Skocz do zawartości

-==Pochwalcie się :)==-

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 309,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chwalę się    

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Zakupy z ostatnich kilku tygodni.   "Ostrze" - które zapoczątkowało słynny cykl "Pierwsze Prawo". Znakomite grimdark fantasy. Gorąco polecam. Dodatkowo pierwsze dwa tomy "Malazanu". Fant

• Prezent od żonki         

Opublikowano

Simpsonowo-futuramowy Crossover?! I to w formie komiksu? No a jakże! Tak, to jest realne, to się wydarzyło, to wpadło w moją geekowską kolekcję... w takim oto wydaniu kolekcjonerskim. Jednym słowem: brak słów: niesamowita sprawa z tego rodzaju komiksem, mimo iż samo wydanie jest w formie języka angielskiego. Zewnętrze: piękna oprawa, twardy ,,case", no i gratis w formie simpsonowego zeszytu komiksowego. Czytanko będzie, no i elo! :P

aaaa.jpgaasaddsds.jpg\

aasdsczzzzz.jpgcvxvxcxc.jpg

sdasdads.jpg

Opublikowano

Fajne! Jestem ogromnym fanem Futuramy, mam sezony na dvd, figurki kolekcjonerskie ale takiego wydania jeszcze nie widziałem. Gdzie to znalazłeś? Lokalnie czy przez Ebay czy inne internetowe księgarnie?

Opublikowano

Za ,,chwil kilka!" będę ogarniał kolejne ,,mikro-zamówienia" do swojej geekowskiej kolekcji. Tym razem, i wiele na to wskazuje, zaopatrzę się w kolejny tom ,,Kapitana Tsubasy" (chyba tym razem miękka okładka... no szkodaaaa xD) oraz

The EC Archives: Weird Science Volume 4

The EC Archives: Weird Science, od tomu 1 zacznę lub coś z serii od tego wydawnictwa/firmy z horrorkami czy creepypastą w tle. xD

W dniu 22.06.2025 o 13:26, SebaSan1981 napisał(a):

Fajne! Jestem ogromnym fanem Futuramy, mam sezony na dvd, figurki kolekcjonerskie ale takiego wydania jeszcze nie widziałem. Gdzie to znalazłeś? Lokalnie czy przez Ebay czy inne internetowe księgarnie?

Z tym crossoverowym komiksem to było tak: szukałem po prostu... komiksu z Uniwersum Futuramy, przez przypadek wpadł mi więc komiks (ach te algorytmy google'a xD) o którym powyżej mowa. Najlepiej jest wpisać Futurama Crossover Comics i Wujek Google coś na powybiera xD. Komiks ten zakupiłem na Libristo, za około 110zł.

Opublikowano

Filmy obejrzałem lekko ponad setkę razy. Jeszcze na VHS mieliłem Park Jurajski kilka razy w tygodniu. Myślę, że wypada nadrobić książkowy oryginał.

PXL_20250627_132624007.jpg

PXL_20250627_132257542.jpg

Opublikowano
W dniu 11.06.2025 o 22:58, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a):

,,Dartha Bane'a": ,,Zasada Dwóch"; pierwszy czytałem około 2 lat temu w wersji ,,vintage", od Amber. Teraz za Trylogię Bane'a wzięło się Wyd. Olesiejuk, xD.

20250611_162757.jpg

Trylogia Bane'a to jest jedna z najlepszych rzeczy jaką się przytrafiła książkowemu uniwersum Star Wars.