Skocz do zawartości

N czy Cyfra +

Featured Replies

Opublikowano

oferta.jpg

Czyli dla mnie akurat dobrze, że zmigrowałem :D

• Odpowiedzi 646
  • Wyświetleń 142,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cyfra wprowadziła usługę "cyfra+online" , po zalogowaniu się na stronie można całkiem za darmo oglądać kanały : planete,kuchnia,domo,MiniMini,Hyper.Dodatkowo dla tych którzy posiadają pakiet canal+: C

• Ja mam umowę w N do listopada i przy takiej zostaję . Ale poszukam co piszą o C+ i jak się sprawa ma u was to ci napiszę.

• Niewidoczny
    Niewidoczny

Musza działac w jednej sieci (przez ethernet lub Wi-fi)

Opublikowano

Nie zmienili nic,nie wiem kto może się na to nabrać xD

Brak opcji wykupienia pakietu C+,a z wszystkimi dodatkami i tak wychodzi 200 zł.

Beka fch.uj xD

Opublikowano

na chwile obecna jaki pakiet trzeba wybrac, aby ogladac cala pilke nozna?

interesuje mnie glownie liga mistrzow. na czym leca te dodatkowe mecze poza glownym nsport?

Opublikowano

na chwile obecna jaki pakiet trzeba wybrac, aby ogladac cala pilke nozna?

interesuje mnie glownie liga mistrzow. na czym leca te dodatkowe mecze poza glownym nsport?

z tego co wczoraj mi powiedzieli w nc+ to ten za 119 bo mecze maja byc rozwalone na wszystkie kanaly C+ ( jest tez mozliwe,ze kobieta w stoisku bredziła)

Opublikowano

Musisz miec platinium, aby ogladac caly sport. Chyba, ze zrobia z niego osobna paczke, ale raczej jest to malo realne. Jesli chcesz podpisac umowe jako nowy abonent, to moze cie to wyjsc drozej... Aktywacje, oplaty za dekoder i takie tam...

Opublikowano

darknight, a masz od nich dekoder?? sadze po cenie, ze bez HBO.

Najgorsze jest to, ze nie sa gwarantowane Eurosporty.... to mnie najabdziej martwi... ESPN America raczej znika z naszego rynku, wiec bedzie ten kanal do wakacji najpewniej i tyle...

Edytowane przez BasteKSG

Opublikowano

Widze  nową ofertę  NC+  i co....... to samo co było względem  poprzedniej oferty 5-10zl taniej :D.

No ręce opadają   oni naprawdę mają ludzi za idiotów

Opublikowano
  • Autor

Ja uwazam ze oferta jest lepsza, no i nadal niewiadomo co dla obecnych abonentow przygotowali, po za tym ze mozna zostac przy umowie, ktora sie ma. Przeciez tu nie chodzilo o to ile co kosztuje tylko jak ruchaja obecnych abonentow.

Opublikowano

Ale co tam lepszego  zauważyłeś ???  bo ja nic ....   zmiany kosmetyczne   zwykły  myk marketingowy  co by ludzi zobaczyli   tylko nowy układ  = możliwość  dobrania  HBO itp .A cenowo  wychodzi to samo co poprzednio .

Dalej pakiety  tragicznie  złożone   drugi falstart .

Jednak się cieszę ze wypowiedzenie wysłałem 

Opublikowano

Wychodzi na to, ze mozna cofnac migracje i pozostac na warunkach jakie sie wczesniej mialo. Czyli w moim przypadku za 109zl mialbym platyne, hbo, cinemax i filmbox O_o Dodzwonic sie nie moge, zeby to potwierdzic, ale chyba i tak zostane przy Universe. Tak czy inaczej dobra opcja.

PS. Czy NC+ GO mozna dokupic do Universe ? W ogole dziala to juz i wiadomo ile kosztuje ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ja jestem ciekaw czy jak zostanę na obecnych warunkach (umowa do końca września), pakiet C+ Komfort HD (mniej więcej odpowiednik obecnej platyny) z wszystkim C+ to czy też mi zostawią nSport ?

Opublikowano

:D  własnie miałem tel. z NC+   babka się przedstawiła i  zaproponowała mi  ofertę  PROMOCYJNĄ  jak się zdecyduję na wycofanie  wypowiedzenia .

No to odpowiadam proszę przedstawić tą  ofertę a ja się zastanowię ....

Pakiet  Silver za 69zl + do wyboru HBO lub  FilmBoX za 16zl miesięcznie(wramach wycofania  wypowiedzenia )  :D :D :D  = 85zl miesięcznie /12 miesięcy .

