Opublikowano 15 marca 200916 l Mero Probuje swoich sil w innym klanie, Chce podniesc swoje umiejetnosci aby moc rywalizowac o 1 sklad w POL. Szanujemy decyzje Pozdro mero Edytowane 15 marca 200916 l przez Welna
Opublikowano 15 marca 200916 l Panowie jak ktoś szuka klanu to chętnie zapraszamy do [Z3RO]. Przyda się trochę nowych osób bo czasami jest nas trochę za mało- co dobitnie pokazał wczorajszy przykłąd gdzie na ustawiony turniej 6vs6 stawiło się 3 graczy- Ficuś, ja i Smierdziopietek. Jeśli nadal są miejsca, to bardzo chętnie z wami pogram, "headshot" jak najbardziej posiadam
Opublikowano 15 marca 200916 l hmm nic nie bylo o_O nasza pelna nazwa to Polish Elite Team. Ide sprawdzic moze jest tez Polish Elite. EDIT: sprawdzilem, jest tez Polish Elite ciekawe kto to wyslij wyzwanie do Polish Elite TEAM wysle wam na 23.30 na dzisiaj ok???
Opublikowano 15 marca 200916 l ekipe mamy duza wiec 2 napewno znajdziemy wyzwanie wyslane na jutro<dzisiaj niestety mamy mecz>o 23.30...dlaczego odzucacie wyzwanie??? Edytowane 15 marca 200916 l przez hixx360
Opublikowano 15 marca 200916 l Hej, miło mi poinformować, że na wczorajsze wezwanie nowopowstałego klanu Królowie Popu odpowiedziało kilku graczy i już wczoraj mieliśmy pierwsze spotkanie online!!! Grało się rewelacyjnie - spotkaliśmy się w całkiem niezłym składzie: Ocelotem jak zwykle nie dotarł hehe :-) Zaczęlo się tak jak myślałem że się zacznie: Tylko slav-wichur ostro pokazał klasę - zdziwieniom moim nie było końca Potem zaczęliśmy grać zespołowo i było już tylko lepiej: Ale przede wszystkim bawiliśmy się super - chłopaki jeszcze muszą skołować headsety, bo narazie komnikowaliśmy się tylko z madaxaą - a komunikacja była bajerna: madaxaa: a gdzieś ty polazł? kozbinio: nie wiem, zgubiłem się... ----------------------------------- kozbinio: czemu nie mówisz, że leżysz? madaxaa: k***a, leżę metr od Ciebie... kozbinio: za dużo wymagasz ----------------------------------- A końcówka była super - razem z polską ekipą: neogriszą z klanu $GP$ oraz sylwestrem78 pokazaliśmy Niemcom, że w Polsce siła: Komunikacja była super - wszyscy z headsetami. Bardzo dziękuję za zespołową grę, wzajemne leczenie, ostrzeganie i super zabawę. Właśnie dla takich gier i takiego klimatu mam PS3 i KZ2 !!! Pozdrówki dla wszystkich Królów Popu, sylwestra78 i neogriszy Królowie Popu rządzą - jak nie w punktacji, to napewno w zabawie - a to jest najważniejsze
Opublikowano 15 marca 200916 l Hej, miło mi poinformować, że na wczorajsze wezwanie nowopowstałego klanu Królowie Popu odpowiedziało kilku graczy i już wczoraj mieliśmy pierwsze spotkanie online!!! Grało się rewelacyjnie - spotkaliśmy się w całkiem niezłym składzie: Ocelotem jak zwykle nie dotarł hehe :-) Zaczęlo się tak jak myślałem że się zacznie: Tylko slav-wichur ostro pokazał klasę - zdziwieniom moim nie było końca Potem zaczęliśmy grać zespołowo i było już tylko lepiej: Ale przede wszystkim bawiliśmy się super - chłopaki jeszcze muszą skołować headsety, bo narazie komnikowaliśmy się tylko z madaxaą - a komunikacja była bajerna: madaxaa: a gdzieś ty polazł? kozbinio: nie wiem, zgubiłem się... ----------------------------------- kozbinio: czemu nie mówisz, że leżysz? madaxaa: k***a, leżę metr od Ciebie... kozbinio: za dużo wymagasz ----------------------------------- A końcówka była super - razem z polską ekipą: neogriszą z klanu $GP$ oraz sylwestrem78 pokazaliśmy Niemcom, że w Polsce siła: Komunikacja była super - wszyscy z headsetami. Bardzo dziękuję za zespołową grę, wzajemne leczenie, ostrzeganie i super zabawę. Właśnie dla takich gier i takiego klimatu mam PS3 i KZ2 !!! Pozdrówki dla wszystkich Królów Popu, sylwestra78 i neogriszy Królowie Popu rządzą - jak nie w punktacji, to napewno w zabawie - a to jest najważniejsze KLASE???wiecej razy zdychaliscie niz mordowaliscie jak to klasa to spoxxx??
