Opublikowano 20 kwietnia20 kwi Z grubsza rzecz biorąc jest to film o wampirach. Takie "Od zmierzchu do świtu", ale dla Czarnych. I tak jak tematycznie jest to szalenie skuteczny pomysł - białe wampiry rozprawiające o tym, o ile lepszy będzie świat, kiedy już przepiszą go po swojemu - tak trudno jest wyrzucić z głowy tę złośliwą myśl, że Coogler miał niesamowite jaja, żeby zrobić z białych dosłowną definicję zła.Recenzja Grzeszników, autorstwa Piotrka Kamińskiego. Nie wnikam w krytykę samego filmu (po trailerze też mi się spodobał), ale to jak koleś się w recenzji rozpływa nad tym, że znowu biali zostali przedstawieni jako najgorsze zło tego świata (och ach, jakie to odważne, jakie inspirujące ), to jest po prostu comedy gold i jakoś nie potrafię oprzeć się wrażeniu, że gdyby ziomek spotkał murzyna na ulicy to by mu się kłaniał w pas, a może i zacząłby się biczować w ramach kary, że kilka wieków temu jakieś nieznane mu randomy trzymały czarnych na plantacjach bawełny. White guilt is real.
Opublikowano 21 kwietnia21 kwi Czarni przez duże C. Biali przez małe b. Dziwna niekonsekwencja, ciekawe z czego wynika
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Dawno temu polubilem ich profil na fejsie i tak juz zostalo. Ostatnio ich zablokowalem jak wrzucili link do newsa o nowym odcinku serialu The Last of Us. W tytule newsa umiescili informacje mowiace o tym czy sa zmiany wzgledem gry czy nie. News z dupy. Od kiedy pisze sie newsy o tym, co dzieje sie w danym odcinku serialu. Robi sie recenzje jak juz. Moze sam chcialem to odkryc podczas seansu. Polecieli wiec na smietnik i tego scierwa juz nie widze. Edytowane 30 kwietnia30 kwi przez Lukas_AT
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi W dniu 25.04.2025 o 19:30, Czoperrr napisał(a):Czekacie na granie łyżwiarzem w nowym Skate?Roger im płaci za takie newsy z translatora xd
Opublikowano 10 maja10 maj Na PPE dzisiaj gruba plotka:https://www.ppe.pl/news/369457/deweloperzy-nie-chca-juz-tworzyc-gier-na-xboksa-koniec-konsol-microsoftu-jest-blisko.htmlNie byłoby w tym nic zlego za wyjątkiem tego że sam autor tej plotki która rozeszła się w sieci zdążył już ją sprostować Wystarczyła odrobinę rzetelności by sprawdzić to przed skopiowaniem i wrzuceniem do translatora newsa, ale może chcą sobie zostawić to sprostowanie na innego newsa i zarobić dwa razy?
Opublikowano 10 maja10 maj topka filmów z osłem to było mistrzostwo xd ale jedna z bardziej pojebanych akcji kajtka czy innego pojebusa. To analiza trailera gta6 i podpukt "w mieszkaniu widzimy dużo przedmiotów zapewne będzie można je urządzać" mniej więcej, jprd xdddddd
Opublikowano 10 maja10 maj Kajtek z Igorem zauważyłem jako jedyni lubią wchodzić w dyskusję z czytelnikami zamiast zamknąć ryj, zwłaszcza że mają pełną świadomość jakie szambo wychodzi spod ich klawiatury. Totalne dno i zezwierzęcenie.
Opublikowano 11 maja11 maj Myślę, że paru redaktorom w jakiś sposób się te nieprzychylne komentarze podobają.
Opublikowano 11 maja11 maj Wiadomo, że Roger musi rodzinę utrzymać, ale taplanie się w takim szambie? Czytałem wiele lat temu wywiad z jakimś redaktorem Faktu, to tam większość pisze pod pseudonimami, bo im zwyczajnie wstyd za te bzdury co wypisują.
Opublikowano 11 maja11 maj 16 minut temu, Shen napisał(a):Czytałem wiele lat temu wywiad z jakimś redaktorem Faktu, to tam większość piszę pod pseudonimami, bo im zwyczajnie wstyd za te bzdury co wypisują.
Opublikowano 14 maja14 maj Z kategorii PILNE! Propagandy sukcesu ciąg dalszyhttps://www.ppe.pl/news/369797/bojkot-assassins-creed-shadows-przyniosl-odwrotny-skutek-ubisoft-moze-otwierac-szampana.html
Opublikowano 14 maja14 maj Chodzi za Tobą ten Asasyn, ale mam złą wiadomość: propaganda porażki to też propaganda.
