Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

inFamous 2

Featured Replies

Opublikowano

a gra jest kontynlacja pierwszej czesci czy opowiada losy do pierwszego spotkania z bestia?

moze tym nowym Colem pokierujemy tylko chwilke...zobaczymy jak do doszlo do spotkania z bestia a pozniej skok w czasie i przywitamy starego Cola

Edytowane przez Szymek_PL_

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 154,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

O. Czekam z niecierpliwością bo pierwszy był świetny. No właśnie mocy raczej bohaterowi nie da rady zmienić to może zamienić bohatera z nowymi powerami No nic jeszcze dużo czasu mamy na gdybanie.

• no ale ten wybor napisy + dubong nie jest zalezny pd SCEP tylko od developerow ja mam nadzieje ze jak w pierwszej czesci niesamowicie wczuje sie w bycie super hero...

• Błądząc dzisiaj po oficjalnych forach trafiłem na bardzo ciekawą teorię -     Poza tym I2 też będzie reklamowany na targach.   Edit: Wrzuciłem czystą spekulację i teorię z dupy w spoiler.

Opublikowano

a gra jest kontynlacja pierwszej czesci czy opowiada losy do pierwszego spotkania z bestia?

moze tym nowym Colem pokierujemy tylko chwilke...zobaczymy jak do doszlo do spotkania z bestia a pozniej skok w czasie i przywitamy starego Cola

A ja tam nie chcę wcale starego Cola. Dla mnie to był straszny drewniak. Powinni zrobić coś pomiędzy starym motherfuckerem i tym nowym metro.

Opublikowano

A mi nie tylko nowy Cole się nie podoba, bo Zeke'a też zepsulii z deka ;P Ale przynajmniej twarz ma taka samą.

Opublikowano

Sucker Punch zmienia wygląd Cole'a!!!

http://uk.ps3.ign.co.../1108060p1.html

Teraz będzie wyglądał podobnie jak w pierwszej części thumbsup.gif.

Sucker Punch is changing Cole's look in Infamous 2 so that the protagonist looks more like he did in the original game.

No i teraz wszyscy będą zadowoleni teehee.gif .

Edytowane przez sprite

Opublikowano

jeeeeeeeeee jeeeeeeeeeeee dla mnie wiadomość dnia, jeżeli chodzi o gaming, o ile znowu czegoś nie zmienią.

Opublikowano

Tak wyglada presja ze strony graczy, brawo Sucker Punch.

Opublikowano

No wreszcie! Bo już się bałem.

Jest nawet nowy trailer, a właściwie cutscenka:

http://ps3.ign.com/dor/objects/38010/infamous-2/videos/infamous2_trl_cutscene_72210.html

A tu o tworzeniu iF: http://www.gametrailers.com/video/sdcc-10-infamous-2/701934 .

Dwa posty wyżej masz tą samą cutscenke :)

W tym twoim linku prze tym trailerem IF2, jest reklama klocka 360 light , perwera.

Opublikowano

W tym twoim linku prze tym trailerem IF2, jest reklama klocka 360 light , perwera.

No i się wydało :thumbsup:.

W sumie w tym trailerze chyba nawet widać już tą nową twarz Cole. No i dobrze, że w dwójce też będą komiksowe cutscenki.

Opublikowano

jeeeeeeeeee jeeeeeeeeeeee dla mnie wiadomość dnia, jeżeli chodzi o gaming, o ile znowu czegoś nie zmienią.

Wiadomość dniaaaaaaaa, Balon to jest wiadomość rokuuuuuuuuu hehehe.

O kurczę cieszę się jak dziecko no teraz to ..... a zresztą Sprite mega PLUS ;]

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Sucker Punch is changing Cole's look in Infamous 2 so that the protagonist looks more like he did in the original game.

No i teraz wszyscy będą zadowoleni :teehee: .

Mówiłam :potter: Git wiadomość ;) Brawo Suckerzy ;)

Na filmiku z gametrailers.com 4.48 kartka za kolesiem... polski akcent :teehee:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Nie no włoski mu pewnie zostaną ;)

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Dobrze, że zmienili w końcu ten wygląd, ale głos jest tej samej cioty co poprzednio, brzmi jak mroczny gimbus.

Opublikowano

No i teraz wszyscy będą zadowoleni teehee.gif .

Nie wszyscy, a przynajmniej nie do końca... :P

Dobrze, że zmienili w końcu ten wygląd, ale głos jest tej samej cioty co poprzednio, brzmi jak mroczny gimbus.

+1

Czas rozpocząć nową kampanię - tym razem przedmiotem sporu będzie głos. Ten nowy jest mega irytujący, Cole gada niczym pierwszy lepszy redneck :/

Porównajcie głos z link'a od sprite'a oraz oryginał z pierwszej części (przeskoczcie do 4:38):

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

http://www.ppe.pl/ne..._smietnika.html

Fajnie, że będą też te przerywniki w formie komiksu. Dla mnie to nr 1 oczekiwań jeżeli chodzi o zapowiedziane oficjalnie ex przez Sony.

Mi zwróciłeś uwagę na to co ty teraz sam robisz :down: . Ten news już był :P .

nu nu, mi chodzi o cutscenki we właściwej grze w formie komiksu, a nie trailery zajawkowe ?( chyba, że coś wcześniej nie doczytałem to sorry, ah te ADHD)

pozdrooooooooooooo

Opublikowano

co to ma byc, z troche mrocznego łysego wkurzonego listonosza zrobile geja w gaciach we flage, a teraz wracają do listonosza tylko bardziej nijakiego ?

Opublikowano

Dla mnie to on wygląda jak Beckham zdeka ;] Zresztą pozostali w komentach podobnie twierdzą; )

colebeckham.png

co to ma byc, z troche mrocznego łysego wkurzonego listonosza zrobile geja w gaciach we flage, a teraz wracają do listonosza tylko bardziej nijakiego ?

Tak źle i tak źle...nosz (pipi)...weź tu dogódź ludziom ;] Zresztą poczekajcie na jakieś screeny z gameplay w którym znajdziemy "nowego" Cole-a ;)

Opublikowano

porownywanie do bekhama to mocna przesada, to poprostu nijaki łysy facet "z twarzy podobny do nikogo"

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Nie no poczekamy na filmiki z najnowszym Colem. Był gej źle, wrócili do łysej pałki też źle. Jak tak dalej pójdzie to ta gra będzie miała takie obsuwy jak GT5. ;-P