Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Wiem jak jest opinia na temat tego portalu, ale po raz kolejny się potwierdza, że Gruszczyk nie lubi, gdy ktoś zwraca mu uwagę o sławnej recenzji 10/10 Starfielda i tym, że albo było to opłacone, albo chłop postradał rozum. Kto tam w ogóle jest pracuje, że jakakolwiek krytyka = ban czasowy, a regulamin jest tylko po to, żeby go przeinaczać na korzyść moderacji? Jeszcze nie użyłem żadnego wulgaryzmu, dosłownie żadnego XD Starfield solą w oku.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Jak ktoś odwiedza ten portal już ma nie pokolei w głowie. Komentowanie na takim ścieku to już wyższy poziom spierdolenia.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Gruszczyk za recenzję Starfielda powinien zostać wygnany z kraju. Edytowane 14 kwietnia14 kwi przez Czokosz
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi 20 minut temu, Ukukuki napisał(a):Jak ktoś odwiedza ten portal już ma nie pokolei w głowie. Komentowanie na takim ścieku to już wyższy poziom spierdolenia.Jak to mówi narkoman - to już ostatni raz.
Opublikowano poniedziałek o 10:222 dni Oni chyba zbyt dosłownie wzięli sobie pociski, że robią gównonewsy o niczym.
Opublikowano poniedziałek o 11:192 dni Może to chociaż autorski "news" a nie zapierdolony i wklejony do tłumacza z zagranicznych stronek
Opublikowano wtorek o 10:301 dzień Pisane pod clicki i 1050 voltów osiągnięte. Nius o subnautice ale wpleciono krzykliwe „gta 6”
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 8 minut temu, Pix napisał(a):Znajdźcie mi bardziej wściekły gatunek niż GRACZETo już epidemia, dotyka wszystkich po kolei - właśnie wszedłem na Interię:
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. IGNppenintendolifeWszystko czego potrzebuje gracz aby być zorientowanym w światku okołogierkowym. Koń zwalony.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Jak ktoś przy okazji nienawidzi ubisoftu to jeszcze można dorzucić do tego zestawu kanał arkadikusa. Każdy spadek akcji ubi na giełdzie zostaje tam odnotowany i szczegółowy omówiony.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. The Gamer, Kotaku i IGN. Święta trójca spierdolenia. PPE zaraz za nimi.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Bez sensu ten ban, tylko wyswietlenia sobie ograniczyli. Ale moze maja to w ch.uju bo i tak reszta, ktora gardzi tym portalem wejdzie sprawdzic czy po raz 2137 wrzucili post o gta6 z generatora gpt.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Najgorszy rak to kiszak i za nim reszta towarzystwa. Może ign ma kontrowersyjne recenzje/oceny, ale nie słyszałem żeby jakiś redaktor od nich udał się do parku i pobił tam menela, a potem uciekł przed sprawiedliwością do Rumunii i stamtąd krytykował deweloperów, że żaden nie stworzył gry zbliżonej poziomem do pierwszych dark soulsów.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Kiszak menel fighter to jest stan umysłu, najgorsze gowno jakie miałem nieprzyjemność zobaczyć, ubóstwiam Soulsy ale nosz kurła xd