Opublikowano 15 marca 200916 l KLASE???wiecej razy zdychaliscie niz mordowaliscie jak to klasa to spoxxx?? no trzeba przyznać, że chaos był jak jasna cholera, ale wesoło było jeszcze bardziej hixx360 - nie ważne ile razy zdychaliśmy, ważne, że było grubo, że dobrze się bawiliśmy a Niemcy wrzeszczeli szajse jak ty masz inne kanony dobrej zabawy - Twoja sprawa, wisi mi to i powiewa. Ja bawiłem się przednio i szczerze - zwisa mi kalafiorem ile razy ginąłem, ile razy zabiłem - było tak dobrze, że mam ochotę na jeszcze. A Ty, idź sobie powalcz z klanem POL czy innymi wariatami - dla Was są pucharki i inne popierdółki - my mamy jeden cel: dobra zabawa :piwo: Edytowane 15 marca 200916 l przez waldusthecyc
Opublikowano 15 marca 200916 l Panowie jak ktoś szuka klanu to chętnie zapraszamy do [Z3RO]. Przyda się trochę nowych osób bo czasami jest nas trochę za mało- co dobitnie pokazał wczorajszy przykłąd gdzie na ustawiony turniej 6vs6 stawiło się 3 graczy- Ficuś, ja i Smierdziopietek. Jeśli nadal są miejsca, to bardzo chętnie z wami pogram, "headshot" jak najbardziej posiadam Wyśle inv Witamy
Opublikowano 15 marca 200916 l KLASE???wiecej razy zdychaliscie niz mordowaliscie jak to klasa to spoxxx?? no trzeba przyznać, że chaos był jak jasna cholera, ale wesoło było jeszcze bardziej hixx360 - nie ważne ile razy zdychaliśmy, ważne, że było grubo, że dobrze się bawiliśmy a Niemcy wrzeszczeli szajse jak ty masz inne kanony dobrej zabawy - Twoja sprawa, wisi mi to i powiewa. Ja bawiłem się przednio i szczerze - zwisa mi kalafiorem ile razy ginąłem, ile razy zabiłem - było tak dobrze, że mam ochotę na jeszcze. A Ty, idź sobie powalcz z klanem POL czy innymi wariatami - dla Was są pucharki i inne popierdółki - my mamy jeden cel: dobra zabawa :piwo: Masz w 100%racje <sorry>...i lanie helmutów sie bardzo chwali!!! a apropo skilla i rankingów powinni cos z tym zrobic sztuczne nabijanie jest powszechne ,mogli by wziasc przykład z cod-a gdzie losowo z ekipa wchodzisz na serwer!!