Opublikowano 14 maja14 maj Chodzi w sensie? Absolutnie nie mam nic do samej gry ani tego, że ludziom się podoba. Niech się podoba, niech grają. Co prawda na forumku zaczęło grać i zachwalać kilkanaście osób, a skończyły dwie? No ale to inna sprawa. A jeżeli masz na myśli to, że chodzi w odniesieniu do sytuacji Ubi to jak najbardziej. Zwyczajnie mnie to interesuje. No i w tym przypadku porażki (finansowej!) nie trzeba propagować, zmyślać, czy kłamać. Ona jest zwyczajnie faktem. Eksperci wyliczali, że sprzedaż rzędu min 7 milionów kopii w pełnej cenie zwraca koszty. I to przy najbardziej optymistycznych założeniach. Przy tych bardziej realnych 10 baniek. Ubi pochwaliło się 3 milionami graczy, którzy odpalili tytuł. O 4 milionach cisza. A gdzie odpalenie, a gdzie sprzedaż w pełnej cenie.
Opublikowano 14 maja14 maj Gdyby gra faktycznie dobrze się sprzedała, to już dawno Ubisoft pochwaliłoby się wynikami. A tak to od dnia premiery mamy pierdololo o ilości grających albo jakieś mityczne raporty, których nikt nie widział. Tyle w temacie, widzimy się z bamburajem za 2 miesiące w Plusie.
Opublikowano 14 maja14 maj Szybkość dostępności w GP odpowie na wszystkie pytania. Zresztą już jest odpowiedź. Zero chwalenia się sprzedażą oznacza jedno = tragiczna.
Opublikowano 14 maja14 maj 2 godziny temu, Josh napisał(a):Gdyby gra faktycznie dobrze się sprzedała, to już dawno Ubisoft pochwaliłoby się wynikami. A tak to od dnia premiery mamy pierdololo o ilości grających albo jakieś mityczne raporty, których nikt nie widział. Tyle w temacie, widzimy się z bamburajem za 2 miesiące w Plusie.W takim razie idąc tą logiką wszystkie części od co najmniej Odyssey to porażki bo Ubisoft nie chwalił się sprzedanymi kopiami tylko liczbą graczy a te wszystkie miliardy zarobione na Valhalli to sobie wymyślili. Nie mogę uwierzyć że wam się ta narracja spaja w głowie. Jeszcze rozumiem jakby wcześniej informowali a teraz nagle przestali ale nie, oni po prostu przestali to robić dawno temu ale nagle teraz to stało się podejrzane bo AC z murzynem wyszło xd
Opublikowano 15 maja15 maj 2 hours ago, suteq said:W takim razie idąc tą logiką wszystkie części od co najmniej Odyssey to porażki bo Ubisoft nie chwalił się sprzedanymi kopiami tylko liczbą graczy a te wszystkie miliardy zarobione na Valhalli to sobie wymyślili.Nie mogę uwierzyć że wam się ta narracja spaja w głowie. Jeszcze rozumiem jakby wcześniej informowali a teraz nagle przestali ale nie, oni po prostu przestali to robić dawno temu ale nagle teraz to stało się podejrzane bo AC z murzynem wyszło xdInformowali o milionie, dwóch, trzech. Z pompą. Gdzie kolejne informacje?
Opublikowano 15 maja15 maj Graczy a nie sprzedanych egzemplarzy. A gdzie kolejne? Nie wiem, może czekają na 10 mln a może już mają wyjebane w to już.Chciałbym przypomnieć że Black Ops 6 też nie podało żadnych liczb a jest największą premierą serii. EA w ogóle nie podaje liczb sprzedaży czy graczy a FIFA zawsze w topce. Też spiski i tak naprawdę klapy finansowe?
Opublikowano 15 maja15 maj To fascynujące jak Ubisoft Defence Squad próbuje ratować wizerunek francuskiego korpo na forumku. Niestety, fakty są bezwzględne.
Opublikowano 15 maja15 maj 6 minut temu, Josh napisał(a):Niestety, fakty są bezwzględne.No dokładnie, szkoda że tak was boli rzeczywistość że musicie wymyślać swoją własną wersję i podpinać pod nie argumenty które się kupy nie trzymają aby tylko wyjść na swoje. Dosłownie jak gadka z szurami o płaskiej ziemi którym się pokazuje racjonalne argumenty i badania a oni i tak będę mówić że głupoty, przekupione i oni wiedzą lepiej.