Opublikowano 26 grudnia 201212 l Z drugiej strony ma zaplecze zdolnej młodzieży takiej jak Suso, Shelvey, Sterling z której warto korzystać. Dużo w szykach namieszala kontuzja Boriniego. Myślę, że gdyby nie to, bylby góra jeden transfer uzupełniający pod warunkiem, że Borini by zaczął strzelać.
Opublikowano 26 grudnia 201212 l Lampard podobno ma szukać nowego klubu. Abramowicza nieźle pojebało.
Opublikowano 26 grudnia 201212 l Daily Star coś takiego napisał. Tzn. między innymi, bo artykuł był głównie o tym, że Terry'emu nie przedłużą kontraktu, który kończy mu się po przyszłym sezonie, ale wspominali tam też, że z Lampardem również nie wznowią rozmów. Według brytyjskiej prasy Benitez myśli o zestawieniu środka obrony Ivanovic - Cahill przy jednoczesnym wdrażaniu Davida Luiza na pozycję defensywnego pomocnika. To ma sens, bo jak widać po ostatnich meczach, coś z tym próbuje. W każdym razie - wydaje mi się, że gdyby Roman zaoferował Terry'emu i Lampardowi sporo niższe tygodniówki i rolę rezerwowego, to też by się zgodzili, no młodzi już nie są, niedługo i tak będą kończyć kariery, to po co krążyć po obcych klubach.
Opublikowano 27 grudnia 201212 l Daily Star coś takiego napisał. Tzn. między innymi, bo artykuł był głównie o tym, że Terry'emu nie przedłużą kontraktu, który kończy mu się po przyszłym sezonie, ale wspominali tam też, że z Lampardem również nie wznowią rozmów. Według brytyjskiej prasy Benitez myśli o zestawieniu środka obrony Ivanovic - Cahill przy jednoczesnym wdrażaniu Davida Luiza na pozycję defensywnego pomocnika. To ma sens, bo jak widać po ostatnich meczach, coś z tym próbuje. W każdym razie - wydaje mi się, że gdyby Roman zaoferował Terry'emu i Lampardowi sporo niższe tygodniówki i rolę rezerwowego, to też by się zgodzili, no młodzi już nie są, niedługo i tak będą kończyć kariery, to po co krążyć po obcych klubach. Zawsze mogą wyjechać do Rosji zarobić.
Opublikowano 27 grudnia 201212 l Zła wiadomość, Cuenca prawdopodobnie zostanie wypożyczony do Valencii. "Wypożyczyny" w przypadku Barcelony oznacza "sprzedany", mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej, bo to zdecydowanie największy talent wśród skrzydłowych Barcelony.
Opublikowano 27 grudnia 201212 l Daily Star coś takiego napisał. Tzn. między innymi, bo artykuł był głównie o tym, że Terry'emu nie przedłużą kontraktu, który kończy mu się po przyszłym sezonie, ale wspominali tam też, że z Lampardem również nie wznowią rozmów. Według brytyjskiej prasy Benitez myśli o zestawieniu środka obrony Ivanovic - Cahill przy jednoczesnym wdrażaniu Davida Luiza na pozycję defensywnego pomocnika. To ma sens, bo jak widać po ostatnich meczach, coś z tym próbuje. W każdym razie - wydaje mi się, że gdyby Roman zaoferował Terry'emu i Lampardowi sporo niższe tygodniówki i rolę rezerwowego, to też by się zgodzili, no młodzi już nie są, niedługo i tak będą kończyć kariery, to po co krążyć po obcych klubach. Jak nawet nie zaproponują opcji, o której wspomniałeś (mniejsza kasa+mniejsza rola w zespole) to będzie kpina. Obaj są największymi piłkarzami w historii klubu, powinni zakończyć tu karierę zawodniczą i znaleźć sobie inne zajęcie na Stamford.
Opublikowano 28 grudnia 201212 l Tatuś Neymara w Barcelonie czeka na syna. SPORT przeprowadził z nim(?) wywiad z którego wynika, że kontrakt jest kwestią dni. Będzie niewypał i pożywka dla troli?
Opublikowano 28 grudnia 201212 l W Barcy sobie nie poradzi? Choćby tyłem biegał to da radę. Tylko żeby sobie z Leonem piłki nie zabierali ;p
Opublikowano 28 grudnia 201212 l W santosie graja na niego by sobie porobil hell toe czy inne rainbowy, w barcelonie nie bedzie tak milo, bo trzeba podawac do leona zawodowca, zeby 100 bramek w sezonie strzelil
Opublikowano 28 grudnia 201212 l Musieliby się pozbyć Sancheza lub Villi,a najpewniej obu.Wątpliwy ten transfer.Fakt,że przydałby się ktoś kto strzela w Barcy prócz Messiego,bo jego passa bez kontuzji wiecznie trwać nie może,ale nie wiem czy Neymar dałby radę.Sanchez też miał być wzmocnieniem,a póki co nic prócz biegania i przewracania się nie pokazuje.