Opublikowano 15 marca 200916 l Jak będziecie grać dajcie znać i dodajcie mnie do znajomych ;D zawsze chętnie pogram
Opublikowano 15 marca 200916 l Masz w 100%racje <sorry>...i lanie helmutów sie bardzo chwali!!! a apropo skilla i rankingów powinni cos z tym zrobic sztuczne nabijanie jest powszechne ,mogli by wziasc przykład z cod-a gdzie losowo z ekipa wchodzisz na serwer!! peace - pozdrówki serdeczne. 8) co do nabijania punktów - to prawda. sam widziałem kilku graczy z ratio k/d powyżej 100... bez sztucznego śrubowania to niemożliwe! @SpacierShark123 - dodam Cię dzisiaj do friendlisty - będziesz widzieć kiedy ciupiemy. Ale ostrzegam - podczas gry jesteśmy nieobliczalni (sami nie wiemy co zaraz zrobimy) hehe pozdr waldysthecyc/kozbinio DO KLANÓW Z FORUM PSX EXTREME Słuchajcie - jest nas już tutaj troszkę, więc proponuję mały turniej. Z poziomu gry CLAN/TOURNAMENTS załóżny turniej na określonych zasadach i zapiszmy tam swoje klany. Już chociażby w tym tamacie przewinęło się kilka nazwa klanów od Z3RO przez HeelBOYZ po osławiony POL. To już nas jest czwóreczka. Co Wy na to? Termin: obojętnie byle po od 21/22 w górę - czasami trafiają mi się wyjazdy służbowe ale ogólnie jestem dostępny. Co o tym myślicie? Edytowane 16 marca 200916 l przez waldusthecyc
Opublikowano 16 marca 200916 l Jak się człowiek umie odnaleźć to i w 32 graczy da się pograć.Wojna to chaos,tak samo tutaj,dlatego staje sobie z boku jako snajper i z bezpiecznej odległości ich ściągam,nawet w akademii radeca.
Opublikowano 16 marca 200916 l oj coś wczoraj serwery popadały - non stop error 3, 193 lub 10. I za cholerę nie wejdę do WARZONE. Teraz lepiej - można pograć, ale od 01 w nocy do 16 - za cholerę nie mogłem się połączyć
Opublikowano 16 marca 200916 l Masz w 100%racje <sorry>...i lanie helmutów sie bardzo chwali!!! a apropo skilla i rankingów powinni cos z tym zrobic sztuczne nabijanie jest powszechne ,mogli by wziasc przykład z cod-a gdzie losowo z ekipa wchodzisz na serwer!! peace - pozdrówki serdeczne. 8) co do nabijania punktów - to prawda. sam widziałem kilku graczy z ratio k/d powyżej 100... bez sztucznego śrubowania to niemożliwe! @SpacierShark123 - dodam Cię dzisiaj do friendlisty - będziesz widzieć kiedy ciupiemy. Ale ostrzegam - podczas gry jesteśmy nieobliczalni (sami nie wiemy co zaraz zrobimy) hehe pozdr waldysthecyc/kozbinio DO KLANÓW Z FORUM PSX EXTREME Słuchajcie - jest nas już tutaj troszkę, więc proponuję mały turniej. Z poziomu gry CLAN/TOURNAMENTS załóżny turniej na określonych zasadach i zapiszmy tam swoje klany. Już chociażby w tym tamacie przewinęło się kilka nazwa klanów od Z3RO przez HeelBOYZ po osławiony POL. To już nas jest czwóreczka. Co Wy na to? Termin: obojętnie byle po od 21/22 w górę - czasami trafiają mi się wyjazdy służbowe ale ogólnie jestem dostępny. Co o tym myślicie? jestem na TAK!!!dajcie znac to założe ..apraszam tez klan PRL i pozdrawiam chłopaków bardzo fajnie sie wczoraj grało jak ktos chetny zobaczyc http://killzone.com/kz/tour_round_history....file_id=1799615
Opublikowano 16 marca 200916 l Smialo zakladajcie turniej i dajcie znac napewn osie zapiszemy i sprawdzimy
Opublikowano 16 marca 200916 l lol,jeśli snajpera uważasz za kampera,to dla ciebie klasy są w ogóle zbyteczne.
Opublikowano 16 marca 200916 l zamiast grac jakies turnieje w grze to zapiszcie klany do ligi na www.ps3liga.pl Chcemy zgromadzic tam wszystkie polskie klany wiec zapraszam zapisy sa na forum Edytowane 16 marca 200916 l przez Adi_TEAM LBN