Opublikowano 12 kwietnia 201312 l Nie zmienili nic,nie wiem kto może się na to nabrać xD Brak opcji wykupienia pakietu C+,a z wszystkimi dodatkami i tak wychodzi 200 zł. Beka fch.uj xD
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l na chwile obecna jaki pakiet trzeba wybrac, aby ogladac cala pilke nozna? interesuje mnie glownie liga mistrzow. na czym leca te dodatkowe mecze poza glownym nsport?
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l na chwile obecna jaki pakiet trzeba wybrac, aby ogladac cala pilke nozna? interesuje mnie glownie liga mistrzow. na czym leca te dodatkowe mecze poza glownym nsport? z tego co wczoraj mi powiedzieli w nc+ to ten za 119 bo mecze maja byc rozwalone na wszystkie kanaly C+ ( jest tez mozliwe,ze kobieta w stoisku bredziła)
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l Musisz miec platinium, aby ogladac caly sport. Chyba, ze zrobia z niego osobna paczke, ale raczej jest to malo realne. Jesli chcesz podpisac umowe jako nowy abonent, to moze cie to wyjsc drozej... Aktywacje, oplaty za dekoder i takie tam...
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l Zmigrowalem jakis czas temu i widze za jakiejs wtopy nie bedzie. 119 platyna , w tym 2x MR.
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l darknight, a masz od nich dekoder?? sadze po cenie, ze bez HBO.Najgorsze jest to, ze nie sa gwarantowane Eurosporty.... to mnie najabdziej martwi... ESPN America raczej znika z naszego rynku, wiec bedzie ten kanal do wakacji najpewniej i tyle... Edytowane 12 kwietnia 201312 l przez BasteKSG
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l Widze nową ofertę NC+ i co....... to samo co było względem poprzedniej oferty 5-10zl taniej . No ręce opadają oni naprawdę mają ludzi za idiotów
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l Autor Ja uwazam ze oferta jest lepsza, no i nadal niewiadomo co dla obecnych abonentow przygotowali, po za tym ze mozna zostac przy umowie, ktora sie ma. Przeciez tu nie chodzilo o to ile co kosztuje tylko jak ruchaja obecnych abonentow.
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l Ale co tam lepszego zauważyłeś ??? bo ja nic .... zmiany kosmetyczne zwykły myk marketingowy co by ludzi zobaczyli tylko nowy układ = możliwość dobrania HBO itp .A cenowo wychodzi to samo co poprzednio . Dalej pakiety tragicznie złożone drugi falstart . Jednak się cieszę ze wypowiedzenie wysłałem
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l Wychodzi na to, ze mozna cofnac migracje i pozostac na warunkach jakie sie wczesniej mialo. Czyli w moim przypadku za 109zl mialbym platyne, hbo, cinemax i filmbox O_o Dodzwonic sie nie moge, zeby to potwierdzic, ale chyba i tak zostane przy Universe. Tak czy inaczej dobra opcja. PS. Czy NC+ GO mozna dokupic do Universe ? W ogole dziala to juz i wiadomo ile kosztuje ? Edytowane 12 kwietnia 201312 l przez Ins
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l Ja jestem ciekaw czy jak zostanę na obecnych warunkach (umowa do końca września), pakiet C+ Komfort HD (mniej więcej odpowiednik obecnej platyny) z wszystkim C+ to czy też mi zostawią nSport ?