Opublikowano 28 grudnia 201212 l Musieliby się pozbyć Sancheza lub Villi,a najpewniej obu.Wątpliwy ten transfer. Myślę, że odejście Villi wcale nie jest takie niemożliwe. Samego transferu Neymara bym nie chciał, bo jeśli naprawdę jest jednym z najlepszych piłkarzy świata, jak niektórzy mówią, to by było aż niesprawiedliwe, żeby akurat doszedł do najlepszej drużyny na świecie. A jeśli nim nie jest, to niech mi media nie trują już du'py co tydzień gadkami o transferze Neymara, jak to robią już od paru lat. Z innych wieści: Sebastian Mila stwierdził, że jeśli nie dostanie zadowalającej oferty z Polski (podobno liczy się Lechia Gdańsk), to w styczniu podpisze kontrakt z klubem z Azerbejdżanu. Doprawdy przykry byłby to koniec... Wiele wskazuje na to, że jeden z liderów Atletico, Arda Turan, może odejść i to nawet już zimą. Byłby to spory cios w wiceliderów La Liga. Potwierdzono oferty Arsenalu i Liverpoolu. Na szczęście dla Atletico, wygląda na to, że zostanie jeszcze Radamel Falcao. Wśród napastników, których chce Chelsea (bo wydaje się pewne, że jakiegoś kupi), najczęściej wymienia się obecnie Alvaro Negredo i Theo Walcotta. Fernando Llorente jest blisko Juventusu, tak jak pół roku temu. Pamiętajmy, że on też ma kontrakt do czerwca i jest niezadowolony, więc chyba Bilbao w końcu odpuści i zarobi na nim chociaż te 7 mln euro. Lewis Holtby potwierdził, że nie podpisze nowego kontraktu z Schalke. Wśród kandydatów do przejęcia teraz lub latem są Bayern i Arsenal. Edytowane 28 grudnia 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 29 grudnia 201212 l Franek Smuda będzie czynić cuda tym razem w Krakowie...śmiać się czy płakać...szkoda, że Wściekłego nie ma juz na forum
Opublikowano 29 grudnia 201212 l Skąd info? Ja czytałem, że w jakimś klubie 2 Bundesligi zakotwiczył.
Opublikowano 29 grudnia 201212 l na polsat sport news w pasku było jakieś 3h temu, jednak teraz patrze na wp.pl i widzę, że niby 2 liga niemiecka...mie ma to jak polscy pismacy...trzeba czekać na oficjalne info
Opublikowano 31 grudnia 201212 l Juve powaznie zainteresowane Villa i Sanchezem wiec ten transfer Neymara nie jest wcale tak odlegla wizja..
Opublikowano 31 grudnia 201212 l Nie wiem jak z Neymarem, ale Sanchez moze z Barcelony odejsc bo po prostu gra tam slabo, nie na miare oczekiwan i w dorobku strzeleckim wyprzedzaja go niemal wszyscy napastnicy Barcy. Juz od paru miesiecy mowi sie o tym, ze Chilijczyk bedzie do ostrzalu i Juventus moze byc zainteresowany. Ale... Nie wiem czy koniecznie w styczniowym okienku transferowym. Bardziej prawdodpodobny jesli juz jest lipiec. W chwili obecnej Juve ma w ataku dosc tloczno (mimo kontuzji Bendtnera). Na pewno na korzysc Starej Damy dziala tutaj fakt, ze Sanchez ma tego samego agenta co Vidal i Isla, ktory to (tj. ten agent) w dodatku bardzo lubi sie z Agnellim i Marotta. Niemniej jesli Barcelona liczy na jakas duza sume odstepnego w zamian za karte Alexisa od Juve to moze sie przeliczyc. Marotta to straszliwy sep, najpewniej najpierw zaproponuje wypozyczenie za jakas smiesznie niska kwote wraz z opcja wykupu po pol roku/roku gry. Nie wiem czy to przejdzie, dlatego ten transfer tak naprawde stoi pod znakiem zapytania, mimo chyba faktycznego zainteresowania Juve. Zarowno teraz jak i latem. Nic nie jest jednak niemozliwe, zobaczymy jak to wszystko sie potoczy. Edytowane 31 grudnia 201212 l przez jakee
Opublikowano 31 grudnia 201212 l Franek Smuda będzie czynić cuda tym razem w Krakowie...śmiać się czy płakać...szkoda, że Wściekłego nie ma juz na forum Jest!
Opublikowano 2 stycznia 201312 l Demba Ba nie zagra w dzisiejszym meczu Newcastle. Obecnie dopina formalności dotyczące przejścia do Chelsea. To co, od teraz długa laga na Ba? Edytowane 2 stycznia 201312 l przez ogqozo
Opublikowano 2 stycznia 201312 l Autor Sturridge oficjalnie w Liverpoolu/ Super sprawa !!! W końcu normalny transfer a nie jakiś Borini czy Carroll;)
Opublikowano 2 stycznia 201312 l Sturridge oficjalnie w Liverpoolu/ Super sprawa !!! W końcu normalny transfer a nie jakiś Borini czy Carroll;) oby tez spelnil pokladane w nim nadzieje bo niemoc Liverpoolu w ataku az razi mimo potencjalu ktory pokazali, ze mają.
Opublikowano 2 stycznia 201312 l Niezły interes zrobiła Chelsea. Opchnąć za 12 mln niestabilnego Sturrige'a i kupić za 7 wymiatającego w Newcastle Ba. Natomiast Milan próbuje wcisnąć Brazylijczykom jak najdrożej Pato i Robinho. Chodzą słuchy, że za otrzymane 20-25 mln będą chcieli sprowadzić Balotelliego lub skusić wysokim wynagrodzeniem Drogbę. Ale znając Gallianiego to pewnie jeszcze coś ciekawego ma w zanadrzu