Opublikowano 29 września 200915 l Miałem już okazję zagrać w wersję na 360 i ps3. Wersja na xboxa jest napewno lepsza graficznie ale mimo wszystko bardziej bym preferował grę na ps3 z powodu pada który lepiej nadaje się do tego rodzaju gry zwłaszcza gdy chcemy poruszać się po boisku krzyżakiem. Trzeba przyznać że udoskonalili wiele elementów z 09 które mnie nieco irytowały. Teraz już można strzelić gola z poza pola karnego co w 09 bylo żadkością i piłka leciała najczęściej sporo nad bramką lub bramkaż wyłapywał ją "trzymają ręce w kieszeni".
Opublikowano 29 września 200915 l To ja mam pytanie do FIFA wyjadaczy - czy gdzies w grze jest mozliwosc obejrzenia zapisanych powtorek?? Bo za cholere nie moge tego znalezc...
Opublikowano 29 września 200915 l jeślik jest tak jak w 09 to powrórki zapisują się na serwerach EA a nie na dysku konsoli i są dostępne na stronie internetowej gry
Opublikowano 29 września 200915 l A jak tam Szpakowski i Szaranowicz ? Wlasnie chcialem o tym napisac...w FIFA 09 gralem troche i tam jedna z najwiekszych zalet byl wlasnie polski klimatyczny komentarz... W FIFA 10 jest niby podobnie ale bardzo bardzo czesto panowie mowiac o czyms co nie ma wogole nic wspolnego z rzeczywistoscia i tym co sie dzieje na boisku...np o obroncy mowia ze jest najlepszym strzelcem druzyny...odnosze takie wrazenie ze ktos cos po(pipi)il i popodpinal zle kwestie dialogowe do zlych wydarzen czy pilkarzy
Opublikowano 29 września 200915 l Zadzwoń.. Nie ma obdzwoniłem. Choć w Saturnie w Katowicach oczekują na dostawę, więc może i dziś jeszcze będzie.
Opublikowano 29 września 200915 l A jak tam Szpakowski i Szaranowicz ? Wlasnie chcialem o tym napisac...w FIFA 09 gralem troche i tam jedna z najwiekszych zalet byl wlasnie polski klimatyczny komentarz... W FIFA 10 jest niby podobnie ale bardzo bardzo czesto panowie mowiac o czyms co nie ma wogole nic wspolnego z rzeczywistoscia i tym co sie dzieje na boisku...np o obroncy mowia ze jest najlepszym strzelcem druzyny...odnosze takie wrazenie ze ktos cos po(pipi)il i popodpinal zle kwestie dialogowe do zlych wydarzen czy pilkarzy Kijowo, w(pipi)i.ały mnie już w poprzedniej edycji te monologi i dialogi o (pipi)e marynie.
Opublikowano 29 września 200915 l Ja niczym rosyjski szpieg zaklepałem ostatnią FIFĘ w sklepie PE i jutro u mnie będzie . Do zobaczenia na wirtualnej murawie. BTW:Zrobimy ligę FIFY 10 na PS3 ?Wszystko tutaj będziemy zapisywać,oczywiście dla zabawy,a Koso obejmie patronat nad imprezą
Opublikowano 29 września 200915 l odnosząc się do komentarzy szpaka i szaranowicza, to wypada on blado ;o W poprzedniej edycji caly czas gralem z wylaczonym dzwiekiem komentarza i w tej zapewne bedzie podobnie Ale moze na moja opinie wplywa fakt, ze i normalnie ich nie jestem w stanie zdzierzyc ;o gora chlopcy z canal + ;p
Opublikowano 29 września 200915 l Miałem już okazję zagrać w wersję na 360 i ps3. Wersja na xboxa jest napewno lepsza graficznie ale mimo wszystko bardziej bym preferował grę na ps3 z powodu pada który lepiej nadaje się do tego rodzaju gry zwłaszcza gdy chcemy poruszać się po boisku krzyżakiem. zaloze sie ze to o czym piszesz wynika z konfiguracji samej konsoli, tak jak bylo w przypadku FNR 4. kurde, EA promuje FIFE na bilbordach i reklamach, a takze na turniejach na PS3, gdzie grafika jest gorsza? nie chce mi sie w to wierzyc. pewnie kompresja obu tych gier zalezy od konfiguracji konsol, tak jak w wiekszosci przypadkow.
