sakiu 83 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Też katuję kolekcję, bayonetta może się schować oj lol! wymksnęło mi się ;p 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
żbike 0 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Dziś skończyłem GoW 2 HD, zostało mi tylko zrobienie wyzwań na platynkę ale dam sobie już z tym spokój, gra oczywiście miażdży i wygląda niesamowicie a ostania scena i ogólnie ostatnie minuty gry są chyba jednymi z najlepszych końcówek gier ever. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawliszak 0 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Witam, planuje sobie kupić GoWa, ale parę rzeczy spędza mi sen z powiek 1. Jak wkładamy płytę to mamy do wyboru dwie gry, wybieramy i dana gra nam się ładuje? 2. Czy trzeba tworzyć memory card slot w systemie ps3 ? 3. Ile mniej więcej potrzeba czasu na wymasterowaniu na platynkę I, a ile IIki 4. Czy można grać w pojedyncze sceny? Tzn. jak jest trofeum zrób coś gdzieś, to jak się tego nie zrobi, to można w "wyborze scen" wybrać sobie konkretny chapter/rozdział? Z góry dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 (edytowane) Witam, planuje sobie kupić GoWa, ale parę rzeczy spędza mi sen z powiek 1. Jak wkładamy płytę to mamy do wyboru dwie gry, wybieramy i dana gra nam się ładuje? 2. Czy trzeba tworzyć memory card slot w systemie ps3 ? 3. Ile mniej więcej potrzeba czasu na wymasterowaniu na platynkę I, a ile IIki 4. Czy można grać w pojedyncze sceny? Tzn. jak jest trofeum zrób coś gdzieś, to jak się tego nie zrobi, to można w "wyborze scen" wybrać sobie konkretny chapter/rozdział? Z góry dzięki za odpowiedz 1.TAk 2. Nie 3. 2 przejscia gry na kazda czesc. Jesli grales juz w GoW to 7h i ponizej 5h w GoW1 i 8h ponizej 6h(EDIT: tu nie ma speedruna sory) w Gow2 (sa trophy za przejscie ponizej okreslonego czasu) jesli nie grales to do 1 przejscia gry dolicz 2h 4.NIE Edytowane 16 Marca 2010 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 (edytowane) 1. Uruchamia się takie growe menu, gdzie wybierasz gow 1 lub gow 2, po czym dana gra się ładuje. 2. Nie 3. po kilka godzin na grę. 4. Nie ma wyboru scen, i nie ma trofea, które by coś takiego potrzebowało. Trofea są tak opisane, że bez poradnika wiesz co robić gdzie. Do posta powyżej: GoW2 nie ma trofeum za speed run Edytowane 16 Marca 2010 przez sakiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 (edytowane) Witam, planuje sobie kupić GoWa, ale parę rzeczy spędza mi sen z powiek 1. Jak wkładamy płytę to mamy do wyboru dwie gry, wybieramy i dana gra nam się ładuje? 2. Czy trzeba tworzyć memory card slot w systemie ps3 ? 3. Ile mniej więcej potrzeba czasu na wymasterowaniu na platynkę I, a ile IIki 4. Czy można grać w pojedyncze sceny? Tzn. jak jest trofeum zrób coś gdzieś, to jak się tego nie zrobi, to można w "wyborze scen" wybrać sobie konkretny chapter/rozdział? Z góry dzięki za odpowiedz 1. Tak - na początku wybierasz w którą część chcesz grać. 2. Nie, system sejwów jest z PS3 3. Mało i mało. Zalezy od zdolności manualnych ale każdy kto ma platyne powie Ci że jest ona banalnie prosta. 4. Nie, chyba że w odpowiednich miejscach zrobisz Save'y Heh - Edytowane 16 Marca 2010 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
peter1029 0 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 (edytowane) Zastanawiałem się nad kupnem Dante's Inferno albo Bayonetta, ale z tego co tu czytam to chyba skusze się na przypomnienie sobie GOW I i przejście, bo nie było mi jeszcze dane GOW II, szczególnie jak gierka tak fajnie wygląda po podniesieniu do HD. Kumpel złożył pre-order na GOW III, więc szykuje mi się cała trylogia Edytowane 16 Marca 2010 przez peter1029 Cytuj Odnośnik do komentarza
p3r3z 1 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Zastanawiałem się nad kupnem Dante's Inferno albo Bayonetta, ale z tego co tu czytam to chyba skusze się na przypomnienie sobie GOW I i przejście, bo nie było mi jeszcze dane GOW II, szczególnie jak gierka tak fajnie wygląda po podniesieniu do HD. Kumpel złożył pre-order na GOW III, więc szykuje mi się cała trylogia jako posiadacz ww gier moge sczerze polecic gow collection - jesli nie grales w nie na ps2 to lepszej alternatywy przed GoW3 nie znajdziesz:P Bayo - jesli chodzi o combosy itp jest duzo lepsze od DMC i tym podobnych gier, Dante's Inferno ma fajny desing i jest calkiem przyjemna gra a o GoW 3 wypowiedz jest zbedna bo sam doskonale powinienes wiedziec :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 O wiele lepiej bawiłem się przy GoW: Collection niż przy Dante's Inferno. Dante to średniawka, pewnie warto zagrać, gdyby był do wyrwania w okazyjnej cenie(design!), ale ogólnie GoW:C>>>Dante. Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) God of War Kolekcja i Trylogia w końcu u Europie! Sony Computer Entertainment Europe w końcu oficjalnie potwierdziło wydanie dwóch pierwszych części przygód Boga Wojny w HD na Starym Kontynencie! Premiera: 28 kweitnia w Polsce. Cena: ?39.99 lub ?89.99 (w zależności czy Kolekcja czy Trylogia). http://www.kikoo.pl/news/3221-1/God-of-War-Kolekcja-i-Trylogia-w-koncu-u-Europie/ Edytowane 22 Marca 2010 przez lothronik Cytuj Odnośnik do komentarza
