Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

-==Pochwalcie się :)==-

Featured Replies

Opublikowano

Kupiłem pod wpływem 4chanowej braci i po kilkudziesięciu stronach bardzo mi się podoba.

20180726_180720.jpg

Ogromna szkoda, że polski wydawca poszedł na łatwiznę i użył nudne zdjęcie ze stock'a i fikuśnej czcionki, które w ogóle nie oddają nastroju książki. Najchętniej przyjąłbym taką:

Spoiler

Stoner_2048x2048.jpg?v=1528394345

Choć ta też jest niezła:

f28ead39fce8cb13ba23fa85ff634013.jpg

Edytowane przez Wojtq

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 314,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chwalę się    

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Zakupy z ostatnich kilku tygodni.   "Ostrze" - które zapoczątkowało słynny cykl "Pierwsze Prawo". Znakomite grimdark fantasy. Gorąco polecam. Dodatkowo pierwsze dwa tomy "Malazanu". Fant

• Prezent od żonki         

Opublikowano

Ale ta ostatnia to jest jakiegoś innego autora.

:dafuq:

Opublikowano
56 minut temu, chris85 napisał:

No nie wiem. Mi się podoba ta polska okładka. 

Pewnie sam masz brodę.

Opublikowano

Tak swoją drogą, to czym różnią się "Bajki robotów" od "Cyberiady" Lema? Bajki mam i nie wiem czy jest sens kupować to drugie?

Opublikowano

Człowiek wraca z wakacji, sprawdza forumek, trafia do ulubionego działu, ale nic się nie zmieniło,  Blantman pisze herezje i wrzuca dużo przeciętnej (ekhm) fantastyki. W sumie i jak tu się dziwić, że każdy cRPG mu się podoba :v

Trzeba plusiki rozdać, o.

Opublikowano
31 minut temu, Hendrix napisał:

Człowiek wraca z wakacji, sprawdza forumek, trafia do ulubionego działu, ale nic się nie zmieniło,  Blantman pisze herezje i wrzuca dużo przeciętnej (ekhm) fantastyki. W sumie i jak tu się dziwić, że każdy cRPG mu się podoba :v

Trzeba plusiki rozdać, o.

nie każdy wejdź do tematu octopath :potter:

Opublikowano
3 minuty temu, blantman napisał:

nie każdy wejdź do tematu octopath :potter:

To nie jest crpg :potter: 

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

To nie jest crpg :potter: 

no to divinity 1, wasteland i kilka innych się znajdzie . Przyczepiasz sie na siłę :D

Opublikowano

Jak przyczepiam się na siłę jak Hendrix napisał konkretnie o fantasy, którym gry cRPG są naszpikowane i to ma sens a ty piszesz o jrpg no gdzie tutaj rozum i godność człowieka?

Opublikowano
23 minuty temu, _Be_ napisał:

Jak przyczepiam się na siłę jak Hendrix napisał konkretnie o fantasy, którym gry cRPG są naszpikowane i to ma sens a ty piszesz o jrpg no gdzie tutaj rozum i godność człowieka?

Octopath to gra fantasy tyle że zamiast c masz j przed rpg. Wszystkie 8 historii to stare jak świat motywy fantasy. Ale nie ważne koniec offtopa a ty idź się czepiać kogoś w innym temacie.

Opublikowano

No i blant zupełnie nie zrozumiałeś i sie plujesz i po co?

Opublikowano
7 godzin temu, Hendrix napisał:

Człowiek wraca z wakacji, 

jak już wróciłeś to czekam na jakieś świeże ploteczki z branży :cool:

Opublikowano

IMG_20180729_224259.jpg

Czytał ktoś? Jakoś pod wpływem impulsu wziąłem w biedrze za dyszke. Dlaczego książki są tak blisko kasy :D

Opublikowano

ksi1.jpg

Najświeższe zakupy.

ksi2.jpg
Cormacka uzupełniłem, może kiedyś się już chwaliłem tymi książkami, nie wiem, ale chyba trzech pozycji mi brakuje (Suttree, Strażnik sadu i To nie jest kraj.., tyle, że to już kiedyś).

Opublikowano

Jak kiedyś będę miał lepszy telefon, to zrobię zdjęcie, aczkolwiek tam są też książki moich rodziców.  Wielu z nich  nie widać na tym zdjęciu, a jeszcze drugi regał w moim pokoju, poza tym pełno literatury porozrzucanej po wszystkich pokojach w domu. 

Opublikowano

Jak się już przeprowadzę niebawem, a muszę, i zbiorę wszystko ze starej chałupy i domu rodziców, to chętnie wrzucę zbiór rzeczy wszelakich, które się zbierały te dzieści lat. W sumie nie wiem, z jednej strony ciężar, z drugiej kręci mnie posiadanie własnej biblioteki, szczególnie że niewiele jest tam rzeczy, które sobie odpuściłem. Niemniej, jak wspomniałem na początku, przeprowadzam się niedługo i kwestia zagospodarowania większości ścian w potencjalnym mieszkaniu zaczyna mnie przerastać ;[

Opublikowano

Jarmark Dominikański pozwala wyszperać bardzo interesujące pozycje książkowe. Jeżeli nie przetrwam do końca i pradawni podczas czytania odbiorą mi rozum będę mógł tą książką popełnić rytualne sepuku bo waży tyle co cegła.

ZuNi8Bn.jpg

Opublikowano

Trzeba zobaczyć o co chodzi z tym całym cyberpunkiem

kmdraqq.jpg

Opublikowano

czeka cie ciężka przeprawa, ale jak się przepchniesz przez Neuromancera, to dalej spoko.

Opublikowano

Plany, planami (starczy tych książek na ten moment:angry:) a tu takie zakupy niespodziewane. 

IMG_20180814_170910.jpg

Edytowane przez Brolly PL

• 2 tygodnie później...