Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Featured Replies

Opublikowano

Wytłumacz mi proszę jaki jest cel Twoich postów? Uświadomić nam, że gramy w gównianą grę, że nie powinniśmy w nią grać? Sorry, ale w ogóle nie kapuje o co Ci chodzi. Co do Gearsów 2, no zaje.biście, że grasz w grę, która jest wolna od błędów i glitchy :blink:

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 186 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo dobre multi obroni się bez achivów za 10k kili i 1999 meczy.

• Oh jejku, musisz być taki prooooo. Mogę ci mówić mistrzu?     A czy ja pisałem że ginę 5 razy z rzędu? A jeśli nawet, to hu,j ci do tego. Nie każdy gra żeby być najlepszy, dla mnie to tylko dobra r

• Jaki z tego wniosek ?! , nie umiesz wyciągać wniosków z porazki . przecież po każdym trafieniu pzrez przeciwnika masz pokazane skąd strzelał .I tak ciężko go podejsć za 2 razem jak wiemy gdzie leży

Opublikowano

Heh, z tymi Gearsami to pojechał, tam to dopiero mimo dziesiątek uaktualnień się cuda dzieją na multi. Jak to w ogóle można do MW2 porównywać, gdzie od strony technicznej rzadko kiedy coś się chrzani.

Opublikowano

Powiem tylko tyle...gearsy sa skillowe, a cod jest noobowski....w gow2 nie ma tak jak w cod ze sobie biegasz po mapie strzelisz raz do gostka i masz fraga, zabija Cie, respawn, znowu biegasz, zabijesz, zostajesz zabity, respawn i tak w kółko....w gow 2 jednak musisz miec jakies umiejetnosci aby kogos zabic. Trzeba troche taktyki i jest to najbardziej teamowa strzelanina na konsole, w cod i bad company tegO tak nie widac, kazdy sobie biega gdzie popadnie...Okej,skonczmy te kłótnie, wy lubicie coda ja lubie gow 2, ale ja tez grałem bardzo duzo w cod 4 i jestem tego zdania ze mw2 pomimo ze jest dobry, nie jest tak dobry jak cod4, koniec i kropka. pa trolle :D

Opublikowano

"strzelisz raz do gostka i masz fraga, zabija Cie, respawn, znowu biegasz, zabijesz, zostajesz zabity" LOL, ale słaby jesteś.Wszystko zależy od graczy.

To wracaj do tematu o skillowym GoW i pozwólo nam się produkować w temacie o noobowskim CoD.

Opublikowano

Ja lubię MW, MW2, GoW 1 i pizzę pepperoni? Kim ja w takim razie jestem? :potter:

koniec i kropka. pa trolle

Amen. Pa.

Opublikowano

Czy ktos moglby mi wytlumaczyc o co chodzi z ta ogolna nagonka na MW2?

Do MW2 bylem sceptycznie nastawiony (co poglebialy dodatkowo opinie na forum) - do czasu, kiedy dostalem gierke.

Single to cudo, jeden z lepszych w jakie gralem (ze strzelanek ofc), a multi....mulit jest nad wyraz swietny.

Multi w MW mi sie calkiem podobal, gralem w niego troche - w CoD WaW tak samo; jednak nigdy nie bylem fanem multi w CoD. Jednak MW2 mnie poprostu wciagnal niesamowicie. Nie wiem co w tej gierce jest takiego :P Do tej pory raczej wolalem multi w KZ2, Battlefieldzie itd. - wiec to pewnie dlatego (MW2 stanowi dla mnie odmiane).

Poki co mam przegrane 14h, zobaczymy jakie beda moje wrazenia dalej.

Moze i gierka jest randomowa, ale co z tego skoro jest funowa :P Killstreaki tez sa swietne - nie ma to, jak byc strzelcem smiglowca :D

[zrzut zaopatrzenia rzadzi, bo normalnie to bym pewnie nie nabil 7-kill streaka, a tak to mi pieknie w paczuszce spada z nieba :P]

Opublikowano

Nie wiem, co nie pasuje innym, ale mi zupełnie nie podeszły mapy.Za duży chaos.No i trochę za dużo pierdół się odblokowuje.Co do singla nie mam żadnych zastrzeżeń - idealna kontynuacja.

Opublikowano

Powiem tylko tyle...gearsy sa skillowe, a cod jest noobowski....w gow2 nie ma tak jak w cod ze sobie biegasz po mapie strzelisz raz do gostka i masz fraga, zabija Cie, respawn, znowu biegasz, zabijesz, zostajesz zabity, respawn i tak w kółko....w gow 2 jednak musisz miec jakies umiejetnosci aby kogos zabic. Trzeba troche taktyki i jest to najbardziej teamowa strzelanina na konsole, w cod i bad company tegO tak nie widac, kazdy sobie biega gdzie popadnie...Okej,skonczmy te kłótnie, wy lubicie coda ja lubie gow 2, ale ja tez grałem bardzo duzo w cod 4 i jestem tego zdania ze mw2 pomimo ze jest dobry, nie jest tak dobry jak cod4, koniec i kropka. pa trolle :D

Masz w sumie rację, fpsy na konsolach skilowymi bym nie nazwał a jak się patrzy na takiego co filmik na YT wrzucił wydaje się jakby miał niedowład rąk czy coś podobnego. :)