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l własnie miałem tel. z NC+ babka się przedstawiła i zaproponowała mi ofertę PROMOCYJNĄ jak się zdecyduję na wycofanie wypowiedzenia . No to odpowiadam proszę przedstawić tą ofertę a ja się zastanowię .... Pakiet Silver za 69zl + do wyboru HBO lub FilmBoX za 16zl miesięcznie(wramach wycofania wypowiedzenia ) :D = 85zl miesięcznie /12 miesięcy . Zaśmiałem się i odpowiedziałem czy panie ma mnie za idiotę ? 3 kwietnia miałem oferę na Silver za 69zl ,a obecnie mamy nową ofertę . I interesuje mnie max Universe + w cenie 49zl /12 miesięcy .... to kobitka na to przykro mi ale to nie możliwe . Przedstawiona oferta (Silver za 69zl + HBO/Filmbox 16zl) jest jedyną oferta dla pana i jest bardzo korzystna .... Nie pozostało mi nic innego podziękowałem i odłożyłem słuchawkę ..... nie było z kim i o czym gadać
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l Czyli w moim przypadku za 109zl mialbym platyne, hbo, cinemax i filmbox O_o Dodzwonic sie nie moge, zeby to potwierdzicDodzwonilem sie i faktycznie moge cofnac migracje i miec to wszystko po starej cenie
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l darknight, a masz od nich dekoder?? sadze po cenie, ze bez HBO. Najgorsze jest to, ze nie sa gwarantowane Eurosporty.... to mnie najabdziej martwi... ESPN America raczej znika z naszego rynku, wiec bedzie ten kanal do wakacji najpewniej i tyle... Migrowalem z N-ki wiec mam nadal te dekodery , ktore mialem. Tak bez HBO , ale majac ten kanal bardzo dlugo ,kompletnie mi on nie potrzebny. Wazne ze wszystkie meczyki bede mial.
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l Autor 109 za full pakiet? Też tak chcem Ja mam to samo za 89 tylko bez cinemax, a sa ludzie ktorzy maja to za 68
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l Nie wiem czy było, przyklejone z fejsa Anty NC+ " - platforma nc+ rezygnuje z procesu automatycznej migracji abonentów C+ i "n" do nowej oferty. Każdy może zostać do końca trwania obecnej umowy na obecnych warunkach; - klienci C+ i "n", którzy wcześniej mieli dostęp do Canal+ oraz nPremium otrzymują (już powinni mieć) dostęp do całej rodziny 6 programów Canal+: Canal+ HD, Canal+ Sport HD, Canal+ Family HD, Canal+ Family2 HD, Canal+ Film HD i Canal+ Film2 HD do końca obecnej umowy; - klienci C+ otrzymują kanał nSport do końca obecnej umowy;- klienci "n" otrzymują kanały MiniMini+ HD, Ale kino+ HD, Kuchnia+ HD, Domo+ HD, Planete+ HD, TeleTOON+ HD/Hyper+ HD do nie krócej niż 30 czerwca; - dodatkowe opcje takie jak HBO, Cinemax, FIlmbox czy Multiroom, nc+ GO oraz usługi VOD możne zamówić każdy do każdego pakietu za dodatkową opłatą; - w maju ukaże się pakiet Ekstraklasa; - okres wypowiedzenia umowy (jeżeli zdecyduje się ktoś na dotrwanie do końca umowy) w N to 3 miesiące a w C+ 1 miesiąc; - osoby, które już zdały wypowiedzenie mają czas do końca maja na jego anulowanie (więcej informacji mają uzyskać od konsultantów na infolinii)."
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l 109 za full pakiet? Też tak chcem Ja mam to samo za 89 tylko bez cinemax, a sa ludzie ktorzy maja to za 68 Fulla nie dalo sie chyba dostac ponizej 90zl. Chyba, ze masz na mysli bez vod, seriali i pictureboxow.
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l Dla mnie chyba dlugo nie bedzie oplacalnego abonamentu do zmigrowania. Za 39 zl nie mam tylko filmowych kanalow (akurat interesuje mnie tylko HBO) i nPremium (z nim bym w sumie zyskal C+ Sport).
Opublikowano 13 kwietnia 201312 l Autor 109 za full pakiet? Też tak chcem Ja mam to samo za 89 tylko bez cinemax, a sa ludzie ktorzy maja to za 68Fulla nie dalo sie chyba dostac ponizej 90zl. Chyba, ze masz na mysli bez vod, seriali i pictureboxow. Dokladnie zapomnialem o serialach
Opublikowano 13 kwietnia 201312 l Dzwonili do mnie dzisiaj i powiedzieli, ze do konca trwania mojej umowy (czerwiec 2014) nie bede musial migrowac do nc+ a pozostaje w samej eNce i do tego za 79zl mam 1dekoder multiroom i pakiet 6 canalow + poniewaz wczesniej posiadalem pelen pakiet npremium..
Opublikowano 13 kwietnia 201312 l Ja jednak skorzystalem z opcji cofniecia migracji. Teraz mam wszystko co chcialem i umowe do 31 pazdziernika.