daras 3 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Ja pierdziele ile tych roznych wersji jest w ofercie powarioooowaaaliii Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 czyli szykuje sie import ... bo ceny z d*** 39 euro * 3.9 =152 25 funtów * 4.3 = 110 zl .... wybor prosty Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Kto mi powie co to za kawałek leci po filmie z Prometeuszem i dlaczego nie ma tego na soundtracku. :confused: http://www.youtube.com/watch?v=L04JM4rHyew Cytuj Odnośnik do komentarza
komarek78 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Jakieś porady co do taktyki w Challenge of the Titan's nr 6 w GOD 2? Zaciąłem się na dobre na tym wyzwaniu i nie mogę dać sobie rady... Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Dostałem niedawno God of War Collection i chciałem sobie zagrać. Wszystko byłoby ok, gdyby nie pewien problem z ekranem... Mianowicie po wczytaniu płyty mam obraz tak jakby rozdwojony lub roztrojony, wyniesiony w ogóle wyżej (czoło Kratosa widzę na dole ekranu...) i mam dodatkowo gruby, zielony pas na 1/3 ekranu. Do tego obraz jest szary i tak jakby śnieży, ale opcje widać i da się je wybrać. Pytanie - co mogę zrobić z obrazem? Czy fakt, że gram na zwykłym kablu, a nie na HDMI coś tutaj znaczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Dostałem niedawno God of War Collection i chciałem sobie zagrać. Wszystko byłoby ok, gdyby nie pewien problem z ekranem... Mianowicie po wczytaniu płyty mam obraz tak jakby rozdwojony lub roztrojony, wyniesiony w ogóle wyżej (czoło Kratosa widzę na dole ekranu...) i mam dodatkowo gruby, zielony pas na 1/3 ekranu. Do tego obraz jest szary i tak jakby śnieży, ale opcje widać i da się je wybrać. Pytanie - co mogę zrobić z obrazem? Czy fakt, że gram na zwykłym kablu, a nie na HDMI coś tutaj znaczy?? Tak. Znaczenie ma kabel na jakim grasz. God of War Collection jest narazie dostępny tylko w NTSC i pewnie Twój TV nie radzi sobie z takim sygnałem. Jeśli musisz grać na telewizorze CRT to problem rozwiąże kupno kabla RGB (działa ten z PS2). Wersja PAL collection będzie dopiero pod koniec kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bracio 0 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Jej wyzwania w God of War to dopiero masochizm, nie dość, że nie ma opcji zapisu (za każdym razem zaczynamy od początku) to jeszcze same wyzwania są bardzo trudne. Największy problem sprawia mi wyzwanie numer 7 i 10(Satyrzy do domu!). Robię wszystko zgodnie z filmikami, ale i tak nie mogę wytrzymać długotrwałych walk (wyzwanie 7 to dopiero jest głupie i tak wymagające, że robią mi się odciski na palcach...). Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Wystarczy cały czas podskakiwać i L1+O(trzymać). Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Poważnie masz problemy z siódemką ? przecież to jest jedno z prostszych Najgorsze jest chyba 8 bo najdłużej trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bracio 0 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 (edytowane) Wiecie, problem jest w tym, że ten wyzwanie jest zbyt długie. Mimo, że radzę sobie świetnie to zginę przez przydawkowe zamrożenie.(sorry to pomyliło mi się 7 z 8). Edytowane 17 Maja 2010 przez Bracio Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Zaraz zwariuje... No nie mogę. 6 challenge GoW2...przecież ich wychodzi od zatrzęsienia. Ubijam mnóstwo a i tak końca nie widać. Jakieś rady? Ostatnie trophy, help. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Zaraz zwariuje... No nie mogę. 6 challenge GoW2...przecież ich wychodzi od zatrzęsienia. Ubijam mnóstwo a i tak końca nie widać. Jakieś rady? Ostatnie trophy, help. Używaj Blade of Olympus upgrade'owanego na maks, ewentualnie młota (tylko atak trójkątem) wzmocnionego rage of the titans. W sumie nie ma jakiejś uniwersalnej rady. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 (edytowane) Mam na maksa właśnie wszystko. I jak jadę według tego filmiku BoO to już w ogóle kiepsko mi idzie. To może inaczej co to za combo co ten typ robi na filmiku? http://www.psxextreme.info/topic/82313-god-of-war-1-2-w-hd/page__st__320 kwadrat, kwadrat, L1 + trójkąt ? Edytowane 20 Maja 2010 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Zły link podałeś. :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi