Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Energy Drinki

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 317,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Mi 1 pazdziernika minie rok.

Opublikowano

Jezu, to ludzie nawet odliczają ile nie piją jakiegoś lukrowanego gówna z puszki? Myślałem, że to tylko tyczy się alkoholu albo marihuaniny :(

Opublikowano
2 godziny temu, Shen napisał:

Dobry, ale mam słabość do poziomkowych rzeczy

20220921_083037.thumb.jpg.40e1e47d7851c7b132cf72ab5cda8ca4.jpg

Żabka? Uwielbiam ten chemiczny posmak poziomki :wujaszek:

Opublikowano

Ostatnio Blacka zakupiłem w Lidlu (pomarańczowy). Dawno nie miałem takiego kopa i skupienia za kółkiem ale i namiot długo stał między nogami :gigachad:

Opublikowano

To chyba nigdy kawy nie pijesz. Mnie juz podwójne espresso nie otrzeźwia nawet podczas zamuły, a co dopiero bleki. Dałem się skusić na puszkę Tigera ostatnio i jakbym niedobra oranzadke wypił, tyle efektu. A poza kofeina cały Mendelejew tam jest :dunno:

Opublikowano

Przejebane być kofeinistą :/

Opublikowano
5 minut temu, _Red_ napisał:

To chyba nigdy kawy nie pijesz. Mnie juz podwójne espresso nie otrzeźwia nawet podczas zamuły, a co dopiero bleki. Dałem się skusić na puszkę Tigera ostatnio i jakbym niedobra oranzadke wypił, tyle efektu. A poza kofeina cały Mendelejew tam jest

U mnie różnie to bywa, ale akurat ten Black dal mi kopa ostrego (więcej kofeinyw puszce czy co?) 

Ja nie pije kawy, pije czysta guaranę na zmianę z yerbą. To mi daje dłuższy efekt pobudzenia od kawy. Czasem ratuje się energolem gdy mam jeszcze mase obowiązków do zrobienia a zaczyna mnie mulić od pogody, która właśnie dostarcza ostatnio :notlikethis:

Opublikowano

No niestety, pamiętam jak sobie na studiach zrobiłem fusiarę w koszyczku to mogłem z bijącym sercem uczyć się do 4 rano. Dziś? Espresso na dobry sen o 20 :smutas:

Opublikowano
2 minuty temu, _Red_ napisał:

No niestety, pamiętam jak sobie na studiach zrobiłem fusiarę w koszyczku to mogłem z bijącym sercem uczyć się do 4 rano. Dziś? Espresso na dobry sen o 20 :smutas:

Oj u mnie guaranka wieczorem wpada gdy zbliża się pora ogarniana dzieci do spania, a pozniej jeszcze sprawy poboczne lub gierki jak się znajdzie czas. 

Edytowane przez oFi

Opublikowano

C0rwa tylko duże puszki tego tigera :pechowiec: no nic. Chlup w ten głupi dziup jak to mówił mój ziomek 

Opublikowano
W dniu 21.09.2022 o 11:29, oFi napisał:

Oj u mnie guaranka wieczorem wpada gdy zbliża się pora ogarniana dzieci do spania, a pozniej jeszcze sprawy poboczne lub gierki jak się znajdzie czas. 

na jakich forach masz jeszcze lewe zbiórki? 

Opublikowano
Godzinę temu, Figaro napisał:

na jakich forach masz jeszcze lewe zbiórki? 

U twojej starej. 

Opublikowano

ja ostatnio BURNem wydluzylem sobie seansik nocny w weekendzie. Nie powiem, sprawdza się jako nalezyte spedzenie sobotniej nocy.

Opublikowano

IMG_20220930_101450.jpg

Opublikowano

Chujnia, modżajto to juz chyba kazda firma miała, a arbuza nie lubie :frog:

Opublikowano

To jest arbuz/truskawka - słodzikowa słodycz nie do zniesienia, piłem je jeszcze przed przejściem na energolowe embargo. ;/

Opublikowano
7 godzin temu, Shen napisał:

Chujnia, modżajto to juz chyba kazda firma miała, a arbuza nie lubie :frog:

Arbuza to ma wyłącznie w składzie i to tylko w formie aromatu. Dodam, że niewyczulonego. Generalnie to jest prawie dokładnie to samo, co wersja poziomkowa. Może tyko kapciowaty posmaczek yerby jest mniej wyczuwalny. Ujdzie.

A ultra gold to też się z ananasem widział co najwyżej u cioci na imieninach. Jakiś niezidentyfikowany, bezpłciowy cytrus. Z ultrasów gorsza była tylko ta cytrynowa abominacja, która szybciutko spadła z rowerka. Za to monarch z miejsca wskoczył na szczyt monsterków zajebanych cukrem pod korek. Przebija nawet mango loco.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy smak, dostępny w Biedrach i Dino:

Monster-Reserve-White-Pineapple-473ml-US

Opublikowano

Widziałem, ale to chyba z tych gownianych bez gazu.

Opublikowano

Bez gazu jest tylko Superfuel