Opublikowano 29 września 200915 l Można, choć jedynie w necie. Mimo wszystko się to nie opłaca, sklepy za dzień-dwa wprowadzają grę o wiele taniej niż w necie i masz od razu grę, nie musisz czekać na łaskę PP.
Opublikowano 29 września 200915 l Od czego to zależy, że MM i Empiki jeszcze nie mają, a w Tesco już leży ? Cena w Tesco = 229 zł
Opublikowano 29 września 200915 l Od tego, że Ci pierwsi trzymają jeszcze na magazynach zgodnie z umową a Ci drudzy pewnie nie mają zielonego pojęcia, kiedy jest premiera tej gry. Mam Tesco pod chatą, ale sorry, granie 3 dni przed oficjalną premierą i dzień przed priemierą w takim MM (prawdopodobnie) nie warto chyba wydać 60 zł więcej...
Opublikowano 29 września 200915 l Można, choć jedynie w necie. Mimo wszystko się to nie opłaca, sklepy za dzień-dwa wprowadzają grę o wiele taniej niż w necie i masz od razu grę, nie musisz czekać na łaskę PP. Ja tam kupilem wczoraj w lokalnym sklepie z grami za 169 zł - nie sadze zeby jakies sklepy mialy "o wiele taniej" :] Swoja droga mam juz za soba pierwszy mecz on-line , oczywiscie zostalem zmieciony ...ale nie zeby koles zachwycal gra...nie potrafil glupiego wolnego czy roznego wykonac pozadnie, o jakims finezyjnym rozgrywaniu czy sztuczkach technicznych juz nawet nie wspominam...ot jego cala taktyka polegala na ciaglym trzymaniu biegu...koles idealnie wykorzystywal to co gra premiuje...czysty arcade
Opublikowano 29 września 200915 l Ja kupiłem wersję na xa 360 w media markt w galerii łódzkiej za 169 zł.
Opublikowano 29 września 200915 l Raven - a sklepy internetowe też nie wiedzą kiedy jest premiera tej gry ? I o magazyny też tutaj nie chodzi. Bo dlaczego to Bender kupił już w MM, a u mnie dalej nie ma ? Edytowane 29 września 200915 l przez Lipa
Opublikowano 29 września 200915 l Kurde, Media w Łodzi już wystawiły. A Poznań musi mieć jutro ;f. W internecie ludzie kierują się jak największym zarobkiem, w du,pie mają kiedy jest premiera .
Opublikowano 29 września 200915 l W Krakowie w Media Markt M1 mają mieć w czwartek. btw jeszcze przed eliminacjami MP będzie kilka fajnych turniejów http://fifa.easports.com/plPL/news.action?id=news_turnieje&page=1
Opublikowano 29 września 200915 l Rozwalił mnie tekst w polskim komentarzu: "to była, jak mówią młodzi ludzie po prostu masakracja"
Opublikowano 29 września 200915 l Jestem po jakiś 30 meczach w Fifa10,na razie razi brak skuteczności,stwarzam mnóstwo sytuacji,ale bramek pada niewiele.Wyłapałem też parę bugów,piłkarze po strzelonej bramce z bliskiej odległości wpadają w siatkę,asysty nie są zaliczane,statystyki cały czas pokazują zero.Praktycznie niemożliwe jest strzelenie bramki po dośrodkowaniu z główki,mnóstwo słupków i poprzeczek ,komputer wykorzystuje prawie wszystkie rzuty wolne.Mam nadzieję ze wkrótce wypuszczą jakiegoś patcha.Na razie nie jestem zachwycony, Fifa09 nie miała tylu błędów.
Opublikowano 29 września 200915 l Ludzie kto chętny na założenie klubu(WIRTUALNA GWIAZDA) to pisać na PRIV
Opublikowano 29 września 200915 l Jak komuś nie podoba się grafika to polecam zmienić trochę ustawienia - ja już od wersji 09 je stosuje i bardziej mi się podobają takie kolory, nie są takie blade/wyblakłe jak na standardowych ustawieniach. Podczas meczu wciśnijcie start - ustawienia - regulacja jasności gry - jasność jeden suwak w lewo, a kontrast o dwa suwaki w prawo. Spróbujcie i dajcie znać czy jest lepiej