Jednak umiejętności trzeba mieć w każdej grze żeby potrafić w nią grać. Na konsolach może i jest jeden wielki chaos i kazdy biega gdzie popadnie. Na PC grałem z klanem to był teamspeak, taktyki, każdy wiedział gdzie miał biec, szybkie infa gdy zginął co i jak, grało się na zasadach ClanBase tryb SD. ( znajdź i zniszcz )

Grałem w jednym z lepszych polskich klanów, 2 miejsce w nieoficjalnych mistrzostwach polski, 4h dziennie treningi. Ze względu na masę bugów i brak dedyków zrezygnowałem z gry i kupiłem Xboxa 360, niestety używanego i zbanowanego ale jak się ten zryje kupie nowego. :)

Nie wiem jak na konsole ale na PeCeta to dobre wyniki. xD

889139673.jpg

900130933.jpg

Opublikowano

I tak naprawde grales przeciwko totalnym noobom jak widac

Edytowane przez JacekW

Opublikowano

A co, znasz ich? Twoi kumple JacekW? xD

Jasne że najlepsi być nie mogli, ładnych wyników nie nabija się na pro uber graczach, oprócz skilla trzeba mieć też szczęście. ;)

@LooKaZ e tam, co poradzę, że miałem neta 100 mega i byłem prawie cały czas hostem. :P A tak poza tym mają więcej niż 2 a ja więcej niż 4, przerobiłem pliki w grze by lepiej było widać poziom pingu oraz kto hostuje.

Wracając do tematu MW2 a nie mojej byłej kariery w ową grę, grając na padzie musiałem z regular zmienić poziom trudności na najniższy w czasie rozgrywki gdyż nie mogłem sobie poradzić z przeciwnikami w misji z favelami. :) Naprawdę fajnie się gra w wygodnym fotelu przed TV z padem w łapach, choć dużo trudniej niż z dobrą mychą i blisko monitora gdzie czas reakcji jest krótszy. Zakupiłem 6 baterii i mam zamiar ćwiczyć w poruszanie się na padzie w gry typu FPP a Wam jak idzie? Pewnie można by powiedzieć że z palcem w d***e napażacie? :)

Pozdrawiam wytrwałych. ;)

Opublikowano

Kwestia przyzwyczajenia. Mi się lepiej gra na padzie bo gram całe życie i nie mam żadnych problemów z fpp. Mógłbym się założyć, że nie jednego kozaka bym pojechał na padzie :P hah

Opublikowano

E tam, miales 4 kreski a przeciwnicy po 2 tongue.gif

On ma chyba 5 kresek ,naprawde trzeba się postarać żeby chociaż raz zginąć.

Opublikowano

No tak dokladnie sie nie przygladalem tym obrazkom, patrzylem tylko po kolorach. Ale nawet jak ty masz 5 a przeciwnicy 3 to jednak jest roznica, moze nie az taka jak miedzy 4 a 2, ale na pewno jest. A tam w SnD to 1 gostek z przeciwnej druzyny ma 2 kreski wiec koledzy z timu za dobrzy to chyba nie byli. Poza tym ludzie na konsolach tez takie wyniki osiagaja i to nie tak rzadko, wiec nie musiales tych fotek wklejac : P

No ale to ze przeszedles na konsole to plus dla ciebie. Cwicz na padzie, a po czasie zobaczysz ze tez da sie na nim niezle grac.

Opublikowano

A co, znasz ich? Twoi kumple JacekW? xD

Widac po randze sami zieloni wiec zadna sztuka.

Opublikowano

Sam jestes smieszny tak twierdzac. Sam stworzylem niedawno nowe konto i majac 29lv dostaje MVP grajac z kolesiami z 8 prestige, wiec nie (pipi), ze jesli masz wyzszy poziom, to grasz lepiej.

Opublikowano
Sam jestes smieszny tak twierdzac. Sam stworzylem niedawno nowe konto i majac 29lv dostaje MVP grajac z kolesiami z 8 prestige, wiec nie (pipi), ze jesli masz wyzszy poziom, to grasz lepiej.

Ale robi tak mało osób, a prawdziwi początkujący nawet map dobrze nie znają. Poza tym, nawet jak ktoś robi prestiż, to do 30-40 levelu będzie mu brakować niektórych perków czy broni.

Opublikowano

Co nie znaczy,ze mozna ich nazywac "samymi zielonymi" czy "totalnymi noobami" tak ?

Z reszta bez sensu ta rozmowa jest.

Opublikowano

A dlaczego nie? przeciez sa zieloni ;) i sa noobami co widac po rankingu wiec sie uspokoj chlopie.

Opublikowano
Ultima: No to mamy dobrego newsa, wyjątkowo szybko jak na poniedziałkową dostawę z EA, przyjechał Bad Company! Posiłki wysłane na magazyn! jedziemy pełną parą! :) Dla tych co nie przepadają za COD dodamy że BFBC2 pobił preorderami MW2 :] trzeba przyznać że online wydaje się być lepszy wiec nic dziwnego..

No ciekawe.

Opublikowano

hehehe daj spokój z takimi informacjami , o ultimie zdanie mam średnie ,sklepik krętaczy i pseudo fachowców z którymi nie ma żadnego kontaktu .

Nie mówie ze BC2 nie jest lepsze od MW2 ale ewidentnie podkręcają sztucznie napinke na grę . Jeśli twierdzą ze jest więcej pre-orderów na BC2 niż MW2 to niech podadzą konkretne liczby . A na pewno tego nie zrobią bo zasłonią się tajemnicą handlową .No ale czego nie robi się dla zysku