Zaśmiałem się i odpowiedziałem  czy panie ma mnie za idiotę ?     3 kwietnia miałem oferę na  Silver za 69zl   ,a  obecnie mamy nową ofertę .

I interesuje mnie max Universe +  w cenie 49zl /12 miesięcy .... to kobitka na to przykro mi ale  to nie możliwe  . Przedstawiona  oferta  (Silver za 69zl + HBO/Filmbox 16zl)   jest jedyną  oferta  dla pana  i jest bardzo korzystna  .... :D

Nie pozostało mi nic innego  podziękowałem i odłożyłem słuchawkę ..... nie było z kim i o czym gadać  :D

Opublikowano

Czyli w moim przypadku za 109zl mialbym platyne, hbo, cinemax i filmbox O_o Dodzwonic sie nie moge, zeby to potwierdzic

Dodzwonilem sie i faktycznie moge cofnac migracje i miec to wszystko po starej cenie :)
Opublikowano

109 za full pakiet? Też tak chcem  :sweat:

Opublikowano

darknight, a masz od nich dekoder?? sadze po cenie, ze bez HBO.

Najgorsze jest to, ze nie sa gwarantowane Eurosporty.... to mnie najabdziej martwi... ESPN America raczej znika z naszego rynku, wiec bedzie ten kanal do wakacji najpewniej i tyle...

Migrowalem z N-ki wiec mam nadal te dekodery , ktore mialem.

Tak bez HBO , ale majac ten kanal bardzo dlugo ,kompletnie mi on nie potrzebny.

Wazne ze wszystkie meczyki bede mial.

Opublikowano

Nie wiem czy było, przyklejone z fejsa Anty NC+

"

- platforma nc+ rezygnuje z procesu automatycznej migracji abonentów C+ i "n" do nowej oferty. Każdy może zostać do końca trwania obecnej umowy na obecnych warunkach;
- klienci C+ i "n", którzy wcześniej mieli dostęp do Canal+ oraz nPremium otrzymują (już powinni mieć) dostęp do całej rodziny 6 programów Canal+: Canal+ HD, Canal+ Sport HD, Canal+ Family HD, Canal+ Family2 HD, Canal+ Film HD i Canal+ Film2 HD do końca obecnej umowy;
- klienci C+ otrzymują kanał nSport do końca obecnej umowy;
- klienci "n" otrzymują kanały MiniMini+ HD, Ale kino+ HD, Kuchnia+ HD, Domo+ HD, Planete+ HD, TeleTOON+ HD/Hyper+ HD do nie krócej niż 30 czerwca;
- dodatkowe opcje takie jak HBO, Cinemax, FIlmbox czy Multiroom, nc+ GO oraz usługi VOD możne zamówić każdy do każdego pakietu za dodatkową opłatą;
- w maju ukaże się pakiet Ekstraklasa;
- okres wypowiedzenia umowy (jeżeli zdecyduje się ktoś na dotrwanie do końca umowy) w N to 3 miesiące a w C+ 1 miesiąc;
- osoby, które już zdały wypowiedzenie mają czas do końca maja na jego anulowanie (więcej informacji mają uzyskać od konsultantów na infolinii)."
Opublikowano

Ja mam to samo za 89 tylko bez cinemax, a sa ludzie ktorzy maja to za 68

Fulla nie dalo sie chyba dostac ponizej 90zl. Chyba, ze masz na mysli bez vod, seriali i pictureboxow.
Opublikowano

Dla mnie chyba dlugo nie bedzie oplacalnego abonamentu do zmigrowania. Za 39 zl nie mam tylko filmowych kanalow (akurat interesuje mnie tylko HBO) i nPremium (z nim bym w sumie zyskal C+ Sport).

Opublikowano
  • Autor

Ja mam to samo za 89 tylko bez cinemax, a sa ludzie ktorzy maja to za 68
Fulla nie dalo sie chyba dostac ponizej 90zl. Chyba, ze masz na mysli bez vod, seriali i pictureboxow.

Dokladnie zapomnialem o serialach :)

Opublikowano

Dzwonili do mnie dzisiaj i powiedzieli, ze do konca trwania mojej umowy (czerwiec 2014) nie bede musial migrowac do nc+

a pozostaje w samej eNce i do tego za 79zl mam 1dekoder multiroom i pakiet 6 canalow + poniewaz wczesniej posiadalem

pelen pakiet npremium..

Opublikowano

Ja jednak skorzystalem z opcji cofniecia migracji. Teraz mam wszystko co chcialem i umowe do 31 pazdziernika.