Gość DonSterydo Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 (edytowane) Kończę sobie Mark of The Ninja rozpoczęte jakiś czas temu - ta gra to prawdziwy przebłysk geniuszu Edytowane 19 Lipca 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Far Cry 3, może Orange Box. Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 A mi wpadło w ręce Condemned 1 i kurcze patrze 8 lat na liczniku a gra się świetnie. Kapitalna walka wręcz w FPP plus miażdżący jaja klimat i świetne szukanie śladów na miejscach zbrodni. Jak na razie to 8/10 - i jestem miło zaskoczony. Niektóre lokacje to jak w Bioshocku normalnie klimatem ociekają. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 XCOM Enemy Unknown Gra dostala bardzo dobre recenzje i slusznie. Moze tak z 5h gry za mna a juz wiem, ze wsiakne na dluugie godziny. Gram na normalnym poziomie trudnosci a juz i tak kilka razy musialem wczytywac save'a bo mi ludek zginal (szok w dzisiejszych czasach...). Jest ciezko, a im dalej tym pewnie bedzie trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Bioshock Infinite jakieś 3h za mną i póki co jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, Columbia prezentuje sie bardzo dobrze ale nie ma już tego efektu jak przy zwiedzaniu Rapture Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Przyszedł czas dokończyć Dead Space 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 po kilku latach bez xa, kupilem dzisiaj nowego, kupilem wiedzmina 2 i jestem obsrany, cos pieknego Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Far Cry 3, może Orange Box. Jednak wybrałem Far Cry 3, świetny sandbox (przez 2 godziny nic nie robiłem, a polowałem na zwierzęta), olbrzymia wyspa do zwiedzania, pełno dodatkowych misji/wyzwań i o dziwo fabuła z sensem. Do tego wygląda cudownie i aż tak strasznie nie szarpie, jak to niektórzy stwierdzili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Skoro M$ dał mi AC2 "za darmo" - trzeba było wypróbować. Po daremnej jedynce miałem obawy przed tą gra, okazało się, że żadna z gier tak mnie nie wciągnęła od długiego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Akurat dwójka to najlepsza część AC. Później wychodziły jakieś dziwaczne gry w stylu DLC. Brotherhood, Revelations czy nawet słaba "trójka" to IMO policzek dla świetniej dwójki. Oby seria przy okazji Black Flag wróciła na tory którymi jechała "AC2", w co wątpie...niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Bioshock Infinite - po jedynce i (nieukończonej przeze mnie) dwójce ta gra sprzedała mi takiego kopa w zęby, że już się boję rachunku od dentysty. Cudo, Columbia jest miejscem niesamowitym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Super Meat Boy - prawie skończony ale odstawiłem bo bym padem rozje.bał telewizor - 8/10, Condemned - ukończone i miłe zaskoczenie jak na leciwą gre - fachowa pozycja - 8/10, Switchball - świetna gra logiczna z kulką w roli głównej z bdb muzyką - naprawdę trzeba nieraz pomyśleć i dobre wykonania. Byłem już na Lawa World ale laska włączyła NEW GAME i dupa strzeliła savy - więc na razie ukończenie odpuszczam. Teraz Dust Elysian Tail - MASAKRATOR!!!!! Myślałem, że to bedzie zwykłe pitu pitu a tu rozpierducha plus metroidvania plus elementy rpg 9questy, rozwój postaci, ekwipunek, minerały, crafting) - MUST HAVE dla każdego miłośnika gier 2D - piękna grafika i animacja. Polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Po skończeniu Dead Space 2 teraz na tablicy Tomb Raider. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xenia 19 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ostatnio grałam w "Tomb Raider", nawet mnie wciągnęło,a tak nawiasem mówiąc, grywacie tylko w gry darmowe,czy płatne? te ostatnie są ciekawsze - wiadomo, a jeśli przyjdzie Wam płacić za grę, czy gry- to jaką formę płatności wybieracie? , bo jest wiele możliwości. Ja np korzystam zawsze z psc przy płaceniu - jeśli chodzi o płacenie w necie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Jakie darmowe gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
SkfarekPL 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 obecnie w przerwie od Battlefield 3 online Crisis3 Gta IV the lost and damned (wczesniej nie ogrywane DLC) Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 od długiego długiego czasu w MGS HD Collection, teraz akurat męczę VR Missions w dwójce Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Pierwsze Borderlands. Graficznie może gra nie powala (puste miejscówki), ale ta celshadingowa oprawa pukawek i przeciwników jest bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza
matis9988 4 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Batman Arkham City i Bioshock 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Barman Arkham City i po długim czasie PGR 4. Nie doceniałem wcześniej tej ścigałki, być może przez wiek i niską cenę, ale jest bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 odświeżam sobie Ballad of Gay Tony przed GTA V, Forza 4 i okazyjnie Mortal Kombat. W kolejce czeka AC III Cytuj Odnośnik do komentarza
mario4 1 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 A ja zacząłem Wieśka Zabjcy Królów Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zblizajaca sie premiera GTA V przypomniala mi o zaleglosci w postaci GTA IV. Musze przestac porownywac gre ze Sleeping Dogs - ktora jak dla mnie wypada duuuzo lepiej niz GTA IV. Narazie przegralem moze z 5-6h wiec zobacze jak gra sie rozkreci dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Assassin's Creed's Revelations nuda i powtarzalność wręcz wylewa się z tej gry, dodatkowo całkowite zbędne ficzery w stylu tworzenia bomb (komu to potrzebne?) i najgorzej wykonanym tower defence w historii gier. Fabułę lepiej przemilczeć.Cała seria to festiwal zmarnowanego potencjału.Każda kolejna część upada coraz niżej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SkfarekPL 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 army of two TCD, calkiem fajnie sie strzela:-) mam wielka ochote na payday 2 ale w calym cholernym uk naklad zostal wyczerpany w dzien premiery:-/ szkoda czekam na nastepna dostawe Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi