho]

lol, szkoda troche takiego dobrego gracza, ale fakt, stary juz, to niech odejdzie :]

Mam andzieje, ze Toulalan chociaz zostanie i nie przejdzie do Arsenalu ;]

Dla mnie oprócz świetnych rzutów wolnych niczym się nie wyróżniał.Dla mnie co najwyżej niezły środkowy pomocnik.

Opublikowano

Przeczytałem tego newsa i inne z tej stronki, no i kurczę. Kolesie mają wielkie plany - podobno domykają już transfery Villi, Ribery'ego, Xabiego Alonso, prezes Lyonu zaczyna gadać, że Benzema chyba też odejdzie... A po tym, co zrobili ostatnio, trudno nie wierzyć w realizację takich zamierzeń.

Jednak ten news przypomniał mi też, że Real cierpi na przedmiotowe podejście do zawodników. "Z całym szacunkiem dla kibiców Valencii, ale Villa to dobry piłkarz, potrzebujemy go i musi u nas być". Arogancja. No i hurtowe zakupy to również hurtowe sprzedawanie, w tym Van Nistelrooya, Sneijdera czy Robbena, którzy w poprzednich sezonach nie raz byli bardzo przydatni, a teraz zostaną opchnięci za tanioszkę. Nie wiem, czy masowe zbieranie wybitnych indywidualności to taki mądry pomysł, zwłaszcza, że ciągle nic nie słychać o zakupie jakiegoś zawodnika defensywnego.

Opublikowano

Nie słychać,ale to nie znaczy,że nie ma nic na rzeczy :).Nawet Valdano powiedział,że co prawda prasa prześciga się w plotkach jakie będzie następne ofensywne wzmocnienie(bo z przodu grają najbardziej medialni zawodnicy),a oni tymczasem pracują po cichu nad transferami 2-3 obrońców.

Opublikowano
Juninho za 2,5 mln ojro powędrował z Lyonu do Katarskiego Al Gharafa

Gdzies w Tv slyszalem ze zdementowano ta plotke.

Co do Villi to prawie juz jest pewny transfer do RM.

Opublikowano
Nie wiem, czy masowe zbieranie wybitnych indywidualności to taki mądry pomysł, zwłaszcza, że ciągle nic nie słychać o zakupie jakiegoś zawodnika defensywnego.

Dużo osób zapomina,że okienko transferowe nawet się nie zaczęło :P

Real ma jeszcze sporo czasu na wzmocnienie obrony.

Opublikowano

No ciekawe jak, skoro im się już podobno kończy kasa, a że to Real, to znowu będą musieli wyłożyć co najmniej 30 mln, żeby kogoś dobrego pozyskać.

Opublikowano

Niekoniecznie dobrego. Pepe 35mln :o

Oni lubią szastać kasą, bo w końcu są "galaktikos".

Opublikowano

No tak bo Pepe to przecież poziom Arka Głowackiego...geez...Co do kasy na transfery miało być +- 300mln licząc Ville w granicach 30-35 + Negredo, to zostanie ponad 100 mln na transfer CM'a(Alonso) +2-3 defensorów(z tym,że jeśli przejdzie 3ch to jednym z nich prawdopodobnie będzie młody Marcano)