Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytania różne i różniste

Featured Replies

Opublikowano

kiedy rozpoczyna sie tgs i ile potrwa?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 160,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Widzę, że ktoś tu kilka miesięcy temu pisał o lagu w Metal Slug Anthology Ktoś kiedyś mi wmawiał, że u niego na ps4pro nie ma laga.   No to mu nagrałem na swoim ps4pro. Sami oceńcie, c

• Jeśli już to chyba tylko Nintendo switcha, ale tak naprawdę to lepsze będą rodzinne planszówki. Lepiej spędzić czas razem a nie żeby szkraby były wychowywane przez elektronikę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Da radę ściągnąć z poziomu PC demko jakiejś gry, a później wrzucić ją na pendrivea i grać na PS3? Konkretnie chodzi mi o demo FIFY 11 i PES 2011. Neta na konsoli nie mam a chętnie bym w demo zagrał :(

Opublikowano

o ile mi wiadomo to sie nie da w normalny sposób.

podlacz net do ps3 ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Da radę ściągnąć z poziomu PC demko jakiejś gry, a później wrzucić ją na pendrivea i grać na PS3? Konkretnie chodzi mi o demo FIFY 11 i PES 2011. Neta na konsoli nie mam a chętnie bym w demo zagrał :(

Tak jak przedmówca Ci na pisał w żaden legalny sposób dema tak nie ściągniesz z PSN za pośrednictwem PC.

Po za tym po ostatniej aktualizacji sytemu w PS3 trudno jest coś nieoryginalnego podpiąć za pomocą USB, a to za sprawą PS3 Jailbreak.

Opublikowano

kumpel ma problem

Zacząłem z kumplem kampanię w Kane & Lynch: Dead Men ale mamy jeden problem:

Jak się leczy postrzelonego partnera?

Dzięki za pomoc

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co to była za gra która zapowiadał Kojima , miał ją ujawnić na targach e3 2010 jakoś mi to umknęło . Podobno miała łamać tematy tabu itp . wie ktoś o co mu chodziło ?

Opublikowano

Czy gry na Playstation 3 i XBOX 360 kupione poza granicami kraju, na przyklad w Niemczech maja do wyboru jezyk angielski lub nawet polski ?

Na przyklad takie Halo: Reach, czy niebawem Gran Turismo 5. :)

Gry na NDS i Wii maja oznaczenia z tylu pudelka z podanymi jezykami do wyboru, niestety nie ma tego na grach z PS3 i X360.

Opublikowano

Czy gry na Playstation 3 i XBOX 360 kupione poza granicami kraju, na przyklad w Niemczech maja do wyboru jezyk angielski lub nawet polski ?

Jeżeli chodzi o PS3 to tak, ale też nie wszystkie ;)

Opublikowano

Gry na NDS i Wii maja oznaczenia z tylu pudelka z podanymi jezykami do wyboru, niestety nie ma tego na grach z PS3 i X360.

Taki Alan Wake kupiony na Wyspach ma do wyboru język polski, ale nie zawsze jest to regułą.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy na nie przerobionym PSP i PSPgo da sie grać w gry z szaraka nie ściągnięte z PS store? Może dzięki temu Half Byte Loaderowi?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak gra jest multi5 to ma polski ? Chodzi mi konkretnie o gow gos.

Już wiem że nie.

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Tak się zastanawiam czy polska i angielska wersja językowa xboxowego Mass Effecta są ze soba kompatybilne w temacie sejwów i przeniesienia postaci z jedynki do dwójki?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sejwy są kompatybilne pod warunkiem że ten sam region(tu eur) a postacie nie wiem.

Jaki jest dzienny limit minusów bo się z nich wystrzelałem a mam jeszcze tyle do rozdania.

Edytowane przez Kazub

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odnosnie DS2 i polonizacji...sklep na PS3 site ma nadal reklamy , ktore zachecaja do złozenia pre-ordera, z nalepka "pl".

czy to polskie realia (czyli serwis newsowy nie zdązył zdjac starej reklamy i nabija klientów w butelke) czy tez ea zmieniło zdanie i bedzie polonizacja?