Opublikowano 22 czerwca22 cze Simpsonowo-futuramowy Crossover?! I to w formie komiksu? No a jakże! Tak, to jest realne, to się wydarzyło, to wpadło w moją geekowską kolekcję... w takim oto wydaniu kolekcjonerskim. Jednym słowem: brak słów: niesamowita sprawa z tego rodzaju komiksem, mimo iż samo wydanie jest w formie języka angielskiego. Zewnętrze: piękna oprawa, twardy ,,case", no i gratis w formie simpsonowego zeszytu komiksowego. Czytanko będzie, no i elo! :P \
Opublikowano 22 czerwca22 cze Fajne! Jestem ogromnym fanem Futuramy, mam sezony na dvd, figurki kolekcjonerskie ale takiego wydania jeszcze nie widziałem. Gdzie to znalazłeś? Lokalnie czy przez Ebay czy inne internetowe księgarnie?
Opublikowano 23 czerwca23 cze Za ,,chwil kilka!" będę ogarniał kolejne ,,mikro-zamówienia" do swojej geekowskiej kolekcji. Tym razem, i wiele na to wskazuje, zaopatrzę się w kolejny tom ,,Kapitana Tsubasy" (chyba tym razem miękka okładka... no szkodaaaa xD) oraz The EC Archives: Weird Science, od tomu 1 zacznę lub coś z serii od tego wydawnictwa/firmy z horrorkami czy creepypastą w tle. xDW dniu 22.06.2025 o 13:26, SebaSan1981 napisał(a):Fajne! Jestem ogromnym fanem Futuramy, mam sezony na dvd, figurki kolekcjonerskie ale takiego wydania jeszcze nie widziałem. Gdzie to znalazłeś? Lokalnie czy przez Ebay czy inne internetowe księgarnie?Z tym crossoverowym komiksem to było tak: szukałem po prostu... komiksu z Uniwersum Futuramy, przez przypadek wpadł mi więc komiks (ach te algorytmy google'a xD) o którym powyżej mowa. Najlepiej jest wpisać Futurama Crossover Comics i Wujek Google coś na powybiera xD. Komiks ten zakupiłem na Libristo, za około 110zł.
Opublikowano 27 czerwca27 cze Filmy obejrzałem lekko ponad setkę razy. Jeszcze na VHS mieliłem Park Jurajski kilka razy w tygodniu. Myślę, że wypada nadrobić książkowy oryginał.
Opublikowano wczoraj o 15:10 1 dzień W dniu 11.06.2025 o 22:58, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a):,,Dartha Bane'a": ,,Zasada Dwóch"; pierwszy czytałem około 2 lat temu w wersji ,,vintage", od Amber. Teraz za Trylogię Bane'a wzięło się Wyd. Olesiejuk, xD.Trylogia Bane'a to jest jedna z najlepszych rzeczy jaką się przytrafiła książkowemu uniwersum Star Wars.